- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.161
Bu uykuya geçerken çığlık atmak her bebekte aynı mı olur . Bizde korona sonrası aynıyız işin garibi korona olmayan bebede öyle oldu . Aralarında gizli bir iletişim var bence .Ayy sorma ya hastalik sonrasi huylari degisti uykuya dalamama cıglıllarla uyutuyorum resmen. Bidaha hastalanmasınlar surekli boyle huy degistirmeleri cok zorluyor
Ahahahah sizinkininde lakabi güzelmis
Sanırım bizimkiler dönmeyi öğrenmeyecekBir süre sonra hep yüzüstü uyumak istiyorlar.Eğer sırtustu uyuyup kalıp tulumdan vs donemezlerse agliyolarlar9. Ayda böyle kızlar. Bizde bugün tam 9 aylık olduk. Hey gidi zamannn
şuan oğlumla su moddayiz. Artık kalkmayı inmeyi de öğrendi. Bacaklarından nerde yakalrsam
Zamanı vardır. Hiç acele etme zaten çünkü yerlerinde durmuyolar bir süre sonra. Alt değiştirmek çile haline geliyor mesela. Bir sağa bir sola dönüyolar.Sanırım bizimkiler dönmeyi öğrenmeyecek6 aylık olduk yok ama ikisi de desteksiz çok rahat oturuyor . Dönmeden oturanı ilk kez görüyorum
Bizimkiler de bazen 5te uyanıyor ama ne yapıp edip uyutuyoruz yine. 7den önceki uyanmalar hep gece uykusundan gidiyormuş. Uyutmaya çalışın tekrar diyor.7.30da uyuyan sabah kaçta kalkıyor çok merak ediyorum , bizim kızlardan biri yeni adet edindi 5te kalkıyor dün 9da uyuttum geç kalsın diye zorla 6ya kadar durdurabildim . Deli olacağım ya.
Bizde de aynı durum var ya nerdeyse desteksiz oturacaklar ama dönmüyorkar tam. Ama galiba dönmeden de oturabiliyorlarmış.Sanırım bizimkiler dönmeyi öğrenmeyecek6 aylık olduk yok ama ikisi de desteksiz çok rahat oturuyor . Dönmeden oturanı ilk kez görüyorum
Az önce benimkilerden biri otobüsün tekerleği yüzünden sinir krizi geçirdiCözüm bulmustur nossum dedim
Cok korkuyorum bi ters bisi yapcaklar diye. Kuzu bunlar sinirlenecek yer ariyorlar bence
Ya ben de bazen uyurken kendi kendime söylüyorum sonra farkına varıyorumAz önce benimkilerden biri otobüsün tekerleği yüzünden sinir krizi geçirdi
Beynim uyuştu elimde bezle sürekli otobüsün tekerleği yuvarlak diye şarkı söylüyorum
Ahahhaha otobus tekerlegi kacinci levelda yükleniyorAz önce benimkilerden biri otobüsün tekerleği yüzünden sinir krizi geçirdi
Beynim uyuştu elimde bezle sürekli otobüsün tekerleği yuvarlak diye şarkı söylüyorum
Tabii kuzum kolay mı ben iki bebeye bakamadım. Allah yardımcın olsunDinlenmeye hiiic firsat yok ya, tek bakiyorum 3 bebeyeesimi ikna edebilsem 3 yasindaki kizi krese gondermek istiyorum, bir nebze yukum hafifler
Tam olarak böyleyimYa ben de bazen uyurken kendi kendime söylüyorum sonra farkına varıyorumanne hastalığı sanırım
Geçecek yani, ay hadi inşallahBenım oğlan da aglardı yüzüstü. Ama daha profesyonel döndükçe o ağlama azalıyor ya da tamamen bitiyor. Bu sefer cıglıklar baslıyorr gece gündüz. Kafa beyın kalmadı bende sesten.
Her anları ayrı bir değişik desene . Buyuseler bi türlü, küçüklükleri bi türlü. Dertlerim turlu turluBir süre sonra hep yüzüstü uyumak istiyorlar.Eğer sırtustu uyuyup kalıp tulumdan vs donemezlerse agliyolarlar9. Ayda böyle kızlar. Bizde bugün tam 9 aylık olduk. Hey gidi zamannn
şuan oğlumla su moddayiz. Artık kalkmayı inmeyi de öğrendi. Bacaklarından nerde yakalrsam
Sabah 7 de kalkıyor kızım, tabi gece beslenmelerini saymıyorum. Oğlum her daim ayakta son günlerde herhalde diş geliyor.7.30da uyuyan sabah kaçta kalkıyor çok merak ediyorum , bizim kızlardan biri yeni adet edindi 5te kalkıyor dün 9da uyuttum geç kalsın diye zorla 6ya kadar durdurabildim . Deli olacağım ya.
Iki bebekle ev taşıma leveli bence nirvanaAhahhaha otobus tekerlegi kacinci levelda yükleniyorben kırmızi balık kaç kaçtayım
Benim oğlum kendi kendine uyuyor ama kızım ağlamadan zorlamadan uyumuyor uykuya geçemiyor ama uyuduktan sonra da sıkıntısız uyuyor ona bi çare bulamadık.uylu eğitimi aldırmayı düşünüyorum ama başarısız olurum diye korkuyorumMerhaba, biz uyku düzeni olusturduk güzel gidiyor, daha önceki mesajlarımda anlatmıştım. Şimdi 5 dk da uyuyorlar geceleri . Saat 7 de uykuları geliyor. Uyku eğitimi diye şey pek tutmuyor bence gecenlerde uyku eğitimi verdiğini, kendi kendilerine yataklarına koyuyorum uyuyorlar diyen bi ikiz annesi vardı instagramda , din video atmış ayağında sallıyor.
Demem o ki, sürekli her zaman tutan bisey değil.
Bizim de mesela 19.30 da uyuyorlar. Ama oğlum çok fazla uyanıyor. Bazen gece uyandığında saLlıyoruz. Hadi bakalım sen kendi kendine uyu olmuyor çünkü.
Hahah kendimi gördümYa ben de bazen uyurken kendi kendime söylüyorum sonra farkına varıyorumanne hastalığı sanırım
Bizde de olur mu hiç 3 kulak favoriAhahhaha otobus tekerlegi kacinci levelda yükleniyorben kırmızi balık kaç kaçtayım
Az önce benimkilerden biri otobüsün tekerleği yüzünden sinir krizi geçirdi
Ahahhaha otobus tekerlegi kacinci levelda yükleniyorben kırmızi balık kaç kaçtayım
Hahah kendimi gördümgece uyandığımda beynimde dolanıyor
Bizde de olur mu hiç 3 kulak favori
Hemen bunlarada bakiyorumOda ne kocaman bir ayı geliyor kaç kaç bizdeSanırım babalarını şimdiden tanıdılar
Doğumdan beri canım
Slippery fish and 5little ducks ingilizce favorilerimiz ☺Doğumdan beri canım
Yabancı dilin doğru zamanı yok hemen bugün başlayabilirsin
Ne zaman bebeler zıp zıp zıp derken sen zıpladıgında sana bakıp gulerlerse. Ya da çin çin çin veya pış pış pışAhahhaha otobus tekerlegi kacinci levelda yükleniyorben kırmızi balık kaç kaçtayım
Iki bebekle ev taşıma leveli bence nirvana
Hemen baslıyorum o zaman. Peki ingilizce konussam kafaları karısır mı annemler istemiyorDoğumdan beri canım
Yabancı dilin doğru zamanı yok hemen bugün başlayabilirsin
Not alıyorum kuzumSlippery fish and 5little ducks ingilizce favorilerimiz ☺