2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ahh rego m büyük geçmiş olsun umarım hemen şifalanırsınız
Insallah larisim
Grupca olduk resmen
Tesekkurler kuzum. Zaten hasta oldugumdan beri maskeliyim ben ama esim takmamstı
Çok geçmiş olsun canım
Tesekkürler canım
Geçmiş olsun kuzum. İnşallah hafif geçer. Bize doktor en az 14 gün takip etmek gerek dedi. Ve de 6-8 haftalarda sebepsiz ateş kusma ishal vs takibi önemli dedi.
Insallah kuzum takipteyim yavrularimi
Tesekkurler canım

Bi de tırmanıyorlar demi, gece uyanınca direkt çıkmaya mi çalışıyorlar yataktan ?

Ay 3. En büyük korkulu rüyam su anda. Uykusuz geceler sürekli sürekli yorgunum çok fazla. Allah isteyen herkese nasip etsin ama

Yok tüp bebek ama tek embriyo transferi ile ikiz Buda benim hayatta ki şansım . Tam transfer yapılacak embriyolog geldi çift atalım şansım artar dedi . İkiz ihtimali var asla istemem ikiz , tutmazsa tutmasın dedim . Büyük konuşmuşum ya yorgunluğu elbette var ama tatlılıkları çok fazla bence sadece biraz arada bir kaç saat es vermek gerekiyor . Bir kuaföre gitmek bir avm gezmek bile iyi gelecek ama ben duşa bile zor girer oldum . Sanırım Buda daraltıyor . Birde hastalıklarla uğraştık , ne uyku ne mama düzeni kaldı . Yemiyorlar uyumuyorlar aşırı mız mız oldular beni çok daralttı haliyle . Özellikle gece uykusuzluğu artık çok yoruyor . 8.30a kadar uyuyan çocuklar 6da kalkmaya başladılar .

Evet gece de kalkmaya baslayinca oglum yatagini degistim sunger yatagi koydum tekrar simdilik uzanamiyor cok derinde kaldi, kizim da simdilik tirmanma calismasi yok ama yakin onun da oglumdan tecrube ettigim kadariyla
Amin amin

Insallah larisim

Grupca olduk resmen

Tesekkurler kuzum. Zaten hasta oldugumdan beri maskeliyim ben ama esim takmamstı

Tesekkürler canım

Insallah kuzum takipteyim yavrularimi

Tesekkurler canım
Rabbim size ve butun hasta arkadaşlara şifa versin inşallah geçmiş olsun...

İşe başlayın part time da olsa işe başlayın tek çözüm bu.
Nosking sen de derhal başlamalısın

İşte nasipte varsa ne kadar istemesende Rabb im veriyor demekki. Genler de etkilemiştir belki de. Çift koydursaydın üçüz belkide dördüz olacaktı
hastalıklar falan muhakkak etkiledi ezdi geçti hepimizi. Neyse inşallah bu vakitleri de kolay atlatırız.

Aynen tabi iki koydurmadığım için nasıl şükrettim sonrasında birde baktım şimdi atak haftasındalarmış sanırım onunda etkisi var .

Canım bankacılık sektöründe doğum sonrası kısmi çalışma talebi işverenin onayına tabi değil geri adım atma diret ben ücretsiz izin kullanıcam dediğimde de müdürüm avukat olmamıza rağmen mırın kırın etti bir de

Lusincim nasıl gidiyor iş , tam zamanlı mı başladın ? Çocuklar ne durumda . Özlem oluyor mu

Lariş senin sektör ne , sözleşmeli demişin gerçi öğretmenlik mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…