2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ay evet kiminin cok kaliyor Aslinda hukmu nedir dinen onu mu sormak gerek bilmiyorum ki ne dusunuyosunuz bu konuda bi cana kiymak gibi degil aslinda ama zor bi karar
Ne kadar kalbi atıyo olmasada canlı sonuçta . Aidin Salih var biliyomusun bilmiyorum ben onun gerçek tıp diye kitabını okudum o mesela tüp bebeği bile dinen doğru bulmuyordu oyuzden dini hükmün cevabını bulmak çok zor bence

Evet valla karmasik bi konu canim

Canım benim 23 Aralık'ta süreleri doluyodu son kontrol e gittiğimizde uzattık 9 tane var benimde eşim tekrar istiyo bebekben dusunmesem de.Allahim kizlarima uzun ömürler versin.

Ben de imha ettirmem ya Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var. Hastalık olur, kök hücre falan gerekir diye tutucam ama inşallah ihtiyaç duymayız.

Bana doktorum oyle dedi canim yanlis sonuc verir 2li test dedi yapilmadi bana
Başka test de yapılmadı mı, yoksa doktor önerdi siz mi istemediniz?
Benim bir sonraki kontrolde ikili test zamanı gelmiş oluyor ama çok kararsızım. Aldırmayı düşünmüyorum zaten ama farklı test yapıp bir şey varsa da ona göre hazırlığını yaparım diye düşünüyorum bir taraftan. Bilemiyorum yani.

Doktor onermedi canim 2li 3lu 4lu testler ikizlerde hatali sonuc verebilir dedi. Yurtdisina gonderilen bi kan testinden bahsetti burda bi kac arkadas yaptirdi hatta ama onu da ben istemedim Rabbim esirgesin evlatlarimizi. Standart uygulama olarak detayli ultrason onemli ikizlerde

Anladım canım tesekkur ederim.
Sağlıklı ikizlerimiz olsun inşallah

Kızlar ikiz gebelikte ikili test güvenilir değil diye duydum doğru mu bu?
Siz yaptırdınız mı?
Aklıma takılan bir konuyu sormussunuz çok iyi olmuş. Benim doktorum tıp fakultesine perinatolojiye gönderdi ikili taramani onlar yapsın diye. Ayın 12sinde yaptıracağım. Ama böyle olunca da kafam çok karışiyor. Kötü birşey söylese çok üzülürüm

Ikili mi yapılacak size?

Canım benim 23 Aralık'ta süreleri doluyodu son kontrol e gittiğimizde uzattık 9 tane var benimde eşim tekrar istiyo bebekben dusunmesem de.Allahim kizlarima uzun ömürler versin.
Dokuz tane senin baya çokmuş
Kızlar ikiz gebelikte ikili test güvenilir değil diye duydum doğru mu bu?
Siz yaptırdınız mı?
Benim doktorumda önermedi ayrıntılı ultrason yaptırdım sadece
Ben de imha ettirmem ya Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var. Hastalık olur, kök hücre falan gerekir diye tutucam ama inşallah ihtiyaç duymayız.
Kök hücre açısından düşünmemiştim ya o konuda haklısın

Benim doktorum ikili test yaptırdı ama önemli olan detaylı ultrason diye düşünüyorum bende

Kızlar benimde nasipse ikiz kızlarım olucak bu ay detaylı ultrason randevum var muayane gibi mi oluyor doktor bilgi veriyor mu bide nelere bakılıyor bilen arkadaslar yardımcı olabilir mi merak ediyorum

Kızlar benimde nasipse ikiz kızlarım olucak bu ay detaylı ultrason randevum var muayane gibi mi oluyor doktor bilgi veriyor mu bide nelere bakılıyor bilen arkadaslar yardımcı olabilir mi merak ediyorum
Detayli muayene oluyor canim. Bebeklerin herseyine bakiyor tum organlarini degerlendiriyor burun kemigi ense kalinligi detaylica inceliyor bebekleri bi yandan da gosterip anlatiyor su kalbi su midesi gibi yani insallah guzel haberlerle olur biter kizlar saglikla gelsin dunyaya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…