2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ahhh o stresss onun halt yemesi hepsi. İnan sakinlikten sonra düzelir aslında herşey. Ne zaman ev kalabalık olsa banada bişeyler oluyor senin hesap.
Sakin olmak artık o kadar zorki ikizlerle Allahım duysun sesimizi bari hastalıktan feragat edelim Hepimizin hayatı altı üstüne geldi Nerden bilecektik üstünün altından iyi olduğunu

Yok bacım o damlalar yalan Yeğenlerden biliyorum hiç biri fayda etmezdi Yiyen bebe her türlü yiyor yemeyene ne yapsan boş
Hep hayalim herşeyi hapır hupur yiyen bebelerim olsundu ama banada sanada düşen bunlar demekki
Bir an önce büyüsünler ellerine ekmek vercem gevelesinler eşoğlular Onlara uğraştığımız şeyleri yemezlerse kuru ekmeğe talimi öğretmeli başka türlü on yüz milyon kilo oluruz

Gecmis olsun canim Allah şifa versin

Yaaa hem de nasıl kokar o ayaklar , dünyanın en güzel ayak kokusu

Kızlar sağ gözümde %60 görme kaybı varmış. Yoğun stres , tansiyon kaynaklı damar tıkanıklığı olmuş. Acil iğne vurunmam gerekiyormus. Bu bebekler beni kör yaptı @lusin
Modacım çöl geçmiş olsun varmıydı sende tansiyon . Rabbim beterinden korusun inşallah . Yok mu bir çaresi ameliyatla filan . En kötü lens tarzı şeylerle netleşme olmaz mı ?

Merhaba kızlar nasılsınız ? Bir kaç zamandır bakamıyordum bizim kızların atak haftası bu kez çok ağır geçti . Her sabah 5 dedik mi çalar saat gibi ayaktaydık, gecede uyku süremiz 20-30 dk arasında değişiyordu uykusuzluk ve yoğunluk hat safhaya çıkmıştı . Mama yememe , ek gıda zaten sorun . Başlarda mis gibi yerken çocuklar ağız açmamaya başladı . Muz yemeyen çocuk görüyorum ilk kez kızlardan birine ek gıda ciddi pişik yaptı , yer yer kanamaya kadar vardı , pişik sırası ishalde oldu o kaka yaptıkça pişik azdı . Bizde durumlar böyle yavaş yavaş düzeliyor gibiyiz inşallah eski halimize döneriz . Sizler nasılsınız ?

Kan sulandırıcıyi hamilelerimin başında kullanmıştım, kanamam olunca biraktirmisti doktor. Belki başlarlar bundan sonra, tansiyon ilacı da başlarlar muhtemelen.
Evet ya rahat olabilmek için sanırım sakinleştirici alıcaz bu gidişle. Ayık kafayla çok zor bu isler sanırım
Modacım çöl geçmiş olsun varmıydı sende tansiyon . Rabbim beterinden korusun inşallah . Yok mu bir çaresi ameliyatla filan . En kötü lens tarzı şeylerle netleşme olmaz mı ?
Çok saol canim, göz anjiyosu yapılacak , sebebini öğrenecekler önce, sonra ona göre bi çözüm bualcaklar sanırım. Bir de iğne varmış 5 tane ayda 1 kete vurulan . Olmazsa iğneyle destekleriz dedi doktor ama o iğne de emzirmeye engelmis. Kuzularım emiyorlar daha. Bıraktırmak zorunda kalırsam çok üzülecek gerçekten.

Acaba iğne vurulmadan önce sağmaya başlasan mı en azından sağdıklarını verirsin . Ayda 1 vurulduğun için hiç mi emzirme olmazmış iki üç gün sonra yeniden başlayamıyormusun emzirmeye

Acaba iğne vurulmadan önce sağmaya başlasan mı en azından sağdıklarını verirsin . Ayda 1 vurulduğun için hiç mi emzirme olmazmış iki üç gün sonra yeniden başlayamıyormusun emzirmeye
Onu hiç bilmiyorum iğne emziren annelere vurulmaz yazıyordu internette. Çarşamba günü sorayim bakalım.

Ah kuzum ya çok çok geçmiş olsun inşallah sebebi basittir de kolayca çözülür hiç bir hasar kalmadan
Allah kolaylık versin canım. Uykusuzluk hangimizde yok ki. 4te bi uyandılar bu sabah 6da zor uyuttuk. Dedim 8e kadar uyurlar 6.55te uyandılar

Moda yeni gordun cnm cok gecmis olsun

Yeni nesilin uykuya ihtiyacı yok anladım . Birde ne şekilde uyumak istiyorlar şaşırdık sürekli kendilerini itme bağırma ağlama gözler kapalı alma bir direnme aç konusu .

Hanımlar
Similac mama toplatılması durumu varmış
Ben 2 kutu kullandım birinin kutusu evde idi
Kriterlere uyuyor malesef

Ben kontrol ettim internet sitesinden recall değil dedi. Ordan mı baktın? Gönderideki açıklama biraz yanlış sanki ya da eksik.

Nasil ya

Evet kuzum. Bizim lot da buna benzer. Tabi eski 2 kutuyu bilmiyorum. 1 tane de açılmadık var aynı seri. Ama onu iade mi etsem diyordum 6 aylık oldular 2 numaraya geçmek için.
Benim yarın buyuk kutu gelecek ebebkten almstim. Kizimda aptamili denedim ayni sekilde icti bu yuzden elimdekini iade edip aptamil alayim diyorum. Icime sinmez artık. Zaten onceki 2 kucuk kutunun seri nosunu bilmiyorum ve enfeksiyon olmustu belkide bu sebep oldu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…