- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.441
Kiwi aldım ben hackleme olaylarını bilmiyorum ama bilsem de vazgeçemem işten izlemem için wifi ile olanı lazımKızlar aranızda çocuk odası için kamera alan var mı?
Hackleme olaylarını duyduktan sonra wi-fi bağlanan kameralardan iyice tırstım kendi monitörü olan bi kamera almak istiyorum
Tavsiyesi olan var mı?
Bi de ikisini aynı anda görebileceğim bi açı bulabilir miyim yoksa onu da mı iki tane alcaz?
Hangi yöntemi uyguluyorsun ben kendimce veriyorum eğitim kızım korkunç dirençli delircem az kaldı.Bugün itibariyle uyku eğitimine başladım bu arada
Ilk uyuma krizini atlattık çok şükür
Bekledigim kadar korkunç bol ağlamalı geçmedi
Inşallah devamı daha iyi gelir çünkü aşırı gerginim
Ben esnetilmis ferber seçtimHangi yöntemi uyguluyorsun ben kendimce veriyorum eğitim kızım korkunç dirençli delircem az kaldı.
Pınar hanımdan bireysel değil ama akademi dersini alıcam sanırım.
Sen de benim canımsın bebişimKiwi aldım ben hackleme olaylarını bilmiyorum ama bilsem de vazgeçemem işten izlemem için wifi ile olanı lazım
LaRisaCca canımsın sen
Hepiniz hep aklımdasınız canlarım bebeklerimSenin aklına geldiğim kadar annemin aklına gelmiyorum nays teşekkür ederim beni merak ettiğin için, iyi geldi
Zaten en kötüsü mutsuz olmak için gerçek bir neden olmadan mutsuz olmak. Saçma sapan şeyler yüzünden. Huzuru mutluluğu seçmek yerine kaos yaratmak.Ya ben de başlamak istiyorum lustrala da şu diş sıkma olayı varya ilaca ilk başladığımız zamanlarda ondan nefret ediyorum işte o yüzden erteliyorum hep . Bana 25 lik değil de 50 lik lazım sanırım ancak atlatırım heralde. Şu ara her şey çok üst üste geldi . Allah kötü insanları kahretsin diyorum başka da bir şey demiyorum . Kaynana değil kadın yılan sanki kızıda yavrusu . Zehirleri o kadar etkili ki panzehiri yok bunların . Muhatap olmuyorum görüşmüyorum yine de benimle uğraşmayı bırakmıyorlar . Ne istiyorlar anlamıyorum bunlar . Sebebini duysanız yok canım diyeceksiniz eminim . Geçen cuma bana geldiler kahvaltıya . Sözde kızları seveceklermiş. Neyse hazırladım iyi kötü bir şeyler . Yavru yılan kalktı evi gözetliyor her zamanki gibi morali bozuldu bi ara ama hiç oralı olmadım bulmuştur dedim kendince bir şey . Meğer verandada ki suları gazozları meyve sularını görmüş . Eşim çocuklar içeçek falan seviyorlar diye toptancıdan bir kaç koli almış . Ben eskisi gibi çıkamıyorum alışverişe o da biraz fazla almış . Neyse gittiler Allah’ın cezaları . Ha bir de robot süpürgeyi gördü . Çıkar çıkmaz diğer görümcemi arıyorlar ana kız . Vay işte şanslıymışım da kocam önümde pervaneymişte hak etmiyormuşum da cart curt.Tabi ben bunları bir kaç gün sonra duydum . Akşam eşim geldi yedik içtik hiç alakasız bir sebepten dolayı çok kötü tartıştık . Çekti gitti hiç yapmadığı bir şeydir aslında . Ben de biraz sonra peşinden gittim ofise . Tabi beni beklemiyordu orda çok şaşırdı . Yanında da arkadaşları vardı iyice birbirimize girdik anlayacağınız . Çok kızdı bana niye böyle bir şey yapıyorsun diye . Ben de sonradan çok pişman oldum ama olan olmuştu artık . Halen barışmadık bir haftadır . Bana göre haklı benim ona göre de o . Ya eşim biraz heyecanlı insandır hiç kısık sesle konuşmayı bilmez . Telefonla konuşurken çok yüksek sesle konuşuyor e kızlar da bu sese uyanıyorlar . Ben de dedim ki bir türlü öğrenemedin ses tonunu ayarlamayı . Konumuz da bu aslında . Tartışmadı başka yerlere gitti o bana ben ona uzadı da uzadı . Benimde bir kaç gün canım sıkkın olduğunu anladı diğer görümcem ( bu görümcemle aramız iyidir yılan olan değil ) sordu ne oldu diye ben de anlattım böyle böyle diye . İşte o zaman da anlattı annesi ile bacısının söylediklerini . Bana da bir daha onları evine kabul etme dedi . 2 gündür seni konuşup duruyorlar . Ya şimdi soruyorum kendi kendime ben zaten o insanlarla yolda en fazla 2 ya da 3 kere görüşüyorum Bayramlar da dahil . Artık nasıl uzak durabilirim ki . Hadi ben el kızıyım . Ya bu senin oğlun torunların niye istemezsin niye mutluluklarıyla mutsuz olursun . Şimdi kendileri de yapmasalar yaşamasalar anlayacağım. Yemin ederim ultra ultra lüks bir hayatları var . Anlatsam inanmazsınız. Yine de hep gözleri başkalarının hayatındadır . Derler ya horoz ölür gözü çöplükte kalır tam da öyleler . Bıktım artık bunlardan yemin ederim götüremiyorum artık . Ya benim boyum kadar çocuklarım var halen bırakmadılar yakamı . 21 yıldır bunların dedikodularından bıktım . Vallaha boşansam düğün ederler bunlar oh olsun derler . Anlamıyorum niye bu kadar kötü bu insanlar ….Bırakmıyorlar iki dirhem bir çekirdek olalım . Benim koca ayı da ilk adımı benden bekliyor özür dilemem için ama yapmayacağım . Ben senin deli anana manyak bacına tahammül etmişim neyine yetmiyor . Sen benden özür dile asıl . Yıllardır bizi çekiyorsun de gençliğin çocukluğun bizim önümüzde geçti helal et hakkını de . Neyse kızlar kusura bakmayın çok uzattım . Anlayacağınız ben de durumlar iyi değil . Kafam çok bozuk iyi bir kafa çekesim var ( şaka tabi )
Canım normal daha çok küçükler ama yüzükoyun koy mutlaka her gün. Ağlasalar bile 1dk 1dk dır. Zamanla çok uzuyor süre. Doktorun zaten söyler sorun olup olmadığını ona göre götürüsün. Bir de her bebek farklı kimseyle kıyaslama sakın, zaten görüyorsundur 2 bebek bile ne kadar farklı birbirindenSelam kızlar… üç ayımız dolmak üzere ve ben bebekler hala kafaları tutamıyor diye endişe ediyorum ellerinden tuttuğumda da biri yine daha iyi ama biri hiç çabalamıyor doktor muayenesine gideceğiz önümüzdeki hafta içi de size sorayım dedim malum prematüreler ya etkiliyor mu yoksa bu ayda tutması beklenir mi? Pek yüzüstü koymadım ben. Çocuk nörolojisine gitmeme gerek var mıdır?
Ya ne bileyim internete bakınca panik oldum. Kendi doktorumuz ile ilerleyemiyoruz annemlerdeyim burada da kafama yatan doktor bulamadım. Böyle her şey kafama takılıyor gözüme batıyor. Kesinlikle ikisi birbirinden farklı bayaCanım normal daha çok küçükler ama yüzükoyun koy mutlaka her gün. Ağlasalar bile 1dk 1dk dır. Zamanla çok uzuyor süre. Doktorun zaten söyler sorun olup olmadığını ona göre götürüsün. Bir de her bebek farklı kimseyle kıyaslama sakın, zaten görüyorsundur 2 bebek bile ne kadar farklı birbirinden
Bence bir sorun yoktur kesin 1 aya kalmaz kuvvetlenir kasları. Benim de kızlardan biri yerde dönüp her tarafa gidiyor ama diğeri sadece 1 tur dönebiliyor . Gelişim bebeklerde çok farklı endişe etmeYa ne bileyim internete bakınca panik oldum. Kendi doktorumuz ile ilerleyemiyoruz annemlerdeyim burada da kafama yatan doktor bulamadım. Böyle her şey kafama takılıyor gözüme batıyor. Kesinlikle ikisi birbirinden farklı baya
İnşallah canımBence bir sorun yoktur kesin 1 aya kalmaz kuvvetlenir kasları. Benim de kızlardan biri yerde dönüp her tarafa gidiyor ama diğeri sadece 1 tur dönebiliyor . Gelişim bebeklerde çok farklı endişe etme
Hiç alakası yok canım kendini suçlama . Kaçımız yaptırdık ki egzersiz . İki bebekle ekstra işler yapmak öyle kolay değil . Gönül ister ki her şeylerini mükemmel bir şekilde yapalım ama olmuyor işteİnşallah canımKendimi de suçluyorum egzersiz yaptırmadım çok diye günlerim onların temel bakımları ile geçiyor sadece uyutmaya uğraşıyorum ancak geri kalan zamanda. Daha fazla dikkatli olmam gerekirdi diyorum.
Ya ben de başlamak istiyorum lustrala da şu diş sıkma olayı varya ilaca ilk başladığımız zamanlarda ondan nefret ediyorum işte o yüzden erteliyorum hep . Bana 25 lik değil de 50 lik lazım sanırım ancak atlatırım heralde. Şu ara her şey çok üst üste geldi . Allah kötü insanları kahretsin diyorum başka da bir şey demiyorum . Kaynana değil kadın yılan sanki kızıda yavrusu . Zehirleri o kadar etkili ki panzehiri yok bunların . Muhatap olmuyorum görüşmüyorum yine de benimle uğraşmayı bırakmıyorlar . Ne istiyorlar anlamıyorum bunlar . Sebebini duysanız yok canım diyeceksiniz eminim . Geçen cuma bana geldiler kahvaltıya . Sözde kızları seveceklermiş. Neyse hazırladım iyi kötü bir şeyler . Yavru yılan kalktı evi gözetliyor her zamanki gibi morali bozuldu bi ara ama hiç oralı olmadım bulmuştur dedim kendince bir şey . Meğer verandada ki suları gazozları meyve sularını görmüş . Eşim çocuklar içeçek falan seviyorlar diye toptancıdan bir kaç koli almış . Ben eskisi gibi çıkamıyorum alışverişe o da biraz fazla almış . Neyse gittiler Allah’ın cezaları . Ha bir de robot süpürgeyi gördü . Çıkar çıkmaz diğer görümcemi arıyorlar ana kız . Vay işte şanslıymışım da kocam önümde pervaneymişte hak etmiyormuşum da cart curt.Tabi ben bunları bir kaç gün sonra duydum . Akşam eşim geldi yedik içtik hiç alakasız bir sebepten dolayı çok kötü tartıştık . Çekti gitti hiç yapmadığı bir şeydir aslında . Ben de biraz sonra peşinden gittim ofise . Tabi beni beklemiyordu orda çok şaşırdı . Yanında da arkadaşları vardı iyice birbirimize girdik anlayacağınız . Çok kızdı bana niye böyle bir şey yapıyorsun diye . Ben de sonradan çok pişman oldum ama olan olmuştu artık . Halen barışmadık bir haftadır . Bana göre haklı benim ona göre de o . Ya eşim biraz heyecanlı insandır hiç kısık sesle konuşmayı bilmez . Telefonla konuşurken çok yüksek sesle konuşuyor e kızlar da bu sese uyanıyorlar . Ben de dedim ki bir türlü öğrenemedin ses tonunu ayarlamayı . Konumuz da bu aslında . Tartışmadı başka yerlere gitti o bana ben ona uzadı da uzadı . Benimde bir kaç gün canım sıkkın olduğunu anladı diğer görümcem ( bu görümcemle aramız iyidir yılan olan değil ) sordu ne oldu diye ben de anlattım böyle böyle diye . İşte o zaman da anlattı annesi ile bacısının söylediklerini . Bana da bir daha onları evine kabul etme dedi . 2 gündür seni konuşup duruyorlar . Ya şimdi soruyorum kendi kendime ben zaten o insanlarla yolda en fazla 2 ya da 3 kere görüşüyorum Bayramlar da dahil . Artık nasıl uzak durabilirim ki . Hadi ben el kızıyım . Ya bu senin oğlun torunların niye istemezsin niye mutluluklarıyla mutsuz olursun . Şimdi kendileri de yapmasalar yaşamasalar anlayacağım. Yemin ederim ultra ultra lüks bir hayatları var . Anlatsam inanmazsınız. Yine de hep gözleri başkalarının hayatındadır . Derler ya horoz ölür gözü çöplükte kalır tam da öyleler . Bıktım artık bunlardan yemin ederim götüremiyorum artık . Ya benim boyum kadar çocuklarım var halen bırakmadılar yakamı . 21 yıldır bunların dedikodularından bıktım . Vallaha boşansam düğün ederler bunlar oh olsun derler . Anlamıyorum niye bu kadar kötü bu insanlar ….Bırakmıyorlar iki dirhem bir çekirdek olalım . Benim koca ayı da ilk adımı benden bekliyor özür dilemem için ama yapmayacağım . Ben senin deli anana manyak bacına tahammül etmişim neyine yetmiyor . Sen benden özür dile asıl . Yıllardır bizi çekiyorsun de gençliğin çocukluğun bizim önümüzde geçti helal et hakkını de . Neyse kızlar kusura bakmayın çok uzattım . Anlayacağınız ben de durumlar iyi değil . Kafam çok bozuk iyi bir kafa çekesim var ( şaka tabi )
merhaba gaz damlasi ne kullandınız? kac damla?
Bırak konuşsunlar duyma , onlara bu kadar anlam yüklemeye değmez bak 21 yıl diyorsun değişmezler asla o yüzden yok sayacaksın . Çocukların yükü ev yükü yorgunluklar zaten insanı geriyor ister istemez dolayısıyla koca kişisi ile tartışmalar olabiliyor . İnan herkes öyle . Hayat başkalarının dediklerini takmak için çok kısa. Gül ve geç .Ya ben de başlamak istiyorum lustrala da şu diş sıkma olayı varya ilaca ilk başladığımız zamanlarda ondan nefret ediyorum işte o yüzden erteliyorum hep . Bana 25 lik değil de 50 lik lazım sanırım ancak atlatırım heralde. Şu ara her şey çok üst üste geldi . Allah kötü insanları kahretsin diyorum başka da bir şey demiyorum . Kaynana değil kadın yılan sanki kızıda yavrusu . Zehirleri o kadar etkili ki panzehiri yok bunların . Muhatap olmuyorum görüşmüyorum yine de benimle uğraşmayı bırakmıyorlar . Ne istiyorlar anlamıyorum bunlar . Sebebini duysanız yok canım diyeceksiniz eminim . Geçen cuma bana geldiler kahvaltıya . Sözde kızları seveceklermiş. Neyse hazırladım iyi kötü bir şeyler . Yavru yılan kalktı evi gözetliyor her zamanki gibi morali bozuldu bi ara ama hiç oralı olmadım bulmuştur dedim kendince bir şey . Meğer verandada ki suları gazozları meyve sularını görmüş . Eşim çocuklar içeçek falan seviyorlar diye toptancıdan bir kaç koli almış . Ben eskisi gibi çıkamıyorum alışverişe o da biraz fazla almış . Neyse gittiler Allah’ın cezaları . Ha bir de robot süpürgeyi gördü . Çıkar çıkmaz diğer görümcemi arıyorlar ana kız . Vay işte şanslıymışım da kocam önümde pervaneymişte hak etmiyormuşum da cart curt.Tabi ben bunları bir kaç gün sonra duydum . Akşam eşim geldi yedik içtik hiç alakasız bir sebepten dolayı çok kötü tartıştık . Çekti gitti hiç yapmadığı bir şeydir aslında . Ben de biraz sonra peşinden gittim ofise . Tabi beni beklemiyordu orda çok şaşırdı . Yanında da arkadaşları vardı iyice birbirimize girdik anlayacağınız . Çok kızdı bana niye böyle bir şey yapıyorsun diye . Ben de sonradan çok pişman oldum ama olan olmuştu artık . Halen barışmadık bir haftadır . Bana göre haklı benim ona göre de o . Ya eşim biraz heyecanlı insandır hiç kısık sesle konuşmayı bilmez . Telefonla konuşurken çok yüksek sesle konuşuyor e kızlar da bu sese uyanıyorlar . Ben de dedim ki bir türlü öğrenemedin ses tonunu ayarlamayı . Konumuz da bu aslında . Tartışmadı başka yerlere gitti o bana ben ona uzadı da uzadı . Benimde bir kaç gün canım sıkkın olduğunu anladı diğer görümcem ( bu görümcemle aramız iyidir yılan olan değil ) sordu ne oldu diye ben de anlattım böyle böyle diye . İşte o zaman da anlattı annesi ile bacısının söylediklerini . Bana da bir daha onları evine kabul etme dedi . 2 gündür seni konuşup duruyorlar . Ya şimdi soruyorum kendi kendime ben zaten o insanlarla yolda en fazla 2 ya da 3 kere görüşüyorum Bayramlar da dahil . Artık nasıl uzak durabilirim ki . Hadi ben el kızıyım . Ya bu senin oğlun torunların niye istemezsin niye mutluluklarıyla mutsuz olursun . Şimdi kendileri de yapmasalar yaşamasalar anlayacağım. Yemin ederim ultra ultra lüks bir hayatları var . Anlatsam inanmazsınız. Yine de hep gözleri başkalarının hayatındadır . Derler ya horoz ölür gözü çöplükte kalır tam da öyleler . Bıktım artık bunlardan yemin ederim götüremiyorum artık . Ya benim boyum kadar çocuklarım var halen bırakmadılar yakamı . 21 yıldır bunların dedikodularından bıktım . Vallaha boşansam düğün ederler bunlar oh olsun derler . Anlamıyorum niye bu kadar kötü bu insanlar ….Bırakmıyorlar iki dirhem bir çekirdek olalım . Benim koca ayı da ilk adımı benden bekliyor özür dilemem için ama yapmayacağım . Ben senin deli anana manyak bacına tahammül etmişim neyine yetmiyor . Sen benden özür dile asıl . Yıllardır bizi çekiyorsun de gençliğin çocukluğun bizim önümüzde geçti helal et hakkını de . Neyse kızlar kusura bakmayın çok uzattım . Anlayacağınız ben de durumlar iyi değil . Kafam çok bozuk iyi bir kafa çekesim var ( şaka tabi )
teşekkür ederim bu miktari doktor mu önermişti?Ben sam sipmlex kullanıyorum düzenli kullanmada çok fayda ediyor . Hatta mama ya katiyorum günde 4 kez 15 damla veriyorum bir seferde
Ekimden bu yana ailemdeydim bu cuma itibariyle evime geldim. Ebem mikildi afedersiniz, bunj başka tarif edebileceğim kelime yok, ev taşıdım sanki