2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ayy sorma ya hastalik sonrasi huylari degisti uykuya dalamama cıglıllarla uyutuyorum resmen. Bidaha hastalanmasınlar surekli boyle huy degistirmeleri cok zorluyor
Ahahahah sizinkininde lakabi güzelmis
Bu uykuya geçerken çığlık atmak her bebekte aynı mı olur . Bizde korona sonrası aynıyız işin garibi korona olmayan bebede öyle oldu . Aralarında gizli bir iletişim var bence .

Sanırım bizimkiler dönmeyi öğrenmeyecek 6 aylık olduk yok ama ikisi de desteksiz çok rahat oturuyor . Dönmeden oturanı ilk kez görüyorum

Sanırım bizimkiler dönmeyi öğrenmeyecek 6 aylık olduk yok ama ikisi de desteksiz çok rahat oturuyor . Dönmeden oturanı ilk kez görüyorum
Zamanı vardır. Hiç acele etme zaten çünkü yerlerinde durmuyolar bir süre sonra. Alt değiştirmek çile haline geliyor mesela. Bir sağa bir sola dönüyolar. Biri ile uğraşırken diğeri firar ediyor. Artık ne bulursa ağzına atıyor..değişik çözümler buluyorum. Arada oğlumu kaynanamlarla postaliyorum 1 saatliğine falan. Onlarda bitiyor bir süre sonra
Şimdi sürekli kardeşine saldırma egiliminde. Yüzü gözü ne denk gelirse. Bazen birbirleriyle karşılıklı kahkaha atiyolar bazen de sıfır tahammülleri var. Tipik kardeş örneği. Ne senle ne sensiz

7.30da uyuyan sabah kaçta kalkıyor çok merak ediyorum , bizim kızlardan biri yeni adet edindi 5te kalkıyor dün 9da uyuttum geç kalsın diye zorla 6ya kadar durdurabildim . Deli olacağım ya.
Bizimkiler de bazen 5te uyanıyor ama ne yapıp edip uyutuyoruz yine. 7den önceki uyanmalar hep gece uykusundan gidiyormuş. Uyutmaya çalışın tekrar diyor.
Bizde de aynı durum var ya nerdeyse desteksiz oturacaklar ama dönmüyorkar tam. Ama galiba dönmeden de oturabiliyorlarmış.

Cözüm bulmustur nossum dedim
Cok korkuyorum bi ters bisi yapcaklar diye. Kuzu bunlar sinirlenecek yer ariyorlar bence
Az önce benimkilerden biri otobüsün tekerleği yüzünden sinir krizi geçirdi
Beynim uyuştu elimde bezle sürekli otobüsün tekerleği yuvarlak diye şarkı söylüyorum

Beynim uyuştu elimde bezle sürekli otobüsün tekerleği yuvarlak diye şarkı söylüyorum
Ya ben de bazen uyurken kendi kendime söylüyorum sonra farkına varıyorum anne hastalığı sanırım

Ahahhaha otobus tekerlegi kacinci levelda yükleniyor ben kırmızi balık kaç kaçtayım

Benım oğlan da aglardı yüzüstü. Ama daha profesyonel döndükçe o ağlama azalıyor ya da tamamen bitiyor. Bu sefer cıglıklar baslıyorr gece gündüz. Kafa beyın kalmadı bende sesten.
Geçecek yani, ay hadi inşallah
Her anları ayrı bir değişik desene . Buyuseler bi türlü, küçüklükleri bi türlü. Dertlerim turlu turlu
7.30da uyuyan sabah kaçta kalkıyor çok merak ediyorum , bizim kızlardan biri yeni adet edindi 5te kalkıyor dün 9da uyuttum geç kalsın diye zorla 6ya kadar durdurabildim . Deli olacağım ya.
Sabah 7 de kalkıyor kızım, tabi gece beslenmelerini saymıyorum. Oğlum her daim ayakta son günlerde herhalde diş geliyor.

Bu arada kızım dişi cıktı kızlar. Ay çok şaşırdım bugün. Elmalı muhallebi yapmıştım, yedirirken kaşığı issirdi her seferinde , sonra sulugu issirdi, ay noluyo dedim bi baktım kucuck bir tırtır elime geldi

Benim oğlum kendi kendine uyuyor ama kızım ağlamadan zorlamadan uyumuyor uykuya geçemiyor ama uyuduktan sonra da sıkıntısız uyuyor ona bi çare bulamadık.uylu eğitimi aldırmayı düşünüyorum ama başarısız olurum diye korkuyorum

Ahahhaha otobus tekerlegi kacinci levelda yükleniyor ben kırmızi balık kaç kaçtayım

Hahah kendimi gördüm gece uyandığımda beynimde dolanıyor

Bizde de olur mu hiç 3 kulak favori

Oda ne kocaman bir ayı geliyor kaç kaç bizde Sanırım babalarını şimdiden tanıdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…