2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çalışma şartların şu an için çok iyi , olsun maddi kazançtan ziyade o iki gün bile sana değişiklik olur . Bu şekilde çalışma durumum olsa bende inan hiç düşünmezdim . Ama haftanın beş günü sabah 9 akşam 6 olduğu için benim için şu an imkansız . Annemi haftanın beş günü bağlayamam . Bakıcıda tek başına kaçar bizden

İki bebe ile cidden nasıl toplanır bilmiyorum. Yardım şart noscum bence ilk yatak odanı hallet nasılsa birlikte uyuyorsunuz sonra oturma odası gün içinde vakit geçirme açısından gerisi yavaş yavaş olur inşallah

Kuzum bu iş anlatmaktan geçiyor . Ne olursa olsun çocuk alıştığı bir düzenden başka neye geçerse o sürede ağlıyor . Fakat çocuklar bizden çöl daha çabuk alışıyor bazı şeylere bizim gibi bağları alışkanlıkları güçlü değil .

25mart dogumluyuz 10.5aylık olduk çok şükür. Ah o uykusuzluk yorgunluk daha peşinizi bırakmayacak üzülerek söylüyorum ama ilk zamanlara göre bakmak enazından çok çok daha kolay
Emzirebiliyor musun peki? Benim sütüm uykusuzluk ve yorgunluktan baya azaldi, 30cc falan geliyor, nasil olacak bilmiyorum, kizimi 20 ay emzirmistim, bunlari da emzirebilirim sandim o yuzden hayal kırıklığı yasiyorum

Geri adım atmadım canım.Bir kaç arkadaşıma daha yapmışlar onlar da kabul etmemiş bazılarına çıkış vermişler.sürekli mırın kırın edyorlar zaten çok sinrileniyorum.senden de duydum ya şimdi asla geri adım atmam

Merhabalar benim de ikiz kızlarım var 4 buçuk aylık. Aranızda uyku eğitimi veren var mı ya da tavsiye ettiğiniz bir eğitmen var mı
Merhaba, biz uyku düzeni olusturduk güzel gidiyor, daha önceki mesajlarımda anlatmıştım. Şimdi 5 dk da uyuyorlar geceleri . Saat 7 de uykuları geliyor. Uyku eğitimi diye şey pek tutmuyor bence gecenlerde uyku eğitimi verdiğini, kendi kendilerine yataklarına koyuyorum uyuyorlar diyen bi ikiz annesi vardı instagramda , din video atmış ayağında sallıyor.
Demem o ki, sürekli her zaman tutan bisey değil.
Bizim de mesela 19.30 da uyuyorlar. Ama oğlum çok fazla uyanıyor. Bazen gece uyandığında saLlıyoruz. Hadi bakalım sen kendi kendine uyu olmuyor çünkü.

Uyurken dönemeyince de ağlayıp kendilerini uyandiriyorlar
Düşmesinler diye uğraşırken nurtopu gibi sinir küpü evlatçıklarımız oldu

İyiyiz kuzum çok şükür. Hastalık bitti ama huysuzluk uykusuzluk tam gaz maşallah kuzuya ya ilk öğrendiklerinde sürekli dönüyorlarmış heyecandan zamanla oturtur bizim pıtırcıklardan biri hep sinirli zaten, onun lakabı da sinirli bit

Benım oğlan da aglardı yüzüstü. Ama daha profesyonel döndükçe o ağlama azalıyor ya da tamamen bitiyor. Bu sefer cıglıklar baslıyorr gece gündüz. Kafa beyın kalmadı bende sesten.

Ayy sorma ya hastalik sonrasi huylari degisti uykuya dalamama cıglıllarla uyutuyorum resmen. Bidaha hastalanmasınlar surekli boyle huy degistirmeleri cok zorluyor
Ahahahah sizinkininde lakabi güzelmis

Bir süre sonra hep yüzüstü uyumak istiyorlar.Eğer sırtustu uyuyup kalıp tulumdan vs donemezlerse agliyolarlar 9. Ayda böyle kızlar. Bizde bugün tam 9 aylık olduk. Hey gidi zamannn

şuan oğlumla su moddayiz. Artık kalkmayı inmeyi de öğrendi. Bacaklarından nerde yakalrsam

Canım covid in etkilediğini duymuştum çok geçmiş olsun…

7.30da uyuyan sabah kaçta kalkıyor çok merak ediyorum , bizim kızlardan biri yeni adet edindi 5te kalkıyor dün 9da uyuttum geç kalsın diye zorla 6ya kadar durdurabildim . Deli olacağım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…