- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.101
Ne oluyor bu çocuklara anlamıyorum . Geçmiş olsun canım calpol ver bir bak duruma . Olmadı bir doktora götür .Kızlar bir ateşli bebede benden gelsin . Gündüz ara ara kusma vardı yavrumun şimdi öksürük ve atesde eklendi.
Turizm canım. Kurumsal bir otel olduğundan kadrolu ve sözleşmeli personeller olarak ikiye ayrılıyoruz bir de extracılar varLariş senin sektör ne , sözleşmeli demişin gerçi öğretmenlik mi ?
Kolay gelsin kuzucumTurizm canım. Kurumsal bir otel olduğundan kadrolu ve sözleşmeli personeller olarak ikiye ayrılıyoruz bir de extracılar var
Ne oluyor bu çocuklara anlamıyorum . Geçmiş olsun canım calpol ver bir bak duruma . Olmadı bir doktora götür .
Geçmiş olsun canım, covid testi yaptı mı?Saol canım. Sabahı zor ettik ateş düştü bu sefer geçmeyen öksürük . Sesleri dahi kısıldı yavrumun . Doktora gittik kan röntgen birşey çıkmadı . Enfluvir mi ne adı öyle bir ilaç verdi sadece insallah fayda eder
Sagolasın kuzum daha iyiyiz cok sükürRegen_ Gecmis olsun kuzum insallah çabucak atlatirsiniz . Allah yardimcin olsun
Sagolasın canımGeçmiş olsun rego tez zamanda toparlanırsınız inşallah ..bebişlerde temasta maskeye devam canım
Sagolasın kuzumGeçmiş olsun kuzu , bebeklere geçmez inşallah . Atak haftasında da olabilirler
Covid olma durumu yok değil mi temas filan . Bizde de ses kısılmıştı . Büyük çocuk olsa soğuk bir şey içti diyeceğiz o da yok . Temiz çıkmış şükür ama .Saol canım. Sabahı zor ettik ateş düştü bu sefer geçmeyen öksürük . Sesleri dahi kısıldı yavrumun . Doktora gittik kan röntgen birşey çıkmadı . Enfluvir mi ne adı öyle bir ilaç verdi sadece insallah fayda eder
Dişe baktın mı hiç . Olma ihtimali var mı küçükler gerçi amaSagolasın kuzumdedigin gibi olabilir cunku esimin poztf olmasndan daha öncesnde ateslendi ikiside. Simdi daha iyiler
Ikisininde yeri belli eller sürekli orada kasımaya çalısıyorlar erken mi cıkaracaklar yoksa bu boyle bir iki ay gidiyor mu bilemedim.Dişe baktın mı hiç . Olma ihtimali var mı küçükler gerçi ama
Sanırım hemen çıkmıyor haftalarca sürebilirmiş . Ben hiç anlamıyorum bu diş işinden . Sanırım bizde de var hafif beyazlaşmış gibiIkisininde yeri belli eller sürekli orada kasımaya çalısıyorlar erken mi cıkaracaklar yoksa bu boyle bir iki ay gidiyor mu bilemedim.
Geçmiş olsun canım, covid testi yaptı mı?
Covid olma durumu yok değil mi temas filan . Bizde de ses kısılmıştı . Büyük çocuk olsa soğuk bir şey içti diyeceğiz o da yok . Temiz çıkmış şükür ama .
En kidemlilerimizdensin galibaHerkese merhaba sevgili ikiz anneleri uzun zaman sonra buralara bakma fırsatı buldum 2021ikizleri tamamlandı sanırım. Bebişleriniz iyidir inşaallah?
Merhaba cok şükür tamamlandi darisi 2022 de bekleyen anne adaylarinin başınaHerkese merhaba sevgili ikiz anneleri uzun zaman sonra buralara bakma fırsatı buldum 2021ikizleri tamamlandı sanırım. Bebişleriniz iyidir inşaallah?
25mart dogumluyuz 10.5aylık olduk çok şükür. Ah o uykusuzluk yorgunluk daha peşinizi bırakmayacak üzülerek söylüyorum ama ilk zamanlara göre bakmak enazından çok çok daha kolayEn kidemlilerimizdensin galibaben de en son 2021 ikiz annesiyim iyiyiz qma uykusuzum yorgunum deliriyorum
Aminn iinşaallahMerhaba cok şükür tamamlandi darisi 2022 de bekleyen anne adaylarinin başına
Ne guzel haber25mart dogumluyuz 10.5aylık olduk çok şükür. Ah o uykusuzluk yorgunluk daha peşinizi bırakmayacak üzülerek söylüyorum ama ilk zamanlara göre bakmak enazından çok çok daha kolay