- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.141
Çalışma şartların şu an için çok iyi , olsun maddi kazançtan ziyade o iki gün bile sana değişiklik olur . Bu şekilde çalışma durumum olsa bende inan hiç düşünmezdim . Ama haftanın beş günü sabah 9 akşam 6 olduğu için benim için şu an imkansız . Annemi haftanın beş günü bağlayamam . Bakıcıda tek başına kaçar bizdenSalı perşembe mesai ile başladım giderek artacak.
Çocuklara annem ve bakıcımız bakıyor kayınvalidem de arada destek atacak.
Özlem oluyor ama makul seviyede ben zaten gece sıfır uykuyla baktığım için gündüz 11e kadar uyuyordum bakıcı gelince sabahki kısım bana da bebeklere de zor değil ama öğleden sonra özlemeye başlıyorum kameradan takip ediyorum keyifleri yerinde olduğu sürece sıkıntı olmuyor.
Bakıcı ablamız çok sevgi dolu yaklaşıyor ve benim sözümü dinliyor
Annem de sevgi kısmında çok dolu dolu yaklaşıyor bebeklere o çok önemli o yüzden aklım çok kalmıyor bebelerimde zaten 2 gün.
2 ay sonra 3 güne 4 ay sonra 4 Güne çıkartacağım sonra öyle sabit kalır 2 sene. Az kazanırım ama yeter.
İki bebe ile cidden nasıl toplanır bilmiyorum. Yardım şart noscum bence ilk yatak odanı hallet nasılsa birlikte uyuyorsunuz sonra oturma odası gün içinde vakit geçirme açısından gerisi yavaş yavaş olur inşallahYerleşemiyorum nays
Her yer o kadar dağınık ki anlatmaya kelimeler yetmez
Önce çocuk odasını toplayayım dedim ama diğer odaları toplamadan çocuk odasını yerlestiremiyorum
Hafta ici kayinvalidem gelecek tek umudum o artık
Bebeklerle ilgilenirse iki güne tamamen toplarım hızlı hızlı
Kuzum bu iş anlatmaktan geçiyor . Ne olursa olsun çocuk alıştığı bir düzenden başka neye geçerse o sürede ağlıyor . Fakat çocuklar bizden çöl daha çabuk alışıyor bazı şeylere bizim gibi bağları alışkanlıkları güçlü değil .Ah ah kanayan yaramben hamileyken kim west i okumuştum nispeten az ağlatmalı metod. Geçenlerde de sinem canpolatı okudum. O da uyku eğitimi değil de bebeklere uykuya dalmayı öğretmeyi anlatıyor. Benimkiler de düzeltilmiş 4.5 aylık ama kovid olduk düzenler bozuldu hiçbir şey yapamıyorum. Kucakta uyuyorlar. Bunu çözsem her şey rahatlayacak sanki burda eğitim almayı düşünen arkadaşlar vardı. Onlar isim verebilir belki. @lusin Nosking
Emzirebiliyor musun peki? Benim sütüm uykusuzluk ve yorgunluktan baya azaldi, 30cc falan geliyor, nasil olacak bilmiyorum, kizimi 20 ay emzirmistim, bunlari da emzirebilirim sandim o yuzden hayal kırıklığı yasiyorum25mart dogumluyuz 10.5aylık olduk çok şükür. Ah o uykusuzluk yorgunluk daha peşinizi bırakmayacak üzülerek söylüyorum ama ilk zamanlara göre bakmak enazından çok çok daha kolay
Geri adım atmadım canım.Bir kaç arkadaşıma daha yapmışlar onlar da kabul etmemiş bazılarına çıkış vermişler.sürekli mırın kırın edyorlar zaten çok sinrileniyorum.senden de duydum ya şimdi asla geri adım atmamCanım bankacılık sektöründe doğum sonrası kısmi çalışma talebi işverenin onayına tabi değil geri adım atma diret ben ücretsiz izin kullanıcam dediğimde de müdürüm avukat olmamıza rağmen mırın kırın etti bir de
Ben zaten pandemiden beri evden çalışuyorum.Benim için evde çocuklarla çalışmak daha büyük kaos
Merhaba, biz uyku düzeni olusturduk güzel gidiyor, daha önceki mesajlarımda anlatmıştım. Şimdi 5 dk da uyuyorlar geceleri . Saat 7 de uykuları geliyor. Uyku eğitimi diye şey pek tutmuyor bence gecenlerde uyku eğitimi verdiğini, kendi kendilerine yataklarına koyuyorum uyuyorlar diyen bi ikiz annesi vardı instagramda , din video atmış ayağında sallıyor.Merhabalar benim de ikiz kızlarım var 4 buçuk aylık. Aranızda uyku eğitimi veren var mı ya da tavsiye ettiğiniz bir eğitmen var mı
Uyurken dönemeyince de ağlayıp kendilerini uyandiriyorlar
İyiyiz kuzum çok şükür. Hastalık bitti ama huysuzluk uykusuzluk tam gaz
Benım oğlan da aglardı yüzüstü. Ama daha profesyonel döndükçe o ağlama azalıyor ya da tamamen bitiyor. Bu sefer cıglıklar baslıyorr gece gündüz. Kafa beyın kalmadı bende sesten.Ne kadar sessiz kalmış buralar yahu :)
Kızlar benim oğlan yüzüstü dönmeyi öğrendi, yani bayadir dört donuyor ama sıkıntı su kI, yüzüstü donunca çok ağlıyor. Napcaz bilmem çığlık kıyamet bi görseniz. Nedendir sizce? Böyle bisey başına gelen var mı?
Ayy sorma ya hastalik sonrasi huylari degisti uykuya dalamama cıglıllarla uyutuyorum resmen. Bidaha hastalanmasınlar surekli boyle huy degistirmeleri cok zorluyorİyiyiz kuzum çok şükür. Hastalık bitti ama huysuzluk uykusuzluk tam gazmaşallah kuzuya ya ilk öğrendiklerinde sürekli dönüyorlarmış heyecandan zamanla oturtur bizim pıtırcıklardan biri hep sinirli zaten, onun lakabı da sinirli bit
Cözüm bulmustur nossum dedimUyurken dönemeyince de ağlayıp kendilerini uyandiriyorlar
Düşmesinler diye uğraşırken nurtopu gibi sinir küpü evlatçıklarımız oldu
Canım covid in etkilediğini duymuştum çok geçmiş olsun…Korona atlatanlar size bir sorum olacak. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Diyetisyene gideceğim için tahlil yaptırdım. TSH im 0.02 çıktı. Normalde gebelikte düşürcem diye uğraşmıştım ilaç kullandım. Aşırı yüksek değildi 5 6 idi o zamanlarda. O yüzden kullanmayı bırakmistim. Bu sonucu görünce baya şaşırdım. Kendimi bu ara hep daha sinirli ve tahammülsüz hissediyordum. Ve ilk defa reglimin 16. Gününde ara kanama yaşadım..acaba bu korona hormonları altüst eder mi ?
Diyetisyen enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. Doktora tekrar tahlil yaptığımda gidicem.
Amiin kuzum iyi haftalarHerkese günaydınBebelerin bol bol uyuduğu, hiç ağlamadığı, yemeciklerini sorunsuz yediği, hastalıksız, bol gülücüklü bir hafta olsun inşallah
Canım yorgunluk sütü çok etkiliyor maalesefEmzirebiliyor musun peki? Benim sütüm uykusuzluk ve yorgunluktan baya azaldi, 30cc falan geliyor, nasil olacak bilmiyorum, kizimi 20 ay emzirmistim, bunlari da emzirebilirim sandim o yuzden hayal kırıklığı yasiyorum
Dinlenmeye hiiic firsat yok ya, tek bakiyorum 3 bebeyeCanım yorgunluk sütü çok etkiliyor maalesef
7.30da uyuyan sabah kaçta kalkıyor çok merak ediyorum , bizim kızlardan biri yeni adet edindi 5te kalkıyor dün 9da uyuttum geç kalsın diye zorla 6ya kadar durdurabildim . Deli olacağım ya.Merhaba, biz uyku düzeni olusturduk güzel gidiyor, daha önceki mesajlarımda anlatmıştım. Şimdi 5 dk da uyuyorlar geceleri . Saat 7 de uykuları geliyor. Uyku eğitimi diye şey pek tutmuyor bence gecenlerde uyku eğitimi verdiğini, kendi kendilerine yataklarına koyuyorum uyuyorlar diyen bi ikiz annesi vardı instagramda , din video atmış ayağında sallıyor.
Demem o ki, sürekli her zaman tutan bisey değil.
Bizim de mesela 19.30 da uyuyorlar. Ama oğlum çok fazla uyanıyor. Bazen gece uyandığında saLlıyoruz. Hadi bakalım sen kendi kendine uyu olmuyor çünkü.