2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Gözde bulanıklık önemli olabilir yerinde olsam derhal nöroloji ve acile başvururum...

Nosking yeni gördüm bakarlar tabi. Gelişim ya da palmiye özellikle palmiye diyeyim sen anla

Bir de sevgili analarım bişey soracağım 4. Ay aşısı sonrası karın ağrısı ve gaz sancısı çeken bebeniz oldu muresmen aşı günlerinden nefret ediyorum iyi bir gelişme bugün aşıları yapılırken ağlamadım. Ama şimdi böyle sancılanırsa ağlıcam

Bugün göz doktoruna randevu aldik, gözle ilgili değil midir sence? Bulaniklik artıyor gittikçe bu arada , geçen gün oglum parmağını gözüme sokmuştu ondan mi oldu acaba diye düşündüm bugün. Ya ınsallah geçici biseydir ☹

Aşıdan sonra öyle bir problem yaşamamıştık biz kuzum.

Bizde ateş oldu sadece canım. Aşı gaz yapar mı ki? Mideyle bağırsakla pek alakası yok gibi sanki, bilemiyorum altan

Canım geçmiş olsun ihmal etme hemen bir hastaneye gitsene önemli bir şey olabilir

Biz de öyle bir şey yaşamadık . Aşının gaz yapacağını pek zannetmiyorum . Tesadüf olmuştur kesin . Siz 4 aylık oldunuz artık yavaş yavaş da geçmesi lazım bu sancının gazın

Aşıdan çok o dönemde bildiğin bitti dediğim gaz sancısı pik yapmıştı. Her zamankinden daha çok gazlanmışlardı 4.ayda. 5,5 aylık olduk hala bazı günler şiddetli sancıları oluyor. Ama çoğu zaman iyiler. Son çırpınışları gazların. Artık bitsede rahatlasak

2. Ayda ates yapmamisti ama 4. Aydaki 2. Dozlar ates yaptı bizde. Bende sevmiyorummm ası günlerini menenjitin 2. Dozu yaklasiyor sonra 6. Ay asımiz var

Oturduğumuz yer tam palmiyeyle gelişimin ortası
Ikisi de birer km yürüyerek bile gidebilirim
Gece ateşi düştü kuzumun bugün de takip ediyorum
Bi sefer yükselirse hiçbir şey vermeden hastaneye görürcem

Oturduğumuz yer tam palmiyeyle gelişimin ortası
Ikisi de birer km yürüyerek bile gidebilirim
Gece ateşi düştü kuzumun bugün de takip ediyorum
Bi sefer yükselirse hiçbir şey vermeden hastaneye görürcem

Benim uğraştığım geçen oydu işte 2 gün ateş çıktı sonra burun tıkandı iştah kesildi uykular gitti. Bizimde boğazda başlamıştı. Grip dediler eşime ama ne kendim gittim ne çocukları götürdüm. Kendi kendimize atlatmaya çalışıyoruz Demir iyileşti Defne'nin burun tıkanıklığı kaldı sadece Salgın var muhtemelen kızlarda kapmış

Yeni yaşın kutlu olsun yavrum ben tüp bebeklerin hususi ayrı huysuzluğu olduğunu düşünüyorum

Canım geçmiş olsun ihmal etme hemen bir hastaneye gitsene önemli bir şey olabilir
Ben doktora gideceğim diz kapağı bel sırt gidik. Basen kitlenip kalıyorum diz kapaklarda kucağımda yaylayarak dolaştırmak yere koyup almaktan oldu
Kızlar sağ gözümde %60 görme kaybı varmış. Yoğun stres , tansiyon kaynaklı damar tıkanıklığı olmuş. Acil iğne vurunmam gerekiyormus. Bu bebekler beni kör yaptı L lusin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…