- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #35.941
Bana da yapıyor bu hainlerSenden başka yorumumu görmüyor kimse cewap wermiyor
Bak kiwinin övecek birseyini daha buldumAa kiwininde var mi bakayim o zaman. Aynen utu masasini acmaya usendgmz seylere pratik olur
Al benden de o kadar. Bazen diyorum her kez,çocuk önemli, çok gerekli bilmem ne diyor. Bana çok da değilmiş diyorum. Sonra da bizim ikiz olduğu için çok zorlanıyoruz o güzellik kısmına ne zaman geçicez acaba diyorum. Kafamda garip sorular. Gelecekten de korkmuyor değilim.Yorgunluk zaten hiç geçmiyor hayat kalitem düşmüş gibi ama bazen o depresif ruh fena basıyor bana da . Bebeklerden bile sıkılıyor gibi oluyorum . Sonra kendimi suçlu hissediyorum. Annelerin bebeklerden ayrı bir kaç saat kendine zaman ayırmasına gerçekten ihtiyaç var ama ben hiç yapamıyorum 6 ay oldu . Bazen boğuluyorum seslerini filan kafam götürmüyor . Yaştan mı diyorum , daha önceden rahat yaşamaktanmı ya da anaç ruhlu olmamamdan mı bilemedim
Hangi tipini aldin kuzum kaça aldin? Anneme de alıcaz da kaça düşmüş indirimde?Ahey ben de aldım buradaki tavsiyeler üzerine . Yalnız seninkinden değil bundan aldım indirime düşmüştü . 3. Kızım oldu
Eki Görüntüle 3002487
kiwinin Övecek biSeyini daha buldum yamoda tas ogrt kiwisinden sonra benim Xiaomi reklamı oldu. Gidip firmadan reklam ücreti talep edeyim bari Hem o fadik abla değil Fatiş Abam Fadik olan bunların ki İzle kesin Antalyalılar(yörükler) ablaya aba derler
Bizim doktor maden suyuyla sıkın demişti, karbonat kimyasalmis. Ama ben de bir iki sildim baktım zor oluyo, sonra kendi kendine geçti zaten.Kızlar pamukçuk için karbonat ile mi temizlik yapılıyor ?
50 metrekare mi , anam çok küçükmüş ya, nefi mesleğin nerdeki lojmanları bunlar kuzum ?Sinirlerim bozuldu şuraya içimi dökeyim affedin uzun olabilir
Eşim yeni eve iki tane kadınla anlaşmış temizleyip eşyaları yerleştirmeleri için.
Neyse gelmişler temizlemişler gitmişler buraya kadar sorun yok.
Çıkarken eşime abi ne çok eşyanız var dolaplara sigdiramadik demişler.
50 metrekare lojmanda yaşıyordum ne eşyası ya?
Altışar tane çorba kasesi, yemek tabağı, servis tabağı vardı, altışar tane de catal-kasik.
Tatlı kaşığım bile yoktu düşünün yer yok diye almamıştım.
Su bardaklarım bile 6 tane değil kırılmıştı tasincam diye yenisini almamıştım.
Yorgan yastıkları zaten hiç saymıyorum, misafir için bir tane bile yok sadece kendi kullandığımız yorgan ve yastıklar var.
Fazla eşya diyebileceğim sadece dikiş malzemelerim onlar da dikis makinesi, overlok makinesi, yedek iğneler, ipler ve makine aksesuarları.
Dikiş dikiyorum diye kıyafetim fazla sanmayın
Yeni dikip eskileri kıyafet kumbaralarina atıyorum, kardeşime veriyorum.
Ben bir bohça eşyayla gelmişim, hepsini 50 metrekare lojmana sigdirmişim, 200 metrekare evde 6 tane tabağı koyacak yer bulamamışlar şaka gibi.
Ben olsaydım orda ah başlarında bekleseydim.
Bi de bana deseydiler ne çok eşyan varmış diye.
Bir giyim öğretmeni olarak tavsiye vereyim. Sanayi makinesi çok ses yapar, her zaman kullanamazsın hani apartamnda oturuyorsan alttaki şikayete gelebilir. Başlangıç için en basitinden bile alsan işini görür. Singer güzeldir servisi, yedek parçası falan kolay bulunur.Konuyla alakası yok amaNosking sana bişey soracağım ben dikis makinesi alicam da. Ev tipi bir önerin var mı. Şuan kafama yatan singer c5205-cr modeli. Sen ev tipi mi sanayi tipi mi kullanıyosun. Daha önce sanayi tipi overlok düz makine kullandım. Ama ev tipi hiç kullanmadım.. esasen dikistente çok anlamıyorum. Ama öğrenmeye çalışıcam..