-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.201
Gözde bulanıklık önemli olabilir yerinde olsam derhal nöroloji ve acile başvururum...Evet cidden buralar epey sessiz kalmış. Ben de durumlar bi tuhaf, 1 haftadır gözüm bulanık görüyordu biraz, yorgunluktan uykusuzluktan dedim, dün uyumuşum biraz, bugün hepten arttı bulaniklik. Meğer sağ gözüm epey bulanık görüyormuş. Çok kötü bisey ya, hiç bir şeye odaklanamiyorum . Bebeler 3 gündür uyumuyorlardı geceleri, dişler vuruyor galiba. Bense epey yorgunum.
Bugün temizlikçi tuttuk eve, zira bebeler doğduğundan beri doğru düzgün bisey yapamadık. Meğer ne güzel birşeymiş. Kadın pırıl pırıl yaptı evi. Kadını gördükçe ben yoruldum. O kadar yorgunum ki aylardır gerçekten bir beZ alıp sıkmaya takatim yok. Maşallah kadın atom karınca gibi yaptı temizliği. Ah dedim eskiden ben de böyleydim. Şimdi hep çok yorgunum.
Bugün göz doktoruna randevu aldik, gözle ilgili değil midir sence? Bulaniklik artıyor gittikçe bu arada , geçen gün oglum parmağını gözüme sokmuştu ondan mi oldu acaba diye düşündüm bugün. Ya ınsallah geçici biseydir ☹Gözde bulanıklık önemli olabilir yerinde olsam derhal nöroloji ve acile başvururum...
Nosking yeni gördüm bakarlar tabi. Gelişim ya da palmiye özellikle palmiye diyeyim sen anla
Bir de sevgili analarım bişey soracağım 4. Ay aşısı sonrası karın ağrısı ve gaz sancısı çeken bebeniz oldu muresmen aşı günlerinden nefret ediyorum iyi bir gelişme bugün aşıları yapılırken ağlamadım. Ama şimdi böyle sancılanırsa ağlıcam
Bizde ateş oldu sadece canım. Aşı gaz yapar mı ki? Mideyle bağırsakla pek alakası yok gibi sanki, bilemiyorum altanGözde bulanıklık önemli olabilir yerinde olsam derhal nöroloji ve acile başvururum...
Nosking yeni gördüm bakarlar tabi. Gelişim ya da palmiye özellikle palmiye diyeyim sen anla
Bir de sevgili analarım bişey soracağım 4. Ay aşısı sonrası karın ağrısı ve gaz sancısı çeken bebeniz oldu muresmen aşı günlerinden nefret ediyorum iyi bir gelişme bugün aşıları yapılırken ağlamadım. Ama şimdi böyle sancılanırsa ağlıcam
Canım geçmiş olsun ihmal etme hemen bir hastaneye gitsene önemli bir şey olabilirEvet cidden buralar epey sessiz kalmış. Ben de durumlar bi tuhaf, 1 haftadır gözüm bulanık görüyordu biraz, yorgunluktan uykusuzluktan dedim, dün uyumuşum biraz, bugün hepten arttı bulaniklik. Meğer sağ gözüm epey bulanık görüyormuş. Çok kötü bisey ya, hiç bir şeye odaklanamiyorum . Bebeler 3 gündür uyumuyorlardı geceleri, dişler vuruyor galiba. Bense epey yorgunum.
Bugün temizlikçi tuttuk eve, zira bebeler doğduğundan beri doğru düzgün bisey yapamadık. Meğer ne güzel birşeymiş. Kadın pırıl pırıl yaptı evi. Kadını gördükçe ben yoruldum. O kadar yorgunum ki aylardır gerçekten bir beZ alıp sıkmaya takatim yok. Maşallah kadın atom karınca gibi yaptı temizliği. Ah dedim eskiden ben de böyleydim. Şimdi hep çok yorgunum.
Biz de öyle bir şey yaşamadık . Aşının gaz yapacağını pek zannetmiyorum . Tesadüf olmuştur kesin . Siz 4 aylık oldunuz artık yavaş yavaş da geçmesi lazım bu sancının gazınGözde bulanıklık önemli olabilir yerinde olsam derhal nöroloji ve acile başvururum...
Gözde bulanıklık önemli olabilir yerinde olsam derhal nöroloji ve acile başvururum...
2. Ayda ates yapmamisti ama 4. Aydaki 2. Dozlar ates yaptı bizde. Bende sevmiyorummm ası günleriniGözde bulanıklık önemli olabilir yerinde olsam derhal nöroloji ve acile başvururum...
Oturduğumuz yer tam palmiyeyle gelişimin ortasıGözde bulanıklık önemli olabilir yerinde olsam derhal nöroloji ve acile başvururum...
Oturduğumuz yer tam palmiyeyle gelişimin ortası
Ikisi de birer km yürüyerek bile gidebilirim
Gece ateşi düştü kuzumun bugün de takip ediyorum
Bi sefer yükselirse hiçbir şey vermeden hastaneye görürcem
Yeni yaşın kutlu olsun yavrumNasılsınız güzel analar
Ben iş ev bebe uğraşıyorumhaftasonu kutlu doğum haftamı kutladık 2 akşam üstüste çıktım dışarı bebelerimi uyutup
Bugün iş yarın iş sonra aşı vs derken günler geçiyor
Kızım her uykuya geçişte en az bir saat ağlıyor diyebilirim kucakta gezdirmediğimizde de eryat figan. Sonra katılacak kadar ağladığı mecbur alıyoruz kucağa aşırı stresli sinirli bi kız ya...
Daha 4 aylıksın bebeğim sen ya
Uyumayan bebeleri sallamakla geçiyor günlerimNerdesiniz kızlar niye buralar boş hiç kimse yazmıyor merak ettim iyidir inş durumlar
Kas yaptım resmen yaUyumayan bebeleri sallamakla geçiyor günlerim
Uyumayan bebeleri sallamakla geçiyor günlerim
Bel sırt pertKas yaptım resmen yasagli sollu salliyorum omuzlarim genislese bari
Nedir dertleri elime geçse ohhh misKas yaptım resmen yasagli sollu salliyorum omuzlarim genislese bari
Ben doktora gideceğim diz kapağı bel sırt gidik. Basen kitlenip kalıyorumBel sırt pert
Canım geçmiş olsun ihmal etme hemen bir hastaneye gitsene önemli bir şey olabilir
Kızlar sağ gözümde %60 görme kaybı varmış. Yoğun stres , tansiyon kaynaklı damar tıkanıklığı olmuş. Acil iğne vurunmam gerekiyormus. Bu bebekler beni kör yaptıBen doktora gideceğim diz kapağı bel sırt gidik. Basen kitlenip kalıyorumdiz kapaklarda kucağımda yaylayarak dolaştırmak yere koyup almaktan oldu
%70 görebilirmişim sanırım, bakalım bir de tip fakültesine gidicez yarın muayene olabilirsek . Oradan doktora da bir görüşelim o ne diyecek.Canım çok geçmiş olsun ya. Peki kayıp düzelecek mi ?
Rabbim şifa versin canım çok geçmiş olsun. İnşallah tamamen geçer%70 görebilirmişim sanırım, bakalım bir de tip fakültesine gidicez yarın muayene olabilirsek . Oradan doktora da bir görüşelim o ne diyecek.