2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben hiç tadına bakmıyorum mamaların nedense 🙈 kokladım bebelac çok güzel kokuyordu . Humana kokusu yok gibiydi. 500 er gr almışlardı bu ay, biz sanırım mamayı az veriyoruz 60, 75, 90cc diye gittik. 90cc de kaldık su anda . 5 kez 90 cc içiyorlardı günde. Simdi ek gıdaya geçtik daha güzel doyuyorlar. Zaten doktor da öğün yerine geçer ek gıda verince mama vermeyebilirsjniz demişti. Bakıyorum çocukların durumuna göre bazen veriyorum , bazen vermiyorum mamayı.

Bizim oğlanla kız sizinkilerin tam tersi. Oğlan fena, sabırsız. Ama herkes de en çok onu seviyor. O daha cana yakın gibi, gözünün içine bakıyor herkesin. Kızım biraz daha soğuk, temkinli.
Oğlan canimiza okuyor bildiğin.

Benim analar da herşeyi yaptırıyorlar saolsun, reçel falan tadına baktılar bol bol. Sabahları bir de ekmeği lanete bandırıp veriyorum biz kahvaltı yaparken çok sevdiler onu da. 6. Ayı bekleme kuzum ama 5. Ayda başla bence. Ancak olgunlasiyorlar. 5. Ayda tadimlara yap, 6. Ayda da tam olarak başlarsın. Tadım olayı çok sıkıcı zaten, ben bıraktım gibi bisey oldu. Yine değişik sebzelerle devam ediyorum ama öyle 2 kaşık falan yetmiyor , daha istiyorlar.
Tamam cnm tsk edrim

Canım kısmi çalışma imkanın olması çok güzel hem bebeklerden uzun süre ayrı kalmamış olursun hem de işten keyif alırsın çok sevindim senin adına inşallah böyle güzel devam eder 🙏🏻🙏🏻❤️

Şahane valla canım benim kreşin de içine sinmesine çok sevindim inşallah bu işe dönüş sana çok iyi gelir kuzucuklar da sağ salim kreşlerine gidip gelirler ❤🙏🏻❤️

Maşallah canım 🧿 benim bebekler doğduğunda aralarında 400 gr vardı minnak olan birkaç ayda arayı kapadı ama o beni emmiyor mesela günde iki kez sağdığım sütü veriyorum diğer öğünlerde aptamil mama veriyorum beni emen bebeye yetişti her bebekte aynı olmayabilir tabi etkisi mamanın
Bu arada 4. Ayda nasıl başladın ek gıdaya benim bebekler hala tam olarak kafalarını dik tutamıyorlar ya cesaret edemiyorum ek gıdaya şuan en azından boyunlarını sabit taşıyabilmeleri gerekir diye düşünüyorum nerede besledin mesela mama sandalyesinde mi bir sürü soru var aklımda

Canım ben de senin gibi işe dönmek istemiyorum 😂 aslında evde bebek bakımı da çok zor belki dönsem işim kolaylar rahatlarım diye düşünüyorum ama bebekleri bakıcıya emanet edebilecek güveni kendimde bulamadım henüz annemle bakıyorum ücretsiz izne çıktım Temmuz sonuna kadar ama o zaman mecbur bir bakıcı bulucaz annem tek başına bakamaz çünkü destek şart inşallah temmuza kadar kafayı yemem 😂
Kasik maması ile yoğurtla başladım cnm ondan sonra havuç püresi kabak patates sonra bunlari harmanladım şimdi de mercimek çorbası indirdim 🙂 mesela akşam cayın yanında kek yiyoruz onlarada veriyorum çaya batırıp bisküvi vs yiyorlar 🙂 erken başlanan ek gıda her zaman yüz güldürücü oğlumda da 4. Ayda başlamıştım şuan 6. Ayları bitti 7. Ay dan gün aldılar yayla çorbası muhallebi kaşık maması muz elma armut portakal sayabileceğim bir çok şeyi yadırgıyorum 4 ve 5. Ay arası reflu yatağında yedirdim şuan mama sandalyesinde yiyorlar 3 kademeli arkaya yaşlana bilen mama sandalyesi tercih ettim gayet memnunum cnm bide bi dr var youtube da ben 3. Aydan itibaren bebklerimi oturtmaya başladım şuan kendileri desteksiz oturuyor biberonla sularını icebiliyorlar

Ben sadece similac kullandım. Aynı senin gibi gündüz sadece meme gece yatmadan 150cc mama. Henüz ek gıdaya da geçmedim. Geçen ay 1er kg dan fazla almışlardı. Ama bu ay hastalık vs biraz daha az alırlar heralde. Benimkiler arasında 20g fark var 🙈
Maşallah cnm ya deneyeceğim Bakalm hepsini

Ben kardeşlerimde ikiz , annem hiç böyle kucakta gezdirdiğimi bilmem koyardım dururlardı. Güzel uyurlardı ben her işimi yapardım diyor . Ama bunlarla bir şey yapmak mümkün değil.
AA senin spontan ikiz miydi. Genlerde de varmış ya.
Bilmiyorum biz ayarı yapamıyoruz sanırım. Ama insan onları ilgisiz bırakınca da üzülüyor. Tamam ağlamamaları güzel tabi de. Her ikisi de zor. Geçen misafir gelcek diye evi toplayim dedim yavrulara eşim bakiyodu ama sürekli ağlıyorlar. Onların dilinden en iyi şekilde anneleri anlıyor. Sonra vicdan yapıyorum. Onların bu zamanları geçecek Allah in izniyle bir şekilde. Bu günlerini de çok özlüyeceğiz. Birde bunaliyoruz yeri geliyo sinirleniyoruz ama sonra evden uçtuklarında okumak için veya evlendikleri de keşke yanımızda olsaydilar dicez. Neyse sonuç olarak zirlasalarda her günün kıymetini bilmek gerekiyor sanırım. 🙂😁 Bugün yavrulara aşırı pozitif yaklaştım. Güzel geçti gibi. Darısı diğer günlere 🙈😅

Unutma her gun bir onceki gunden daha guzel olacak 🤗
Inşallah inşallah. Ya senin ikizlerin doğum günü geliyor baksana, darısı başımıza 🤲🤗
Geceleri nerde yatıyorlar, nasıl uyutuyorsun, bir de gündüzleri uyuyorlar mi . YYürüyorlar mi, heryeri karıştırıyorlar mi🙈 ay ne çok soru sordum 😆

Inşallah inşallah. Ya senin ikizlerin doğum günü geliyor baksana, darısı başımıza 🤲🤗
Geceleri nerde yatıyorlar, nasıl uyutuyorsun, bir de gündüzleri uyuyorlar mi . YYürüyorlar mi, heryeri karıştırıyorlar mi🙈 ay ne çok soru sordum 😆
İnsallah canim guzel yaşlari olsun kuzucuklarimizin 🤗
Gece beslenmesi devam ettigi icin yatak odasinda yatiyolar canim halen kendi odalarina gecmediler. Yurume calismalari basladi emekledikleri icin evet karistirmalar baslasi tehlikeli olmaya basladilar bu donemin de ayri bir zorlugu var 🙈
Halen 2 uyku yaptiriyorum gunduz ana kucaginda uyutup yataklarina aliyorum

Kızlar nasılsıınız? Umarım herkes iyidir yazılanları okuyamadım bebişlerden fırsat olmadı.bir süredir aktif giremiyorum buraya.Bakıcı ablaya işi bıraktırdık saçmalamaya başlamıştı çıkış saatleri konusunda.annemin beli tutuldu desteğe gelemedi öyyle olunca biz anneme geldik.şimdi hem bebişlere hem anneme bakıyorum.Bir yandan iznim bitiyor kısmi süreli çalışma hakkımı kullanmak için uğraşıyorum,banka kabul etmemek için uğraşıyor.Sıkıntılardayım🤦🏻‍♀️

Kızlar nasılsıınız? Umarım herkes iyidir yazılanları okuyamadım bebişlerden fırsat olmadı.bir süredir aktif giremiyorum buraya.Bakıcı ablaya işi bıraktırdık saçmalamaya başlamıştı çıkış saatleri konusunda.annemin beli tutuldu desteğe gelemedi öyyle olunca biz anneme geldik.şimdi hem bebişlere hem anneme bakıyorum.Bir yandan iznim bitiyor kısmi süreli çalışma hakkımı kullanmak için uğraşıyorum,banka kabul etmemek için uğraşıyor.Sıkıntılardayım🤦🏻‍♀️
Bakıcıyı tutturmak çok zor zaten. Benimki iyi ya çok sevgiyle bakıyor o yüzden kusurlarını idare ediyorum ve bakım konusunda benim dediklerimi bazen benden bile iyi yapıyor. Annem ve kayınvalideme lusin hanım böyle istedi deyip posta da koyuyor yeri gelince o yüzden ben çok memnunum kendisinden kusurlarını da görmüyorum artık
Ben ve LaRisaCca LaRisaCca başladık işe ben arkadaşlar sağolsun şimdilik haftada 2 günle başladım. Sonra artacak aşama aşama. Haftada 2 gün ama nerdeyse hiç para demek anca bakıcı ve bez parasını çıkartırım yani.
Onun dışında sen yokken hastalıktan kırıldık herhalde 5 kişi falan Covid geçirdik
Yeşil ben nice tanı alanlarız hatırladığım

İnsallah canim guzel yaşlari olsun kuzucuklarimizin 🤗
Gece beslenmesi devam ettigi icin yatak odasinda yatiyolar canim halen kendi odalarina gecmediler. Yurume calismalari basladi emekledikleri icin evet karistirmalar baslasi tehlikeli olmaya basladilar bu donemin de ayri bir zorlugu var 🙈
Halen 2 uyku yaptiriyorum gunduz ana kucaginda uyutup yataklarina aliyorum
Maşallah kuzulara, nasıl da hızlı değil mi zaman , insanlar bebeklik zorluklarını unuttukları için doğurup duruyorlar galiba 😆 pıtır pıtır ne tatlıdır onlar şimdi.
Beşikte falan ayağa kalkmaya başladılar mi? Park beşik mıydı sizinkisi ? Bakalım bizim beşikler derin olacak mı biraz sığ gibi ama , ayağa kalkmaya başladıklarında beşikten düşerlerse diye korkuyorum. Bakalım olmazsa park beşik alırız diyorum eşime, oturma odasını çocuk odası yapıcaz. Oturma odası olarak çok seviyorum orayı kıyamadım daha çocuk odası yapmaya 🙈
Esimin testi pozitf geldi :duduk: simdi yeni bir hastalığın esiginde miyiz yoksa atlattık mı... canım cok sıkkın kızlar... bebelerim huzursuzlar ne mama ne uyku off ki ne off :KK14:
Çok çok kolay gelsin kuzum , ve çok çok geçmiş olsun. Grupta kovit olmayan kalmadi galiba . Ilk bizim üstümüzden geçti galiba.
Ama geçiyor kuzum , inşallah siz de sağ salim atlatırsınız.

Günaydın canım analar...
Bugün evden çıkarken oğluşum huzursuzdu aklım kala kala geldim işe...
Onun dışında Regen_ Regen_ geçmiş olsun kuzum siz yine bebeklerle temasta maske takın bence canım.
LaRisaCca LaRisaCca canım iş nasıl gidiyor?
Canım bana diş geçiremeyen saçma müdürüm Yerime yokluğumda gn mrkz e yalan beyanlarda bulunarak birini almış, sözleşmeli .. dün ve önceki günüm hararetli geçti. Çatışma halindeyiz. Korkum yok çünkü ben her kuşu .ikmişim bi bu leylek mi kalmış? Onu da hallederim 😁
Oğlum dünden beri dişlerinden çok rahatsız. Ateşi yükselip iniyor,calpol vermek zorunda kaldım. Ağlama krizi bitmeyince arabayla turlamaya çıktık öyle uyudu Yavrum. Sabah mutluydu 🤗

Bakıcıyı tutturmak çok zor zaten. Benimki iyi ya çok sevgiyle bakıyor o yüzden kusurlarını idare ediyorum ve bakım konusunda benim dediklerimi bazen benden bile iyi yapıyor. Annem ve kayınvalideme lusin hanım böyle istedi deyip posta da koyuyor yeri gelince o yüzden ben çok memnunum kendisinden kusurlarını da görmüyorum artık
Ben ve LaRisaCca LaRisaCca başladık işe ben arkadaşlar sağolsun şimdilik haftada 2 günle başladım. Sonra artacak aşama aşama. Haftada 2 gün ama nerdeyse hiç para demek anca bakıcı ve bez parasını çıkartırım yani.
Onun dışında sen yokken hastalıktan kırıldık herhalde 5 kişi falan Covid geçirdik
Yeşil ben nice tanı alanlarız hatırladığım
Ben de covid oldum canım ve çok ağır geçirdm resmen yatak döşek.Sizlere de çok geçmiş olsun.
Bizim bakıcı da çocuklara karşı çok ilgiliydi ama asla anlaştığımız saatte çıkmadı,anlaştığımız şeyleri yapmadı.sürekli bir bahane uydurdu.Bir de asla beni dinlemiyordu mesela abla doğalgazın derecesini yükseltme çocukların sıcak olunca burnu tıkanıyor diyorum arkamı bi dönüyorum yine artırmış.sürekli böyle olunca ayrıldık biz de.
Ben evden çalıştığım için çalışma konusunda çok zorlanıcam.o yüzden haftada 2 gün çalışmak için bankaya bildiri yaptım.Bakalım süreç ne olucak.

Maşallah kuzulara, nasıl da hızlı değil mi zaman , insanlar bebeklik zorluklarını unuttukları için doğurup duruyorlar galiba 😆 pıtır pıtır ne tatlıdır onlar şimdi.
Beşikte falan ayağa kalkmaya başladılar mi? Park beşik mıydı sizinkisi ? Bakalım bizim beşikler derin olacak mı biraz sığ gibi ama , ayağa kalkmaya başladıklarında beşikten düşerlerse diye korkuyorum. Bakalım olmazsa park beşik alırız diyorum eşime, oturma odasını çocuk odası yapıcaz. Oturma odası olarak çok seviyorum orayı kıyamadım daha çocuk odası yapmaya 🙈
0
İnan ki oyle unutuluyor 3.ye yesil isik yakip yakip sonduruyorum haddini bil diyorum kendime 😂
Park besik canim alt kademeye gecince yayli yatak almistik cok yerde olmasin hem rahat yatsinlar diye ama oglumu tekrar ince sunger yatakla yatirmaya basladim ayaga kalkip asagi sarkma calismalari var kizin da ince yataga donmesi yakin🙈

Esimin testi pozitf geldi :duduk: simdi yeni bir hastalığın esiginde miyiz yoksa atlattık mı... canım cok sıkkın kızlar... bebelerim huzursuzlar ne mama ne uyku off ki ne off :KK14:
Geçmiş olsun kuzum. İnşallah hafif geçer. Bize doktor en az 14 gün takip etmek gerek dedi. Ve de 6-8 haftalarda sebepsiz ateş kusma ishal vs takibi önemli dedi.

X