Ben hiç tadına bakmıyorum mamaların nedense
kokladım bebelac çok güzel kokuyordu . Humana kokusu yok gibiydi. 500 er gr almışlardı bu ay, biz sanırım mamayı az veriyoruz 60, 75, 90cc diye gittik. 90cc de kaldık su anda . 5 kez 90 cc içiyorlardı günde. Simdi ek gıdaya geçtik daha güzel doyuyorlar. Zaten doktor da öğün yerine geçer ek gıda verince mama vermeyebilirsjniz demişti. Bakıyorum çocukların durumuna göre bazen veriyorum , bazen vermiyorum mamayı.
Bizim oğlanla kız sizinkilerin tam tersi. Oğlan fena, sabırsız. Ama herkes de en çok onu seviyor. O daha cana yakın gibi, gözünün içine bakıyor herkesin. Kızım biraz daha soğuk, temkinli.
Oğlan canimiza okuyor bildiğin.
Benim analar da herşeyi yaptırıyorlar saolsun, reçel falan tadına baktılar bol bol. Sabahları bir de ekmeği lanete bandırıp veriyorum biz kahvaltı yaparken çok sevdiler onu da. 6. Ayı bekleme kuzum ama 5. Ayda başla bence. Ancak olgunlasiyorlar. 5. Ayda tadimlara yap, 6. Ayda da tam olarak başlarsın. Tadım olayı çok sıkıcı zaten, ben bıraktım gibi bisey oldu. Yine değişik sebzelerle devam ediyorum ama öyle 2 kaşık falan yetmiyor , daha istiyorlar.