2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ne kadar sessiz kalmış buralar yahu :)
Kızlar benim oğlan yüzüstü dönmeyi öğrendi, yani bayadir dört donuyor ama sıkıntı su kI, yüzüstü donunca çok ağlıyor. Napcaz bilmem çığlık kıyamet bi görseniz. Nedendir sizce? Böyle bisey başına gelen var mı?

Aynen benim oglanda yapıyor gece uyurkende dönüyor korkuyorum dönmesin diye yastık koydun yanına . Emzik atma olayindan aonra bu başladı simdide

Aynen benim oglanda yapıyor gece uyurkende dönüyor korkuyorum dönmesin diye yastık koydun yanına . Emzik atma olayindan aonra bu başladı simdide
Benimkiler tam tur dönmüyor oğlumun çok yakın ama kızımda daha o çaba yok o daha çok beni delirtmeyi seviyor
Ben 2 gündür doğumgünümü kutlamalardayım ablam ve arkadaşımla geziombebelerime kocam bey bakıyor bugğn hayale canlı mziğe bile gittim bebelerimi uyutup babaları bir defa beslemiş ben eve dönesiye.
Çok yorgunum vallahi bu gece ablam bakacak bebelere

Lusincim nasıl gidiyor iş , tam zamanlı mı başladın ? Çocuklar ne durumda . Özlem oluyor mu
Salı perşembe mesai ile başladım giderek artacak.
Çocuklara annem ve bakıcımız bakıyor kayınvalidem de arada destek atacak.
Özlem oluyor ama makul seviyede ben zaten gece sıfır uykuyla baktığım için gündüz 11e kadar uyuyordum bakıcı gelince sabahki kısım bana da bebeklere de zor değil ama öğleden sonra özlemeye başlıyorum kameradan takip ediyorum keyifleri yerinde olduğu sürece sıkıntı olmuyor.
Bakıcı ablamız çok sevgi dolu yaklaşıyor ve benim sözümü dinliyor
Annem de sevgi kısmında çok dolu dolu yaklaşıyor bebeklere o çok önemli o yüzden aklım çok kalmıyor bebelerimde zaten 2 gün.
2 ay sonra 3 güne 4 ay sonra 4 Güne çıkartacağım sonra öyle sabit kalır 2 sene. Az kazanırım ama yeter.

Benim kiz zaten daha minnak diye daha gec döner aman lusinim ikisi aynı anda olmasın napcaz bilmiyorum gece cok korkuyorum farketmezsem diye. Annem büyüdüler kendilerini kurtarirlar diyo ama geri dönüp yatamayınca agliyor yapmayı uykuluken düsünemiyorlar mi acaba
Cok iyi yapmıssın kuzum nice guzel yillariniz olsun bebelerinle

Merhabalar benim de ikiz kızlarım var 4 buçuk aylık. Aranızda uyku eğitimi veren var mı ya da tavsiye ettiğiniz bir eğitmen var mı
Ah ah kanayan yaram ben hamileyken kim west i okumuştum nispeten az ağlatmalı metod. Geçenlerde de sinem canpolatı okudum. O da uyku eğitimi değil de bebeklere uykuya dalmayı öğretmeyi anlatıyor. Benimkiler de düzeltilmiş 4.5 aylık ama kovid olduk düzenler bozuldu hiçbir şey yapamıyorum. Kucakta uyuyorlar. Bunu çözsem her şey rahatlayacak sanki burda eğitim almayı düşünen arkadaşlar vardı. Onlar isim verebilir belki. L lusin Nosking

Benim şimdilik düşündüğüm tek şey ev

Korona atlatanlar size bir sorum olacak. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Diyetisyene gideceğim için tahlil yaptırdım. TSH im 0.02 çıktı. Normalde gebelikte düşürcem diye uğraşmıştım ilaç kullandım. Aşırı yüksek değildi 5 6 idi o zamanlarda. O yüzden kullanmayı bırakmistim. Bu sonucu görünce baya şaşırdım. Kendimi bu ara hep daha sinirli ve tahammülsüz hissediyordum. Ve ilk defa reglimin 16. Gününde ara kanama yaşadım..acaba bu korona hormonları altüst eder mi ?
Diyetisyen enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. Doktora tekrar tahlil yaptığımda gidicem.

Ben halen tam atlatamadım burun akıntısı şeklinde devam ediyor. Ama reglde düzensizlik yaşayanları okumuştum. Gerçi aşıdan da yaşayanlar var onu. Ama sonuçta doğum yaptık ilk sene düzensizlikler normal diye biliyorum.

Bilmiyorum ki canım. Benim doğum olalı 9 ay oldu. İlk 6 ay aşırı duzenliydi. Hatta çok şaşırdım kendime bildim bileli düzensizdi. 3 aydır da yaklaşık 40 günü buluyor pko var çünkü. İlk defa başıma gelince bir acaba mi dedim

Tracy hogg un kitabını aldım bu hafta okuyacağım inşallah. Ama ikiz olunca ikisine aynı anda verebilirmiyim bilmiyorum. İnstsgramda baldan anne ve pınar sibirsky den fiyat aldım ama çok yüksek geldi. Gerçi yaşayacağım rahatlamayı düşününce gözden de çıkarabilirim. Annem ve kayınvalidem dönüşümlü kalıyorlar artık tek bakmak istiyorum 6 aydan sonra.

Çok geçmiş olsun bu arada benimkilerde biri kucakta uyuyor birini ayakta sallıyorlar ama eşimin olduğu günler tek tek kucakta uyutuyorum ve yarım saat sonra uyanıyorlar bi biri bi biri derken sürekli uyutmaya çalışıyorum uykularını alsınlar diye çok yorucu...

Kolay gelsin bebiş, yerleşmeye mi çalışıyorsun?
Yerleşemiyorum nays
Her yer o kadar dağınık ki anlatmaya kelimeler yetmez
Önce çocuk odasını toplayayım dedim ama diğer odaları toplamadan çocuk odasını yerlestiremiyorum
Hafta ici kayinvalidem gelecek tek umudum o artık
Bebeklerle ilgilenirse iki güne tamamen toplarım hızlı hızlı

Teşekkür ederim. Son 1 aydır ben de çok dertliyim bu uyku eğitiminden. Bizde de annem var sağolsun ama bem de artık tek bakmak istiyorum ve uyku şart. Ne olacak hiç bilmiyorum
Kolay gelsin. Çok ev taşıdım anlıyorum seni. Bi kere bebekle de taşındım ablamlarla inşallah hallolur dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…