- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.181
Asla karışmıyor. Şöyle düşün anne babası farklı milletten olan çocuklar iki dili de aynı anda öğreniyorlar. Zaten 4 yaşına kadar(6 da olabişir emin olamadımHemen baslıyorum o zaman. Peki ingilizce konussam kafaları karısır mı annemler istemiyor
Not alıyorum kuzum
2 çocukla taşınmaktan daha zor bir şey varsa 3 çocukla taşınmakYazın bende tasinacagimşimdiden streler arttı bende
Karışmaz canım konuşabilirsinHemen baslıyorum o zaman. Peki ingilizce konussam kafaları karısır mı annemler istemiyor
Not alıyorum kuzum
U nenim işteBenim oğlum kendi kendine uyuyor ama kızım ağlamadan zorlamadan uyumuyor uykuya geçemiyor ama uyuduktan sonra da sıkıntısız uyuyor ona bi çare bulamadık.uylu eğitimi aldırmayı düşünüyorum ama başarısız olurum diye korkuyorum
Aynen simdi algıları cok acık kolay ögrenirler diye düsünüyorum bende. Ingilizce sarkıyla basladık bugun bakalımAsla karışmıyor. Şöyle düşün anne babası farklı milletten olan çocuklar iki dili de aynı anda öğreniyorlar. Zaten 4 yaşına kadar(6 da olabişir emin olamadım) sünger gibi emiyorlar. Ne kadar erken o kadar iyi. Ve İngilizce için en hüzel başlangıç İngilizce şarkılar. Ve 2. Dil için günün belli saatini ona ayırıp sadece onu da konuşabilirsin.
Karışmaz canım konuşabilirsin
Annenler kendi çocuklarıyla Türkçe konuşsunlar
Sen seninkilerle hangi dilde istersen konuş
2 çocukla taşınmaktan daha zor bir şey varsa 3 çocukla taşınmak
Allah yardımcın olsun bacım
Canım öyle azaldı diye dusunme bol su iç ve bol emzir sağdıgınla bir olmuyor ben 10aya kadar.emzirdim ama iki hafta.önce cok.hastalandm cocuklara bakamayacak duruma geldim annem izin alıp geldi 20tane iğne kullandım cok ağır antibiyotikler ve bıraktırmak zorunda kaldım. Benimde sütüm cok yoktu ama mamayla beraber gittigimiz için basından beri onunda etkisi var mecbur kalıyosun iki tane olduğundan işte ama yapacak bisey yok ac kalmasınlar da. Yalnz azda olsa sütün varken emzir bagısıklık icin.biliyosun emzirmek arz talep meselesi ne kadar cekerse okadar üretir vücutEmzirebiliyor musun peki? Benim sütüm uykusuzluk ve yorgunluktan baya azaldi, 30cc falan geliyor, nasil olacak bilmiyorum, kizimi 20 ay emzirmistim, bunlari da emzirebilirim sandim o yuzden hayal kırıklığı yasiyorum
O zaman bu hafta çerçevesinde doğum günün kutlu olsunNasılsınız güzel analar
Ben iş ev bebe uğraşıyorumhaftasonu kutlu doğum haftamı kutladık 2 akşam üstüste çıktım dışarı bebelerimi uyutup
Bugün iş yarın iş sonra aşı vs derken günler geçiyor
Kızım her uykuya geçişte en az bir saat ağlıyor diyebilirim kucakta gezdirmediğimizde de eryat figan. Sonra katılacak kadar ağladığı mecbur alıyoruz kucağa aşırı stresli sinirli bi kız ya...
Daha 4 aylıksın bebeğim sen ya
İyi ki doğdun o zamanNasılsınız güzel analar
Ben iş ev bebe uğraşıyorumhaftasonu kutlu doğum haftamı kutladık 2 akşam üstüste çıktım dışarı bebelerimi uyutup
Bugün iş yarın iş sonra aşı vs derken günler geçiyor
Kızım her uykuya geçişte en az bir saat ağlıyor diyebilirim kucakta gezdirmediğimizde de eryat figan. Sonra katılacak kadar ağladığı mecbur alıyoruz kucağa aşırı stresli sinirli bi kız ya...
Daha 4 aylıksın bebeğim sen ya
Geçmiş olsun canım hepinize. Nebülüzatör denediniz mi hiç? Bizim öksürüğe ondan verdi doktor direk ertesi günü geçti öksürük.İyi ki doğdun o zamanailenle sevdiklerinle bir ömür mutlu yaşa Bizde 10 gündür çocuklarla uğraşıyoruz . Grip oldular ağız burun salya sümük . Kızın biri de öksürük tekrar başladı . Şubatın 2 sinde Azeltin kullandık iyi geldi geçmişti öksürüğü şimdi tekrar başladı . Sanırım grip tetikledi . Yine antibiyotik başladık gece öksürükten uyuyamıyor yavrum bir de sinirlenerek söyleniyor çok yorgunum sırt ağrılarım çok arttı . Emar a girdim salı günü belli olacak bakalım inş sızıntı yoktur dedi doktor . Bu spinal anestezi beni mahvetti . Yanıyor resmen sırtımın bir bölümü
Evet pes etmiyorum ama iste insan kafaya takiyor niye az diye diye, mama da aynen mecbur veriyorum inşallah zamanla bir nebze artar sütüm cok cok aminnn, gecmis olsun canim sana da cokca ilac kullanmissin, analar hastalanmamaliCanım öyle azaldı diye dusunme bol su iç ve bol emzir sağdıgınla bir olmuyor ben 10aya kadar.emzirdim ama iki hafta.önce cok.hastalandm cocuklara bakamayacak duruma geldim annem izin alıp geldi 20tane iğne kullandım cok ağır antibiyotikler ve bıraktırmak zorunda kaldım. Benimde sütüm cok yoktu ama mamayla beraber gittigimiz için basından beri onunda etkisi var mecbur kalıyosun iki tane olduğundan işte ama yapacak bisey yok ac kalmasınlar da. Yalnz azda olsa sütün varken emzir bagısıklık icin.biliyosun emzirmek arz talep meselesi ne kadar cekerse okadar üretir vücut
Sağol canım hastanede verdiler ilk seferinde ama evde yapmadık . Ben nebülüzatör almayı düşünüyorum da çok bilgim yok bu konuda . İÇin’e konulan ilacı doktor veriyor sanırım sizlerde varmı nasıl kullanıyorsunuzGeçmiş olsun canım hepinize. Nebülüzatör denediniz mi hiç? Bizim öksürüğe ondan verdi doktor direk ertesi günü geçti öksürük.
Evet canım ilacını doktor verdi ama serum fizyolojik ile karışık verdi. İlaçsızlar da varmjş galiba. Bi de minnaklar var cep tipi onlar daha pratik. Bizim saflığımıza geldi koca aleti aldık. Minik olandanSağol canım hastanede verdiler ilk seferinde ama evde yapmadık . Ben nebülüzatör almayı düşünüyorum da çok bilgim yok bu konuda . İÇin’e konulan ilacı doktor veriyor sanırım sizlerde varmı nasıl kullanıyorsunuz
Evet canım ilacını doktor verdi ama serum fizyolojik ile karışık verdi. İlaçsızlar da varmjş galiba. Bi de minnaklar var cep tipi onlar daha pratik. Bizim saflığımıza geldi koca aleti aldık. Minik olandanMi-Ok Yun da var sanırım. Kendisine bağlanalım
Evet cidden buralar epey sessiz kalmış. Ben de durumlar bi tuhaf, 1 haftadır gözüm bulanık görüyordu biraz, yorgunluktan uykusuzluktan dedim, dün uyumuşum biraz, bugün hepten arttı bulaniklik. Meğer sağ gözüm epey bulanık görüyormuş. Çok kötü bisey ya, hiç bir şeye odaklanamiyorum . Bebeler 3 gündür uyumuyorlardı geceleri, dişler vuruyor galiba. Bense epey yorgunum.Nerdesiniz kızlar niye buralar boş hiç kimse yazmıyor merak ettim iyidir inş durumlar