2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ne oluyor bu çocuklara anlamıyorum . Geçmiş olsun canım calpol ver bir bak duruma . Olmadı bir doktora götür .

Saol canım. Sabahı zor ettik ateş düştü bu sefer geçmeyen öksürük . Sesleri dahi kısıldı yavrumun . Doktora gittik kan röntgen birşey çıkmadı . Enfluvir mi ne adı öyle bir ilaç verdi sadece insallah fayda eder

Saol canım. Sabahı zor ettik ateş düştü bu sefer geçmeyen öksürük . Sesleri dahi kısıldı yavrumun . Doktora gittik kan röntgen birşey çıkmadı . Enfluvir mi ne adı öyle bir ilaç verdi sadece insallah fayda eder
Covid olma durumu yok değil mi temas filan . Bizde de ses kısılmıştı . Büyük çocuk olsa soğuk bir şey içti diyeceğiz o da yok . Temiz çıkmış şükür ama .

Covid olma durumu yok değil mi temas filan . Bizde de ses kısılmıştı . Büyük çocuk olsa soğuk bir şey içti diyeceğiz o da yok . Temiz çıkmış şükür ama .

Yok çevremizde covid olan. Yanlız büyük oglumda ateş yok ama öksürük var onuda götürdüm bugün cigerlerde birşey yok dedi. Bu sene bir garip geçiyor ya benimde sürekli bademciklerim şişiyor sonra gün içinde geçiyor .

En kidemlilerimizdensin galiba 🥰 ben de en son 2021 ikiz annesiyim 😂 iyiyiz qma uykusuzum yorgunum deliriyorum
25mart dogumluyuz 10.5aylık olduk çok şükür. Ah o uykusuzluk yorgunluk daha peşinizi bırakmayacak üzülerek söylüyorum ama ilk zamanlara göre bakmak enazından çok çok daha kolay😅🤗

X