2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Nerde yaptırdınız hangi hastanede örnek verdiniz?
Yüzde yüz doğru mu fetal dna?
%99.9 deniliyo en son teknoloji Amerika ya gitti kan tahlili.izmir İrenbeden özel kitle aldılar kanımı firma gelip gonderiyo.
Geçen gün TV de bı doç.dr genetik doktoru bı bayanı çıkarmıştı çıkan doktor neredeyse tanı diyoruz yanılma payı hiç görmedik,artık bu testler sayesinde düşük veya erken doğumu tetikleyici amionsentez yapmamıza bile gerek kalmiyo dedi.ünlu bı genetik doktoruydu

Karnım taş gibi sertleşiyor yeni yeni olmaya başladı. Erken doğum olur mu diye korktum açıkçası. Doktor randevum da haftaya pazartesi.
İcin rahat etsin bence bu hafta git kontrole canim. Eger yasadiklarin kasilmaysa rahim agzinin acilmasina sebep olabilir. Bu bilgileri doktorumdan edindim ama seninki insallah sanci degildir tedbirde fayda var

Evet ikili tarama yapılacak perinatoloji bölümü. Ama kafam çok karıştı
Bildiğim kadarıyla ikiz gebelikerde ikili veya üçlü tarama önerilmiyor ( doğru sonuç vermiyor) bazı gebeliklerde 12. Hafta ve 20. Haftadan sonra genellikle 20. Haftadan sonra perinatolog kontrolü olabilirsin. Ayrıca verifi-harmony-nifty gibi fetal dna testleri var onları da yaptırabilirsiniz tercihen

Kızlar ben cuma günü kasılma şikayetiyle bide acaba sumu geldi diye şüphelenerek hastaneye gittim nst çekildi sık aralıklarla çok sancılarım çıktı hastaneye yatışım yapıldı birsüre gözetim altında kalıcam hem sancılar için hemde nidicard başlanmıştı o da taşikardi yapıyor onun takibi için.ne olur ne olmaz diye doktor iki doz ciğer geliştirici iğne yaptırdı 1.dozu cuma 2.dozu ctesi oldum. Bana dua edin çıkayım bir an önce hastaneden

Kızlar ben cuma günü kasılma şikayetiyle bide acaba sumu geldi diye şüphelenerek hastaneye gittim nst çekildi sık aralıklarla çok sancılarım çıktı hastaneye yatışım yapıldı birsüre gözetim altında kalıcam hem sancılar için hemde nidicard başlanmıştı o da taşikardi yapıyor onun takibi için.ne olur ne olmaz diye doktor iki doz ciğer geliştirici iğne yaptırdı 1.dozu cuma 2.dozu ctesi oldum. Bana dua edin çıkayım bir an önce hastaneden
Allah yardımcın olsun canım inşallah senin miniklerin zamanını bekler

Canım inşallah minikler bekler zamanını. Dualarımız seninle

Canım gecmis olsun inşallah ertelerler içini ferah tut.İgnede yapılmış önlem amaçlı şifa olsun inşallah.
Benim de kasılma ağrı vs yok ama bı kaç gündür vajinal akıntı artışı oldu.Fitil kullandığım ve hormonlarla haftamla alakalı mı bilmiyorum.Nasil anlayacağız bu durumu bilmiyorum.Her gittiğimde doktorum sularını kontrol ediyo idrar kaciriyo olabilirsin veya hormonal akıntı artmıştır diyo ama içim içimi yiyo.

Canım gecmis olsun inşallah ertelerler içini ferah tut.İgnede yapılmış önlem amaçlı şifa olsun inşallah.
Benim de kasılma ağrı vs yok ama bı kaç gündür vajinal akıntı artışı oldu.Fitil kullandığım ve hormonlarla haftamla alakalı mı bilmiyorum.Nasil anlayacağız bu durumu bilmiyorum.Her gittiğimde doktorum sularını kontrol ediyo idrar kaciriyo olabilirsin veya hormonal akıntı artmıştır diyo ama içim içimi yiyo.
Ben sordum nasıl ayırabilirim diye idrar ile amniyon sıvısını dedim onun ayrımını yapmak çok zor takip edilmesi gerekiyor dedi turnusol kağıdı koydular işte ilk yattığım gün onda bişey çıkmadı

Bildiğim kadarıyla ikiz gebelikerde ikili veya üçlü tarama önerilmiyor ( doğru sonuç vermiyor) bazı gebeliklerde 12. Hafta ve 20. Haftadan sonra genellikle 20. Haftadan sonra perinatolog kontrolü olabilirsin. Ayrıca verifi-harmony-nifty gibi fetal dna testleri var onları da yaptırabilirsiniz tercihen
Doktorumla bir daha konuşacağım çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede hastaneden sağlıcakla çıkarsınız. Birşey sorabilir miyim? Kasılma şikayetiniz nasıl oldu? Ne kadar aralıklarla oldu? Benim de dün karnımda sertleşmeler oldu onun için sormak istedim.

X