2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Lusin sen doktormussun aa nasil sevindim

Doğrudur canım. Bilmiyordum. İnşallah geçici birseydir sıkıntı yoktur. Bizimde geçici olabillir dediler sence öyle midir 15 Şubat'ta usg randevumuz var

Her zamanli lariş farkı maşallah
Kıyamam kuzuma çook geçmiş olsun inşallah basit bir şeydir hemencecik geçer

Bebelerin ne işi var, uyumayam, ağlayam, anamı uyutmayam. Altıma yapam
Aynı benim de hayatım kolay olmadi pek. İkizlerim olmasaydı herşey rahat olsaydı olmazdı zaten Allah acıdı da ucuz vermedi çok şükür. Yoksa transfer esnasinda birisi bölünür de yumurtaların ya üçüz olursa demişti. Neyse buna şükür. Herkes oh ne güzel tek seferde iki tane birden diyor ama gel de bize sor.
Yaa su magazalarda kullanilan ütüden almak lazım koy askıya ütüle
Mi-Ok Yun kuzu benim adam bana acıdı senin tavsiye ettigin robottan aldı seni garanti gosterdim bak her yerlere ulasiyormus dedim
Ben de var kuzum,.A 101 de kiwi marka almıştım. Tişört falan güzel ütülüyor. Acil bisey olduğun da hemen onla üstünden geç çik. Baya pratik . Ya da hanı dolapta askıda buruşur bisey onu üşenirsin giymek istemezsin, hemen onla geç üstünden 2 dk da hazır. Ben seviyorum. Hem ucuz alınabilir bence yani. Bir de montları, ceketleri güzel ütülüyor.
Çok geçmiş olsun kuzum, ülkecek kırılıyoruz yeniden hastalıktan. Eskisehirde biz olduğumuz zaman kovit patlaması olmuş, şimdi biz atlattık şehir olarak diğer illere geçti demek ki.
Bu aralar depressif hissediyorum biraz da yorgun
Hep ayniyiz, hep yorgun. Bu uykusuzluk ve yorgunlukla nasıl ayakta durup dayanabiliyorum diye şaşırıyorum kendime

Senden başka yorumumu görmüyor kimse cewap wermiyor

Aa kiwininde var mi bakayim o zaman. Aynen utu masasini acmaya usendgmz seylere pratik olur

Bilmiyorumdum bu özelliklerini , gerçekten de fayda etti o zaman . Onu verdiklerinden sonra uyuyabiliyordu mesela .

Bu aralar depressif hissediyorum biraz da yorgun
Yorgunluk zaten hiç geçmiyor hayat kalitem düşmüş gibi ama bazen o depresif ruh fena basıyor bana da . Bebeklerden bile sıkılıyor gibi oluyorum . Sonra kendimi suçlu hissediyorum. Annelerin bebeklerden ayrı bir kaç saat kendine zaman ayırmasına gerçekten ihtiyaç var ama ben hiç yapamıyorum 6 ay oldu . Bazen boğuluyorum seslerini filan kafam götürmüyor . Yaştan mı diyorum , daha önceden rahat yaşamaktanmı ya da anaç ruhlu olmamamdan mı bilemedim

Sevindim iyi olmanıza

Mi-Ok Yun bütün topige Fadik abla edinirdi allah razı olsun

moda tas ogrt kiwisinden sonra benim Xiaomi reklamı oldu. Gidip firmadan reklam ücreti talep edeyim bari Hem o fadik abla değil Fatiş Abam Fadik olan bunların ki İzle kesin Antalyalılar(yörükler) ablaya aba derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…