2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Saçımı boyuyorum kuafördeyim yarın işbaşı
Kaderdaşım 🤗
Bebeleri uyutup evin bütün işini halleden LaRisaCca LaRisaCca ve bebeleri uyutup 8 bölüm Kimetsu no Yaiba izleyen ben
7 farkı bulun :KK53:
😂😂😂 Belki de sen doğru olanı yapıyorsundur
Ahey ben de aldım buradaki tavsiyeler üzerine . Yalnız seninkinden değil bundan aldım indirime düşmüştü . 3. Kızım oldu 😂😂😂
Eki Görüntüle 3002487
Ohhh güle güle kullan canım 🤩
Kızlar pamukçuk için karbonat ile mi temizlik yapılıyor ?
Evet beybi

Ne yoğun bir gündü... Beyazları yıka ser, çocukları yıka, yıkamadan önce kafalarına zeytinyağı sür, konak tarağıyla tara, çocukların çamaşırlarını yıka ser, bulaşık mak boşalt, kahvaltı hazırla topla, akşam yemeği hazırla topla, çay yap servis et, çayları tazele, ütü yap, çocukların kreş çantasını hazırla, evi toparla, yarın temizliğe gelecek kadın paspasları makineye at ser balkon oturma grubunun kılıflarını çıkar yıka ser, nevresimleri değiştir bla bla bla ,, tabi bu arada gezmeyi de ihmal etmedim🤭
O kadar iş arasında çayları tazelemeye takıldım. Eşin yapsaydı yahu 😬😅 Allah kolaylık versin kuzum ben saçımı tarayamıyorum.

Ben bu işleri bir ayda yapamam. Hiç abartısız söylüyorum bir ay.

Kızlar ben bugün çok kötü bir gün geçirdim. Benim atlas bebem öğleden sonra çok büyük ağrı çeken çığlıklar atarak ağladı. Ben de ağladım çok.
Kolik ağrı dediğimiz bıçak saplanr tarzda ara ara gelen bir ağrı çekti tüm gün yavrum.
Hastaneye gittik. Babası karın ultrasonu yaptı.
Ben boğaz ve kulağına ve akciğerlerine baktım. Temiz.
Yarın sabah idrar testi vereceğiz ama sanırım kum döküyor olabilir böbrekte kristal gördük. Parol veriyorum 6 saatte bir çok ağlayıp yorgun düştüğnde uyuyabiliyor.
Çok geçmiş olsun canım ☹️

Hangi marka Mi-Ok. Kore dizisi izlemeyi özledim yazarken fark ettim 😂 burnumun direği sızladı canım hyun bin 🤪 hayatım: 🍼💩💨😭

Xiaomi 😂 Çin markası ama olsun 🤭 Ha Kore ha Çin ha Japon 😉
Bizim hayatta şuan emojilerinden + 1 🦷ekliyerek 😩 O yüzden uzun bir süre Hyun Bin ve türevleri yok 🤣

Bu aralar depressif hissediyorum biraz da yorgun 😥

Yorgunluk zaten hiç geçmiyor hayat kalitem düşmüş gibi ama bazen o depresif ruh fena basıyor bana da . Bebeklerden bile sıkılıyor gibi oluyorum . Sonra kendimi suçlu hissediyorum. Annelerin bebeklerden ayrı bir kaç saat kendine zaman ayırmasına gerçekten ihtiyaç var ama ben hiç yapamıyorum 6 ay oldu . Bazen boğuluyorum seslerini filan kafam götürmüyor . Yaştan mı diyorum , daha önceden rahat yaşamaktanmı ya da anaç ruhlu olmamamdan mı bilemedim

Bebelerin kriz dönemlerinde bende de o ruh hali oluşuyor ballı yalnız değilsin. Tahammül seviyem yerlerde oluyor. Eski rahat günlerimi özlüyorum. Ama Mari anaç ruhla ilgisi yok bunun. Benim aşırı aşırı anaç bir yapım olmasına rağmen çoğu zaman yapamıyorum. Yorulmak, uykusuzluk, sürekli ses sanırım bu hale getiriyor bizi.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Uslu olsunlar artık lütfeeeen 😢

Sinirlerim bozuldu şuraya içimi dökeyim affedin uzun olabilir:KK14:
Eşim yeni eve iki tane kadınla anlaşmış temizleyip eşyaları yerleştirmeleri için.
Neyse gelmişler temizlemişler gitmişler buraya kadar sorun yok.
Çıkarken eşime abi ne çok eşyanız var dolaplara sigdiramadik demişler.
50 metrekare lojmanda yaşıyordum ne eşyası ya?
Altışar tane çorba kasesi, yemek tabağı, servis tabağı vardı, altışar tane de catal-kasik.
Tatlı kaşığım bile yoktu düşünün yer yok diye almamıştım.
Su bardaklarım bile 6 tane değil kırılmıştı tasincam diye yenisini almamıştım.
Yorgan yastıkları zaten hiç saymıyorum, misafir için bir tane bile yok sadece kendi kullandığımız yorgan ve yastıklar var.
Fazla eşya diyebileceğim sadece dikiş malzemelerim onlar da dikis makinesi, overlok makinesi, yedek iğneler, ipler ve makine aksesuarları.
Dikiş dikiyorum diye kıyafetim fazla sanmayın
Yeni dikip eskileri kıyafet kumbaralarina atıyorum, kardeşime veriyorum.
Ben bir bohça eşyayla gelmişim, hepsini 50 metrekare lojmana sigdirmişim, 200 metrekare evde 6 tane tabağı koyacak yer bulamamışlar şaka gibi.
Ben olsaydım orda ah başlarında bekleseydim.
Bi de bana deseydiler ne çok eşyan varmış diye.

Eşim yeni eve iki tane kadınla anlaşmış temizleyip eşyaları yerleştirmeleri için.
Altışar tane çorba kasesi, yemek tabağı, servis tabağı vardı, altışar tane de catal-kasik.
Yorgan yastıkları zaten hiç saymıyorum, misafir için bir tane bile yok sadece kendi kullandığımız yorgan ve yastıklar var.
Fazla eşya diyebileceğim sadece dikiş malzemelerim onlar da dikis makinesi, overlok makinesi, yedek iğneler, ipler ve makine aksesuarları.
Ben bir bohça eşyayla gelmişim, hepsini 50 metrekare lojmana sigdirmişim, 200 metrekare evde 6 tane tabağı koyacak yer bulamamışlar şaka gibi.
Salak saçma bahaneler yani çok yoruldum fazla para mi ver demek istedi acaba

Bunu diyenlerin evlerinde neler var merak ettim 🤷‍♀️ Biz tayincilerin fazladan 1 kepçesi bile yoktur nasıl taşıcam diye 40 kez düşünerek alırız bir eşyayı 🤭 Birde lojmanda çıkan birinin zaten ne kadar eşyası olabilir ki istesende sığdıramazdın 😂
Fazla para verir mi aceba diye yemlemişler eşini bence 😬 Artık insan sevmiyorum gerçekten tüm hümanist kimliğimi böyleleri yedi bitirdi....

Bunu diyenlerin evlerinde neler var merak ettim 🤷‍♀️ Biz tayincilerin fazladan 1 kepçesi bile yoktur nasıl taşıcam diye 40 kez düşünerek alırız bir eşyayı 🤭 Birde lojmanda çıkan birinin zaten ne kadar eşyası olabilir ki istesende sığdıramazdın 😂
Fazla para verir mi aceba diye yemlemişler eşini bence 😬 Artık insan sevmiyorum gerçekten tüm hümanist kimliğimi böyleleri yedi bitirdi....
Temizliğe gelen kadınların çoğu böyle ama
Ya iş beğenmiyorlar ya parayı beğenmiyorlar
Ben şimdiye kadar kimi çağırdıysam basında durmam gerekti
Hayır memnun değilsen temizliğe gitme zorla getiriyoruz sanki.

Temizliğe gelen kadınların çoğu böyle ama
Ya iş beğenmiyorlar ya parayı beğenmiyorlar
Ben şimdiye kadar kimi çağırdıysam basında durmam gerekti
Hayır memnun değilsen temizliğe gitme zorla getiriyoruz sanki.

Annemin bir tane var vallaha hatun canavar 😍 2 katlı evi tek başına herşeyiyle halleder. Birde eşyası çok evin ona rağmen. Ama annemde normalde 250 istiyorsa 300 veririr. Sen yap zaten insanlar işini layıkıyla yapana fazla fazla verir ama nerdeee..
Bazıları dediğin gibi hem iş beğenmiyor yada şunu yapmam bunu yapmam diye şart koşuyor en fenasıda seninkiler gibi hak etmediği fazlanın peşinde.
🤷‍♀️

Konuyla alakası yok ama Nosking Nosking sana bişey soracağım 🙈 ben dikis makinesi alicam da. Ev tipi bir önerin var mı. Şuan kafama yatan singer c5205-cr modeli. Sen ev tipi mi sanayi tipi mi kullanıyosun. Daha önce sanayi tipi overlok düz makine kullandım. Ama ev tipi hiç kullanmadım.. esasen dikistente çok anlamıyorum. Ama öğrenmeye çalışıcam.. 🙂

Konuyla alakası yok ama Nosking Nosking sana bişey soracağım 🙈 ben dikis makinesi alicam da. Ev tipi bir önerin var mı. Şuan kafama yatan singer c5205-cr modeli. Sen ev tipi mi sanayi tipi mi kullanıyosun. Daha önce sanayi tipi overlok düz makine kullandım. Ama ev tipi hiç kullanmadım.. esasen dikistente çok anlamıyorum. Ama öğrenmeye çalışıcam.. 🙂
Canim ben hiç sanayi tipi kullanmadım
Elimdeki makineyle öğrendim dikişi zaten overlok makinesini sonradan aldım ama hayatımı kurtardı desem yeridir
Overlok makinesini aldıktan sonra dikiş makinesini sadece üst dikişlerde kullanır oldum
Öyle çok fonksiyonlu bi makine de değil benimki singer promise 1412
Ama şifondan kaşeye her kumaşı rahatlıkla dikebiliyorum
Senin dediğin makinenin özelliklerini bilmiyorum ama kumaş olarak penye-jarse ağırlıklı kullanıyorsan esnek dikiş özelliği olan bi makine tavsiye ederim
moda tas ogrt moda tas ogrt daha bilgilidir bu konuda

X