2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Senden başka yorumumu görmüyor kimse cewap wermiyor
Bana da yapıyor bu hainler arada kaynıyor bazen ggaliba.Hain armutlar
Aa kiwininde var mi bakayim o zaman. Aynen utu masasini acmaya usendgmz seylere pratik olur
Bak kiwinin övecek birseyini daha buldum
Al benden de o kadar. Bazen diyorum her kez,çocuk önemli, çok gerekli bilmem ne diyor. Bana çok da değilmiş diyorum. Sonra da bizim ikiz olduğu için çok zorlanıyoruz o güzellik kısmına ne zaman geçicez acaba diyorum. Kafamda garip sorular. Gelecekten de korkmuyor değilim.
Ahey ben de aldım buradaki tavsiyeler üzerine . Yalnız seninkinden değil bundan aldım indirime düşmüştü . 3. Kızım oldu
Eki Görüntüle 3002487
Hangi tipini aldin kuzum kaça aldin? Anneme de alıcaz da kaça düşmüş indirimde?
kiwinin Övecek biSeyini daha buldum ya ütüsü
Kızlar pamukçuk için karbonat ile mi temizlik yapılıyor ?
Bizim doktor maden suyuyla sıkın demişti, karbonat kimyasalmis. Ama ben de bir iki sildim baktım zor oluyo, sonra kendi kendine geçti zaten.
50 metrekare mi , anam çok küçükmüş ya, nefi mesleğin nerdeki lojmanları bunlar kuzum ?
Bir giyim öğretmeni olarak tavsiye vereyim. Sanayi makinesi çok ses yapar, her zaman kullanamazsın hani apartamnda oturuyorsan alttaki şikayete gelebilir. Başlangıç için en basitinden bile alsan işini görür. Singer güzeldir servisi, yedek parçası falan kolay bulunur.

Anladım tesekkur ederim ikinize de. Ev tipi alacam. Çok anlamıyorum ama yorumlara bakarak singerin o modelini sipariş vericem.
İplikleri parçaları ve kumaşları internetten mi sipariş veriyosunuz. ? Hoş ben Bursa'dayim sanırım dükkanlardan daha rahat bulurum

Bir de dikis ogrenebilecegim bir sayfa var mı bildiğiniz. ?
Ben ev işini yetiştiremiyorum dikişe merak sardım hadi bakalım

Çok var artık öyle sayfalar, youtube kanalları. Öğrencim olsan iki ayda kaban dikerdin

Benimkilere şimdi çorba yaptim hanımlar çorba içti birini uyuttum digeride emdi şimdi uyku moduna geçti

Benimkilere şimdi çorba yaptim hanımlar çorba içti birini uyuttum digeride emdi şimdi uyku moduna geçti
Oh afiyet olsun, ne çorbası yaptın? Ben de yapayım . Aman su tadimlardan hiç hazetmedim. Tatsız tuzsuz şeyler. Yazık elma li muhallebiyi sevdiler azcık elma armut tadı var. Şeker tuz atasım geliyor herşeye:)

Çok var artık öyle sayfalar, youtube kanalları. Öğrencim olsan iki ayda kaban dikerdin
Online öğrenci kabul değil mi ya dikis makinesini sipariş verdim. Hadi bana hayırlı olsun. Benim kız da geliyor hepiniz süpürge aldınız ben dikis makinesi

Oh afiyet olsun, ne çorbası yaptın? Ben de yapayım . Aman su tadimlardan hiç hazetmedim. Tatsız tuzsuz şeyler. Yazık elma li muhallebiyi sevdiler azcık elma armut tadı var. Şeker tuz atasım geliyor herşeye:)
Aman daha erken !
Balkabağı patates havuç çorbası yaptim cnm icirdim yavru ceylânlarıma tok tutar hem gece uzun yatarlar banyo ve masajda yapıldı bakalım kaç saat derin uyku cekecekler

Online öğrenci kabul değil mi ya dikis makinesini sipariş verdim. Hadi bana hayırlı olsun. Benim kız da geliyor hepiniz süpürge aldınız ben dikis makinesi
Inşallah bol bol dikersin. Yardımcı olurum bi sorun olduğunda, gerçi pek vaktim olmuyor da. Geçen bi öğrencim görüntülü aradi, on-line ders vermiş gibi oldu
Diğer soruna cvp vermemişim, dikiş malzemeelrini eskişehirde yerler var ordan alıyorduk. Bursa da cennet bu konuda, bol bol ucuz kumaş malzeme bulursun .

Sen dikiş makinası almışsın yine ben ya ben bez ıslak mendil çocuk kıyafeti 1. Sınıf etkinlik kitabı siparisi etmekten başka birseye el süremiyorum birazda borç var yaza bitecek inşallah o zaman beyime isteklerimi sıralarım şuan sıkmayayım

Öğretmenim canım
Köy lojmanları bu bahsettiğim de 50 yıllık bina belki de
Yalıtım yok saçma sapan bi yapı
Banyoya mutfaktan giriliyor düşün
Dikiş terapi ya biraz düzene sokarsam hayatımı en kısa sürede geri dönmek istiyorum
Ilk diktiklerin yer bezi olacak baştan söyleyeyim moral bozmak yok
Yaptıkça insan hatalarını görüp bir sonrakinde ona gore hareket ediyor
Veya hiç yapmadığın seyleri pratik yaptıkça mantık yürütüp yapabilir hale geliyorsun

Bi de şunu ekliyim, ben dikiş makinesi alırken sıkılır bırakırım diye büyük yatırım yapmak istemedim
A101e gelen makinelerden almayı düşünüyordum üst modelini aldım
Sonrasında makinenin modelini yükseltme ihtiyacı da hiç duymadım açıkçası
Makinemle her şeyi yapabiliyorum çünkü
Bi reçme yapamıyorum o da çok gerekli değil bana şu an
Asıl iş makinede değil yani önemli olan biçki.
Ne kadar iyi biçersen o kadar düzgün dikersin.

Internetten kumasfirsati var kumaş ve malzeme bulabileceğin
Ama internetten kumaş almak riskli her zaman dokusunu bilmediğin için
Bursa gibi yerde bence internet işine hiç girme
Youtubeda da Betül Bayraktar, Damla Toral var videoları çok güzel.
Naide Saracik var bi de üniversitede oda arkadaşımdı

Çok teşekkür ederim canım. Dediigim gibi daha önce sanayi tipi kullandım. Yazlari tekstilde çalışıyodum. Ev tipi ilk defa kullanicam. Ama tabiki kendi kendime biseyler dikecek tecrübeye sahip değilim. Yavrular az büyük olsa muhakak kursa falan giderdim. Şimdilik alaylı devam edeyim. Belki zamanla profesyonellesırim Zaten benimde çok dikişe vaktim olmicakta işte. Eve bir makine lazım hic olmazsa şimdilik paça falan yapmaya.

Hurma ozu, hurma tozu, elma suyu konsantresi vb kullaniyorum ben
Nerelerde kullanıyorsun bunları canim, ben de gördüm de nerde kullanacağımı bilmediğim için almadım.
Aman daha erken !
Balkabağı patates havuç çorbası yaptim cnm icirdim yavru ceylânlarıma tok tutar hem gece uzun yatarlar banyo ve masajda yapıldı bakalım kaç saat derin uyku cekecekler
Bizimkiler de akşam 6 da brokoli ve havuclu pure yediler.bir de yoğurt . Kahvaltı tarifiniz var mı kuzum ya, ne yapacagimi hiç bilemiyorum. Sabah yumurta sarısı labneli bisey yaptım ama hep kuStular fazla geldi galiba.
Bu arada baya çorba gibi mi yaptın sulu ? Yoksa katı mi oldu?

Muhallebi, irmik, kek kisacasi sekerin girecegi heryere koyuyorum ozellikle irmigi cesitlendirip tatlandirmak cok kolay ve lezzetli oluyor
Keci boynuzu tozu mesela digeri de(az miktarda kullan cok yogun tadi cunku cay kasiginin yarisi 3 yemek kasigi irmik icin ideal mesela ona gore ayarlarsin)

Allah yardımcın olsun canım ya. Ben de anca anca istek sıralıyorum evlendigimiz de direk doğuya gittik. Yani eşim orda gorevdeydi. Burda da annesi ile altlı üstlü oturuyoruz. Kendimize burdaki evi düzüp oraya hazır eve gittik. İnan evimde buzdolabı bulaşık makinesi yoktu. Burda herşeyi yapmamıştık. Anca evin eksiklerini alıyoruz sıra makineye geldi. Senin bir de okuyan çocuk olunca zor. Çok şükür bizim kira olmadığı için kendimizi ceviriyoruz şimdilik.
Bilgiler çok değerli çok teşekkür ederim. Nedense bende birşeyler urettikce terapi gibi olacağını düşünüyorum. Şuan açıkçası çok vaktim yok ama makineler de almış başını gitmiş 3 4 ay önce 800 TL olanlar şuan 1600 TL falan. Birşeyler alınacaksa ertelediğimiz her vakit zarardayiz. Bende şimdi elimiz biraz bollasınca hemen açığı kapatayım dedim

Biçme konusunda da genel olarak el ayarım vardır ama iş başa gelince ne olur bilinmez.

Kalıpları nerden buluyosunuz
Ben genelde pratik kesim yapıyorum kalıp çıkartmayı bilmiyorum çünkü
Bi de burda dergileri var migrosta carrefourda satılıyor
Onların içinde bir sürü kalıp var onları kullanabilirsin
Burda kullanacaksan ilk zamanlar pratik dikiş dergilerinden alabilirsin onların kalıpları tekli sayfalarda
Düz burdalarda kalıplar karman çorman bulmak zor oluyor

Anladım. Çok teşekkür ederim. Bende bakınayım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…