- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.201
Gözde bulanıklık önemli olabilir yerinde olsam derhal nöroloji ve acile başvururum...Evet cidden buralar epey sessiz kalmış. Ben de durumlar bi tuhaf, 1 haftadır gözüm bulanık görüyordu biraz, yorgunluktan uykusuzluktan dedim, dün uyumuşum biraz, bugün hepten arttı bulaniklik. Meğer sağ gözüm epey bulanık görüyormuş. Çok kötü bisey ya, hiç bir şeye odaklanamiyorum . Bebeler 3 gündür uyumuyorlardı geceleri, dişler vuruyor galiba. Bense epey yorgunum.
Bugün temizlikçi tuttuk eve, zira bebeler doğduğundan beri doğru düzgün bisey yapamadık. Meğer ne güzel birşeymiş. Kadın pırıl pırıl yaptı evi. Kadını gördükçe ben yoruldum. O kadar yorgunum ki aylardır gerçekten bir beZ alıp sıkmaya takatim yok. Maşallah kadın atom karınca gibi yaptı temizliği. Ah dedim eskiden ben de böyleydim. Şimdi hep çok yorgunum.
Nosking yeni gördüm bakarlar tabi. Gelişim ya da palmiye özellikle palmiye diyeyim sen anla
Bir de sevgili analarım bişey soracağım 4. Ay aşısı sonrası karın ağrısı ve gaz sancısı çeken bebeniz oldu muresmen aşı günlerinden nefret ediyorum iyi bir gelişme bugün aşıları yapılırken ağlamadım. Ama şimdi böyle sancılanırsa ağlıcam