- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.221
Tansiyonum hamileyken yüksekti, dogumdan sonra 2 ay ilaç kullandıktan sonra bıraktım ilacı, normale dönmüştü tansiyounum . Demek ki yeniden yükselmiş, bisey de hisstletmedim hiç.Aaa cok gecmis olsun. RABBIM sifa versin. Tansiyonun yüksek mi çıkıyor
Çok saol canim inşallah geçer de , çünkü böyle çok zormus bulanık görmek herşeyi.Rabbim şifa versin canım çok geçmiş olsun. İnşallah tamamen geçer
Allah şifa versin canımKızlar sağ gözümde %60 görme kaybı varmış. Yoğun stres , tansiyon kaynaklı damar tıkanıklığı olmuş. Acil iğne vurunmam gerekiyormus. Bu bebekler beni kör yaptı@lusin
Yapmam dediklerimizi yapıyoruz yavrum yapcak bisi yokNedir dertleri elime geçse ohhh mis
gibi uyurumSallamam diyordum gidip torba beşiklerden aldım sallayayım diye
Ayy kuzum ya cok gecmis olsunKızlar sağ gözümde %60 görme kaybı varmış. Yoğun stres , tansiyon kaynaklı damar tıkanıklığı olmuş. Acil iğne vurunmam gerekiyormus. Bu bebekler beni kör yaptı@lusin
Çok çok geçmiş olsun canım.inşallah geçicidirKızlar sağ gözümde %60 görme kaybı varmış. Yoğun stres , tansiyon kaynaklı damar tıkanıklığı olmuş. Acil iğne vurunmam gerekiyormus. Bu bebekler beni kör yaptı@lusin
Sana da geçmiş olsun regocum. Anlık ağrıdır da geçer inşallahBu arada kızlar bir güzel düstümserce parmagım kapıya takıldı nasıl dengemi kaybettiysem karsı duvara yuzumude carpıp yere yığıldım şuan ayak parmagım sisti ve ben bu ayakla yavrumu sallıyorum
Sagolasın niceÇok çok geçmiş olsun canım.inşallah geçicidir
Sana da geçmiş olsun regocum. Anlık ağrıdır da geçer inşallah
Napalım bir kurşun falan döktürelim gruba
Kızlar sağ gözümde %60 görme kaybı varmış. Yoğun stres , tansiyon kaynaklı damar tıkanıklığı olmuş. Acil iğne vurunmam gerekiyormus. Bu bebekler beni kör yaptı@lusin
Bu arada kızlar bir güzel düstümserce parmagım kapıya takıldı nasıl dengemi kaybettiysem karsı duvara yuzumude carpıp yere yığıldım şuan ayak parmagım sisti ve ben bu ayakla yavrumu sallıyorum
Çok üzüldüm canım ya geçmiş olsunKızlar sağ gözümde %60 görme kaybı varmış. Yoğun stres , tansiyon kaynaklı damar tıkanıklığı olmuş. Acil iğne vurunmam gerekiyormus. Bu bebekler beni kör yaptı@lusin
Nazarlara geldik kuzumTopiğe bir kurşun döktürmemiz lazım galiba. Noldu hepimize ya hastayız ya başımıza bişey geliyor.
Çok geçmiş olsun ikinize de
Deme öyleYapmam dediklerimizi yapıyoruz yavrum yapcak bisi yok
Benim kız mama yesin diye tv açıyorum yoksa asla yemiyor bunu yapmak hic ama hic istemiyordum
Istahla ilgili sorunumuz var bizim kuzum yoksa gerek kalmaz size insallah. Oglum bakmaz mesela mamasini yer ona odaklanirDeme öyleekranla bir süre tanıştırmam diyordum
Benim ikisi de iştahsız bebelerIstahla ilgili sorunumuz var bizim kuzum yoksa gerek kalmaz size insallah. Oglum bakmaz mesela mamasini yer ona odaklanir
O zaman careler aramaya caliscaksnBenim ikisi de iştahsız bebeler
Benim kız da iştahsızdı ama şuan zirvedeyiz sanırım. Ne mama ne ek gıda yemiyor kesinlikle. Ama açlıktan da uyuyamiyor. Her gece beni başına dikiyor resmen. Biberon veya kaşık ağzına yaklaştıgı gibi ağlıyor. Üst dişlerin yerleri belli olmuş. Sanırım ondan. Üst dişler daha zor çıkıyor anlaşılanO zaman careler aramaya caliscaksnbazen ışığa kaldırıp yediriyorun dikatini bisi ceksin diye
Öyle aslında bazen uykulu iken anlamayıp yiyorlar yoksa buraya yazıyorlar şu kadar cc mama içti diye. Bizimkiler çok çok altında söylenenin. Bir Umut mama sevmiyorlardır diyorum. Sütümde az yoksa emerken olanı çekiyorlar geneldeO zaman careler aramaya caliscaksnbazen ışığa kaldırıp yediriyorun dikatini bisi ceksin diye
Ustler daha zormu cikiyorBenim kız da iştahsızdı ama şuan zirvedeyiz sanırım. Ne mama ne ek gıda yemiyor kesinlikle. Ama açlıktan da uyuyamiyor. Her gece beni başına dikiyor resmen. Biberon veya kaşık ağzına yaklaştıgı gibi ağlıyor. Üst dişlerin yerleri belli olmuş. Sanırım ondan. Üst dişler daha zor çıkıyor anlaşılan
Çok geçmiş olsun canım.yorgunluktan dengemiz falan kalmadıBu arada kızlar bir güzel düstümserce parmagım kapıya takıldı nasıl dengemi kaybettiysem karsı duvara yuzumude carpıp yere yığıldım şuan ayak parmagım sisti ve ben bu ayakla yavrumu sallıyorum
Bizimkilerin de kokuyor ekşi ekşiKızlar ya size komik bir şey soracağımsizin bebelerin ayakları kokuyor mu bebek ayağı kokmaz diyorlar ama bizimkilerinkiler bildiğin kokuyor çok terlediklerinden heralde eşim ve ben kokuyor diyoruz ama bizden başka kimse inanmıyor koktuğuna