- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 29
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.561
İnşallah canım benim çok sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor canim. Nidicard basladi doktorum bana bunun icinKarnınızda sertleşme, kasılma oluyor mu?
Cevabın için teşekkür ederim. Şikayetin geçti mi peki? Bu kasılmalar nst de görülmüş müydü?Oluyor canim. Nidicard basladi doktorum bana bunun icin
Nerde yaptırdınız hangi hastanede örnek verdiniz?Doğru sonuç vermiyormuş fetal DNA verifi testi yaptırdım 600 dolara.
Rica ederim. Evet nst de cikti ona gore basladi ilaci. Tamamen gecmis degil ama ilac rahatlatiyor. Senin de mi sanci varCevabın için teşekkür ederim. Şikayetin geçti mi peki? Bu kasılmalar nst de görülmüş müydü?
Karnım taş gibi sertleşiyor yeni yeni olmaya başladı. Erken doğum olur mu diye korktum açıkçası. Doktor randevum da haftaya pazartesi.Rica ederim. Evet nst de cikti ona gore basladi ilaci. Tamamen gecmis degil ama ilac rahatlatiyor. Senin de mi sanci var
%99.9 deniliyo en son teknoloji Amerika ya gitti kan tahlili.izmir İrenbeden özel kitle aldılar kanımı firma gelip gonderiyo.Nerde yaptırdınız hangi hastanede örnek verdiniz?
Yüzde yüz doğru mu fetal dna?
Evet ikili tarama yapılacak perinatoloji bölümü. Ama kafam çok karıştıIkili mi yapılacak size?
İcin rahat etsin bence bu hafta git kontrole canim. Eger yasadiklarin kasilmaysa rahim agzinin acilmasina sebep olabilir. Bu bilgileri doktorumdan edindim ama seninki insallah sanci degildir tedbirde fayda varKarnım taş gibi sertleşiyor yeni yeni olmaya başladı. Erken doğum olur mu diye korktum açıkçası. Doktor randevum da haftaya pazartesi.
Bildiğim kadarıyla ikiz gebelikerde ikili veya üçlü tarama önerilmiyor ( doğru sonuç vermiyor) bazı gebeliklerde 12. Hafta ve 20. Haftadan sonra genellikle 20. Haftadan sonra perinatolog kontrolü olabilirsin. Ayrıca verifi-harmony-nifty gibi fetal dna testleri var onları da yaptırabilirsiniz tercihenEvet ikili tarama yapılacak perinatoloji bölümü. Ama kafam çok karıştı
Allah yardımcın olsun canım inşallah senin miniklerin zamanını beklerKızlar ben cuma günü kasılma şikayetiyle bide acaba sumu geldi diye şüphelenerek hastaneye gittim nst çekildi sık aralıklarla çok sancılarım çıktı hastaneye yatışım yapıldı birsüre gözetim altında kalıcam hem sancılar için hemde nidicard başlanmıştı o da taşikardi yapıyor onun takibi için.ne olur ne olmaz diye doktor iki doz ciğer geliştirici iğne yaptırdı 1.dozu cuma 2.dozu ctesi oldum. Bana dua edin çıkayım bir an önce hastaneden
Amin canım inşallahAllah yardımcın olsun canım inşallah senin miniklerin zamanını bekler
Canım inşallah minikler bekler zamanını. Dualarımız seninleKızlar ben cuma günü kasılma şikayetiyle bide acaba sumu geldi diye şüphelenerek hastaneye gittim nst çekildi sık aralıklarla çok sancılarım çıktı hastaneye yatışım yapıldı birsüre gözetim altında kalıcam hem sancılar için hemde nidicard başlanmıştı o da taşikardi yapıyor onun takibi için.ne olur ne olmaz diye doktor iki doz ciğer geliştirici iğne yaptırdı 1.dozu cuma 2.dozu ctesi oldum. Bana dua edin çıkayım bir an önce hastaneden
Canım gecmis olsun inşallah ertelerler içini ferah tut.İgnede yapılmış önlem amaçlı şifa olsun inşallah.Kızlar ben cuma günü kasılma şikayetiyle bide acaba sumu geldi diye şüphelenerek hastaneye gittim nst çekildi sık aralıklarla çok sancılarım çıktı hastaneye yatışım yapıldı birsüre gözetim altında kalıcam hem sancılar için hemde nidicard başlanmıştı o da taşikardi yapıyor onun takibi için.ne olur ne olmaz diye doktor iki doz ciğer geliştirici iğne yaptırdı 1.dozu cuma 2.dozu ctesi oldum. Bana dua edin çıkayım bir an önce hastaneden
Canım sen nasılsın?Kızlarımız buyuyo mu?Allah yardımcın olsun canım inşallah senin miniklerin zamanını bekler
Ben sordum nasıl ayırabilirim diye idrar ile amniyon sıvısını dedim onun ayrımını yapmak çok zor takip edilmesi gerekiyor dedi turnusol kağıdı koydular işte ilk yattığım gün onda bişey çıkmadıCanım gecmis olsun inşallah ertelerler içini ferah tut.İgnede yapılmış önlem amaçlı şifa olsun inşallah.
Benim de kasılma ağrı vs yok ama bı kaç gündür vajinal akıntı artışı oldu.Fitil kullandığım ve hormonlarla haftamla alakalı mı bilmiyorum.Nasil anlayacağız bu durumu bilmiyorum.Her gittiğimde doktorum sularını kontrol ediyo idrar kaciriyo olabilirsin veya hormonal akıntı artmıştır diyo ama içim içimi yiyo.
Doktorumla bir daha konuşacağım çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler içinBildiğim kadarıyla ikiz gebelikerde ikili veya üçlü tarama önerilmiyor ( doğru sonuç vermiyor) bazı gebeliklerde 12. Hafta ve 20. Haftadan sonra genellikle 20. Haftadan sonra perinatolog kontrolü olabilirsin. Ayrıca verifi-harmony-nifty gibi fetal dna testleri var onları da yaptırabilirsiniz tercihen
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede hastaneden sağlıcakla çıkarsınız. Birşey sorabilir miyim? Kasılma şikayetiniz nasıl oldu? Ne kadar aralıklarla oldu? Benim de dün karnımda sertleşmeler oldu onun için sormak istedim.Kızlar ben cuma günü kasılma şikayetiyle bide acaba sumu geldi diye şüphelenerek hastaneye gittim nst çekildi sık aralıklarla çok sancılarım çıktı hastaneye yatışım yapıldı birsüre gözetim altında kalıcam hem sancılar için hemde nidicard başlanmıştı o da taşikardi yapıyor onun takibi için.ne olur ne olmaz diye doktor iki doz ciğer geliştirici iğne yaptırdı 1.dozu cuma 2.dozu ctesi oldum. Bana dua edin çıkayım bir an önce hastaneden