2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Aaa cok gecmis olsun. RABBIM sifa versin. Tansiyonun yüksek mi çıkıyor
Tansiyonum hamileyken yüksekti, dogumdan sonra 2 ay ilaç kullandıktan sonra bıraktım ilacı, normale dönmüştü tansiyounum . Demek ki yeniden yükselmiş, bisey de hisstletmedim hiç.
Rabbim şifa versin canım çok geçmiş olsun. İnşallah tamamen geçer
Çok saol canim inşallah geçer de , çünkü böyle çok zormus bulanık görmek herşeyi.

Bu arada kızlar bir güzel düstüm serce parmagım kapıya takıldı nasıl dengemi kaybettiysem karsı duvara yuzumude carpıp yere yığıldım şuan ayak parmagım sisti ve ben bu ayakla yavrumu sallıyorum

Kızlar sağ gözümde %60 görme kaybı varmış. Yoğun stres , tansiyon kaynaklı damar tıkanıklığı olmuş. Acil iğne vurunmam gerekiyormus. Bu bebekler beni kör yaptı @lusin
Ayy kuzum ya cok gecmis olsun iyi ki hemen gittin doktora basit bir sorun degilmis. Peki igneden sonra düzelme olabilirmis mi

Kızlar sağ gözümde %60 görme kaybı varmış. Yoğun stres , tansiyon kaynaklı damar tıkanıklığı olmuş. Acil iğne vurunmam gerekiyormus. Bu bebekler beni kör yaptı @lusin
Çok çok geçmiş olsun canım.inşallah geçicidir
Sana da geçmiş olsun regocum. Anlık ağrıdır da geçer inşallah
Napalım bir kurşun falan döktürelim gruba

Topiğe bir kurşun döktürmemiz lazım galiba. Noldu hepimize ya hastayız ya başımıza bişey geliyor.
Çok geçmiş olsun ikinize de

O zaman careler aramaya caliscaksn bazen ışığa kaldırıp yediriyorun dikatini bisi ceksin diye
Benim kız da iştahsızdı ama şuan zirvedeyiz sanırım. Ne mama ne ek gıda yemiyor kesinlikle. Ama açlıktan da uyuyamiyor. Her gece beni başına dikiyor resmen. Biberon veya kaşık ağzına yaklaştıgı gibi ağlıyor. Üst dişlerin yerleri belli olmuş. Sanırım ondan. Üst dişler daha zor çıkıyor anlaşılan

O zaman careler aramaya caliscaksn bazen ışığa kaldırıp yediriyorun dikatini bisi ceksin diye
Öyle aslında bazen uykulu iken anlamayıp yiyorlar yoksa buraya yazıyorlar şu kadar cc mama içti diye. Bizimkiler çok çok altında söylenenin. Bir Umut mama sevmiyorlardır diyorum. Sütümde az yoksa emerken olanı çekiyorlar genelde

Ustler daha zormu cikiyor bizimkilerin ust dislerinin yerleri belli onlar cıkacak yandim o zaman ya off. Bende ek gidadan korkuyorum esim ek gidada istahi acilir diyo ama sanmiyorum

Bizimkilerin de kokuyor ekşi ekşi bi de acayip terliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…