- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.541
Ne kadar kalbi atıyo olmasada canlı sonuçta . Aidin Salih var biliyomusun bilmiyorum ben onun gerçek tıp diye kitabını okudum o mesela tüp bebeği bile dinen doğru bulmuyordu oyuzden dini hükmün cevabını bulmak çok zor benceAy evet kiminin cok kaliyorAslinda hukmu nedir dinen onu mu sormak gerek bilmiyorum ki ne dusunuyosunuz bu konuda bi cana kiymak gibi degil aslinda ama zor bi karar
Evet valla karmasik bi konu canimNe kadar kalbi atıyo olmasada canlı sonuçta . Aidin Salih var biliyomusun bilmiyorum ben onun gerçek tıp diye kitabını okudum o mesela tüp bebeği bile dinen doğru bulmuyordu oyuzden dini hükmün cevabını bulmak çok zor bence
Merhaba benm hiç bulantım olmamıştı ikisi de kızKizlar bende tup bebekle ikizlere hamileyim 7.haftaya girdim ama hic bulantim yok hic bulanti yaşamayanlar bebeklerinizin cinsiyeti ne oldu acaba
2tane canım ama sanki başka zaman gidip yine transfer olsam hemen tutunurlarmış gibi geliyor ....Kaç tane dondurulmuş var
Canım benim 23 Aralık'ta süreleri doluyodu son kontrol e gittiğimizde uzattık 9 tane var benimdeDonmuş embriyolarınızı napıcaksınız kızlar benim bir yıl olacak donduralı senelik ücret ödüyoruz eşim diyoki (bunlar doğduktan sonra ama ) bi daha tüp bebek yaptırmayalım üçüncü olursa kendiliğinden olsun bende diyorumki orda yavrularımızı çöpe mi atsınlar nasıl kıyarım onlara iki tane var donmuş bu arada . Siz napıcaksınız ne düşünüyorsunuz
Ben de imha ettirmem ya Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var. Hastalık olur, kök hücre falan gerekir diye tutucam ama inşallah ihtiyaç duymayız.Donmuş embriyolarınızı napıcaksınız kızlar benim bir yıl olacak donduralı senelik ücret ödüyoruz eşim diyoki (bunlar doğduktan sonra ama ) bi daha tüp bebek yaptırmayalım üçüncü olursa kendiliğinden olsun bende diyorumki orda yavrularımızı çöpe mi atsınlar nasıl kıyarım onlara iki tane var donmuş bu arada . Siz napıcaksınız ne düşünüyorsunuz
Bana doktorum oyle dedi canim yanlis sonuc verir 2li test dedi yapilmadi banaKızlar ikiz gebelikte ikili test güvenilir değil diye duydum doğru mu bu?
Siz yaptırdınız mı?
Başka test de yapılmadı mı, yoksa doktor önerdi siz mi istemediniz?Bana doktorum oyle dedi canim yanlis sonuc verir 2li test dedi yapilmadi bana
Doktor onermedi canim 2li 3lu 4lu testler ikizlerde hatali sonuc verebilir dedi. Yurtdisina gonderilen bi kan testinden bahsetti burda bi kac arkadas yaptirdi hatta ama onu da ben istemedim Rabbim esirgesin evlatlarimizi. Standart uygulama olarak detayli ultrason onemli ikizlerdeBaşka test de yapılmadı mı, yoksa doktor önerdi siz mi istemediniz?
Benim bir sonraki kontrolde ikili test zamanı gelmiş oluyor ama çok kararsızım. Aldırmayı düşünmüyorum zaten ama farklı test yapıp bir şey varsa da ona göre hazırlığını yaparım diye düşünüyorum bir taraftan. Bilemiyorum yani.
Anladım canım tesekkur ederim.Doktor onermedi canim 2li 3lu 4lu testler ikizlerde hatali sonuc verebilir dedi. Yurtdisina gonderilen bi kan testinden bahsetti burda bi kac arkadas yaptirdi hatta ama onu da ben istemedim Rabbim esirgesin evlatlarimizi. Standart uygulama olarak detayli ultrason onemli ikizlerde
Rical ederim canim insallahAnladım canım tesekkur ederim.
Sağlıklı ikizlerimiz olsun inşallah
Teşekkürler canım.Hayirli olsun canim insallah. Bulantilar bu aralar hafiflemeye baslar bi kac haftaya insallah birden kesiliyor. Doktoruna danisman daha dogru olur bu konuda mahsur gorur mu bilmem de klozet kullanman sanki daha dogru
Aklıma takılan bir konuyu sormussunuz çok iyi olmuş. Benim doktorum tıp fakultesine perinatolojiye gönderdi ikili taramani onlar yapsın diye. Ayın 12sinde yaptıracağım. Ama böyle olunca da kafam çok karışiyor. Kötü birşey söylese çok üzülürümKızlar ikiz gebelikte ikili test güvenilir değil diye duydum doğru mu bu?
Siz yaptırdınız mı?
Ikili mi yapılacak size?Aklıma takılan bir konuyu sormussunuz çok iyi olmuş. Benim doktorum tıp fakultesine perinatolojiye gönderdi ikili taramani onlar yapsın diye. Ayın 12sinde yaptıracağım. Ama böyle olunca da kafam çok karışiyor. Kötü birşey söylese çok üzülürüm
Dokuz tane senin baya çokmuşCanım benim 23 Aralık'ta süreleri doluyodu son kontrol e gittiğimizde uzattık 9 tane var benimdeeşim tekrar istiyo bebek ben dusunmesem de.Allahim kizlarima uzun ömürler versin.
Benim doktorumda önermedi ayrıntılı ultrason yaptırdım sadeceKızlar ikiz gebelikte ikili test güvenilir değil diye duydum doğru mu bu?
Siz yaptırdınız mı?
Kök hücre açısından düşünmemiştim ya o konuda haklısınBen de imha ettirmem ya Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var. Hastalık olur, kök hücre falan gerekir diye tutucam ama inşallah ihtiyaç duymayız.
Doğru sonuç vermiyormuş fetal DNA verifi testi yaptırdım 600 dolara.Kızlar ikiz gebelikte ikili test güvenilir değil diye duydum doğru mu bu?
Siz yaptırdınız mı?
Detayli muayene oluyor canim. Bebeklerin herseyine bakiyor tum organlarini degerlendiriyor burun kemigi ense kalinligi detaylica inceliyor bebekleri bi yandan da gosterip anlatiyor su kalbi su midesi gibi yani insallah guzel haberlerle olur biter kizlar saglikla gelsin dunyaya insallahKızlar benimde nasipse ikiz kızlarım olucak bu ay detaylı ultrason randevum var muayane gibi mi oluyor doktor bilgi veriyor mu bide nelere bakılıyor bilen arkadaslar yardımcı olabilir mi merak ediyorum