2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kuzum eli bile kokuyor çorap geçiriyoruz terliyor ya. Kokar. Anneme göre tuzlamadık diye kokuyor

Kızlar şu zeka kartları var ya bebeklere gösteriyorum yeni yeni o da. Unutmuşum bile. Biri ben çekene kadar inceliyor pür dikkat diğeri hiç tınmıyor. Kafasını çeviriyor. Gözle ilgili bir sorun yoktur heralde muayeneye gitmiştik kendi mi öyle. Gerçi o her şeye üsten üsten bakıp tınmıyor

Yaa çok güldüm bizimkilerinde kokuyor hele oğlumun baya. Ama hayatımda kokladığım en güzel ayak kokusu su sıralar öyle seviyorum
Ustler daha zormu cikiyor bizimkilerin ust dislerinin yerleri belli onlar cıkacak yandim o zaman ya off. Bende ek gidadan korkuyorum esim ek gidada istahi acilir diyo ama sanmiyorum
Alt dişlerin nasıl çıktığını anlamadım inan. Belki yine biseyler değişmiştir hayatımız da ama bu kadar değişik haller olmamıştı. Bir baktım üst dişlerin yerleri belli. Hafif kabartı da var. Alt dişlerde de kızımın önce çıkmıştı. Oğlumun peşinden. Bu da öyle olcak sanırım. İnan şuan hiç birşey yemiyor. Bayilmicak kadar birşeyler yiyor. Açlıktan uyuyamiyor ama yine de yemiyor. İştah sıfır

Dün aynısını eşim dedi bir baktım vallahi kokuyor
Çok terliyor ayaklar buz sürekli zaten sinir oluyorum o duruma Birde üstüne koku güncellemesi gelmiş oldu

Ustler daha zormu cikiyor bizimkilerin ust dislerinin yerleri belli onlar cıkacak yandim o zaman ya off. Bende ek gidadan korkuyorum esim ek gidada istahi acilir diyo ama sanmiyorum

Ek gıdadan bildiriyorum kız ağzını kitliyor meyve yerken. Oğlan sebzeden nefret ediyor zaten. Mama ile olan normal yemeklerini bile etkiledi ek gıda ama olumsuz yönde. Sadece mamayla giderken mutlulardı bebeler

Bizimkilerin de kokuyor ekşi ekşi bi de acayip terliyorlar
Oh be bi tek bizimkiler değilmiş
Kuzum eli bile kokuyor çorap geçiriyoruz terliyor ya. Kokar. Anneme göre tuzlamadık diye kokuyor

Yavrum onlar her biri ayrı bir birey her şeyleri gibi gelişimleri ilgileri de farklı. Zamanla o da ilgilenir

Dün aynısını eşim dedi bir baktım vallahi kokuyor
Çok terliyor ayaklar buz sürekli zaten sinir oluyorum o duruma Birde üstüne koku güncellemesi gelmiş oldu

Ek gıdadan bildiriyorum kız ağzını kitliyor meyve yerken. Oğlan sebzeden nefret ediyor zaten. Mama ile olan normal yemeklerini bile etkiledi ek gıda ama olumsuz yönde. Sadece mamayla giderken mutlulardı bebeler
Canım bunlar çok normal şeyler. Nasıl ki bazı günler biz de bişey yemek istemiyoruz onlar için de aynısı geçerli. Atak, hastalık, diş çıkarma vs gibi dönemlerde hiç yememeleri çok normal.

Canım bunlar çok normal şeyler. Nasıl ki bazı günler biz de bişey yemek istemiyoruz onlar için de aynısı geçerli. Atak, hastalık, diş çıkarma vs gibi dönemlerde hiç yememeleri çok normal.

Genel olarak böyle ama malesef Hadi desenki saydıkları 1 hafta 2 hafta sürsün bebimkiler 1 aydır bişeyler deniyorum yok yok Acaba hazır değiller mi diye düşündüm Doktorları başla dedi kendi kafana göre başlamadım. Normalde kaşık seven kız gitti yerine kaşığı görünce çıldıran biri geldi. Oğlan desen yemek masası için ölürdü şimdi mama sandalyesine oturduğu an kıvranıyor.
Oynatmaya ramak kala

Bu ek gıda olayı çok değişik bir şey bence. Doktorlar genel olarak 6. ayda başlatıyor. Mesela blwciler ise doğması gereken günden 180 gün sayıp başla diyor. Bazı doktorlar 3 gün deneme, çorba ver şunu ver bunu ver diyor. Yine blwciler ilk 1 sene ek gıda doyumluk değil tadımlık diyor. Ana besin anne sütğ ya da mama diyor. Valla benim kafam çok karıştı. Arada bir yalatma dışında bişey vermedim henüz. Aslında ama n büyğk kıstas başını dik tutabilmesi ve destekli de olsa oturabilmesi de diyorlar. Kimisi diyor ki erkenden tatsın alışsın kimisi diyor ömür boyu yiyecek ne acelesi var yani kati bir kuralı olmadığı gibi sanırım annelik iç güdüsüyle hareket etmek gerekiyor

Yapma kuzum yaaa offf napcaz peki benim kız erir biter ya

Kokmaz mi kokuyor tabi ozelliklede oglanınki kokuyor. Ben coraplara suc buluyorum pamuklu diye aliyoruz ama bence degil

Annelik iç güdüm tarhana çorbası candır daya artık diyordu ki Biraz önce yaptım. İkisininde genetikte kodlu olduğu için bayıla bayıla yediler Ben artık hiç bir yere bakmam Eski usul tarhana çorbası pirinç unu Asla şaşmaz

Yapma kuzum yaaa offf napcaz peki benim kız erir biter ya

Rego oku bak benim kızda erir biter diyordum çözdüm bugün Yazıp çizilenlere değil annelerimizin yaptığına gitmek gerekiyormuş

Ahahahha annemi dinleyeyim o zaman bende benimkilerin yogurt corbasi sevmesi gerek ben cok severim

Ahahahha annemi dinleyeyim o zaman bende benimkilerin yogurt corbasi sevmesi gerek ben cok severim

Yok kuzu öyle değil öyle olsa benimkilerin avakado ve kabağa ölmesi gerekirdi
Tarhana çorbası daha daha eskiye dayandığı için böyle bence Bildiğin bizim milletin eskiden tek yemeği tarhana ve bulgur ya o kodlama bu

Geçmiş olsun diyen arkadaşlar çok çok saolun, o kadar zor ve kötü birşeymiş ki , çocuklarımın yüzünü buzlu camın arkasından bakar gibi görüyorum. Bugün sabah erkenden tip fakültesine gittik, gerçekten baya bir damar tıkanıklığı olmuş, çarşamba günü göz anjiyosu çekilecek. Sebebini araştıracaklar. Bu yaşta böyle bir şey olmasına çok şaşırdılar. Insalalh başka damarlarım da tıkanıp felç falan olmam. Allah im sen koru yarabbim.
Allah herkese şifa versin .

Kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun. Bu kadarla kalacak bişey olmayacak inşallah
Allah beterinden saklasın. Gebelik sonrası garip garip şeyler oluyor zaten. Vücut normalde kendini yeniler bizimki göçtü galiba

Benimki kesin göçtü, normalde de stresli bir insandım, çocuklar, analar, eş bir araya geldi. Bir de o günlerde açıköğretim sınavım vardı. Ani bi tansiyon yükselmesinden gözümden oldum. Allah im inşallah bundan sonra işlerimizi kolaylaştırır. Gerçekten hayatım tepetaklak oldu.

Bizde aynıyız şu aralar ben şu ilaç içirdiğimiz enjektörle yediriyorum çorbayı azıcıkta olsa karınlarına bir şey gidiyor . Bi damla varmış şu an hatırlamıyorum ismini onu almayı düşünüyorum iştah açıyormuş akşama kadar mutfaktayım sürekli bir şeyler deniyorum yesinler diye ama sonuç tabak elimde kalıyor sinirimden oturup kendim yiyorum Kız bir de lezzetli şeyler nasıl yemiyorlar hayret ediyorum . Akşam danino verdim biraz onu yediler öylece uyudular. İnş gece mamayı yerler

Allah korusun canım öyle kötü şeyler düşünme altında yatan bir sebep vardır muhakkak . Şu an aklıma geldide kan sulandırıcı kullanıyor musun? Annemin bir defa öyle oldu yüksek tansiyondan dolayı sonra sürekli kan sulandırıccı kullanmaya başladı . Umarım en kısa zaman da iyi olursun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…