- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi incikartanesi
- #35.881
Ahahah der bence cunku ona yaptiriyorum supurgeyi simdi dusundum kendine acımıs olabilirKullandıktan sonra kendide iyiki almışım diyecek Benim adam gibi toz takıntısı varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah der bence cunku ona yaptiriyorum supurgeyi simdi dusundum kendine acımıs olabilirKullandıktan sonra kendide iyiki almışım diyecek Benim adam gibi toz takıntısı varsa
Ahahah der bence cunku ona yaptiriyorum supurgeyi simdi dusundum kendine acımıs olabilir
Degildir hayallerimizle oynuyorlar yapmasınlar lutfen.Baştan söyleseydin ya kesin kendi için almış
Ben bu aralar şu ütülü çıkartan kurutma makinesine sulanıyorum Acaba gerçek mi
Degildir hayallerimizle oynuyorlar yapmasınlar lutfen.
Cok tembel isi hayallerim var benimm. Bir oda olacak yıkama kuruma utuleme yapilacak oda da. Askilara asacaksin camasirlari guzelce yikayacak sonra yan odaciga gecip kurutma ve utuleme yapilacak. Ordan da dolaplara yerlestirse baska ne ister insan
Teknoloji zayif bizde kuzu dısa baglı olursak sonuc bu tabi.Daha korede yok öyle şeyler olsa tamam bizede 10 sene sonra gelir derim Bu robotları teeee ne zamandan beri evlerinde kullanıyorlarda bize yeni geldi Dizileri sırf bu yüzden izliyorum öyle şeyler buldular mı diye
Teknoloji zayif bizde kuzu dısa baglı olursak sonuc bu tabi.
Fizikte doktora yapiyorken ısınlanmayı bulmak isterdim anne olunca odak noktam buralara yöneldi aslinda zor bisi degil bu dedigim fabrikalardaki duzenegin portatif halini yapacaksın evlere bak nasil tutuyor
Japonlarin varlikli aileleri evlerine kesin yaptirmistr bence bir arastrayim bebeler duzelsin
Canım biz bir gece hastanede yattık . Serum , antibiyotik ve neden bilmiyorum prednol verdiler . Hatta bunu hap olarak bana doktor yumurta toplama sonrasında vermişti bağışıklığı baskılanan adına . Hava verdiler bir kaç saate bir . Çıkarkenki yine antibiyotik , iştah açıcı vitamin ve calpol verdi sadecePeki tedavi olarak ne verdi doktor canım
Ben bu işleri bir ayda yapamam. Hiç abartısız söylüyorum bir ay.Ne yoğun bir gündü... Beyazları yıka ser, çocukları yıka, yıkamadan önce kafalarına zeytinyağı sür, konak tarağıyla tara, çocukların çamaşırlarını yıka ser, bulaşık mak boşalt, kahvaltı hazırla topla, akşam yemeği hazırla topla, çay yap servis et, çayları tazele, ütü yap, çocukların kreş çantasını hazırla, evi toparla, yarın temizliğe gelecek kadın paspasları makineye at ser balkon oturma grubunun kılıflarını çıkar yıka ser, nevresimleri değiştir bla bla bla ,, tabi bu arada gezmeyi de ihmal etmedim
Allah şifa versiin benim kız da da idrar yolu enfeksiyonu dan sonra kristal vardı. Böbrekte 1.7 mm kristaloid göründü. En son ki tahlili temizdi. Ama.usg çektirmedik. Acaba sizin de idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ? Bizim idrar kültüründe e.coli uremisti şimdi temiz inşallah tekrarlamaz. O kadar da dikkat ediyorum temizlerken vs. Ama işteBen bu işleri bir ayda yapamam. Hiç abartısız söylüyorum bir ay.
Kızlar ben bugün çok kötü bir gün geçirdim. Benim atlas bebem öğleden sonra çok büyük ağrı çeken çığlıklar atarak ağladı. Ben de ağladım çok.
Kolik ağrı dediğimiz bıçak saplanr tarzda ara ara gelen bir ağrı çekti tüm gün yavrum.
Hastaneye gittik. Babası karın ultrasonu yaptı.
Ben boğaz ve kulağına ve akciğerlerine baktım. Temiz.
Yarın sabah idrar testi vereceğiz ama sanırım kum döküyor olabilir böbrekte kristal gördük. Parol veriyorum 6 saatte bir çok ağlayıp yorgun düştüğnde uyuyabiliyor.
Dimi ne güzel olurduKız bulsaydın da arada pat birbirimize ışınlansaydık Neyse bebişlere destek ol birlikte bulun inşallah
Tutar dediğin kesinlikle tutmasınada dölar yüksek be güzellik Teknoloji zayıflığından değil iyi bişeyler yapanın engellenmesinden hep bunlar yada din üzerinden günah diyerek durdurulmasından. Bizden bir yol olmadı 100 yıldır bu saatten sonrada olmaz
Alla alla neden prednol ki. Ben gebelktede kullandm onu 3 ay.Canım biz bir gece hastanede yattık . Serum , antibiyotik ve neden bilmiyorum prednol verdiler . Hatta bunu hap olarak bana doktor yumurta toplama sonrasında vermişti bağışıklığı baskılanan adına . Hava verdiler bir kaç saate bir . Çıkarkenki yine antibiyotik , iştah açıcı vitamin ve calpol verdi sadece
Ben bu işleri bir ayda yapamam. Hiç abartısız söylüyorum bir ay.
Kızlar ben bugün çok kötü bir gün geçirdim. Benim atlas bebem öğleden sonra çok büyük ağrı çeken çığlıklar atarak ağladı. Ben de ağladım çok.
Kolik ağrı dediğimiz bıçak saplanr tarzda ara ara gelen bir ağrı çekti tüm gün yavrum.
Yarın sabah idrar testi vereceğiz ama sanırım kum döküyor olabilir böbrekte kristal gördük. Parol veriyorum 6 saatte bir çok ağlayıp yorgun düştüğnde uyuyabiliyor.
Gecmis olsun lusinim erkeklerde zor olur insallah degildir yanılmis olun kuzum.Ben bu işleri bir ayda yapamam. Hiç abartısız söylüyorum bir ay.
Bize antibiyotik lergopen verdi 125 mg. Bualamdik hiç bir yerde 250 mg vardı onu alıp yarım ölçek verdim.Alla alla neden prednol ki. Ben gebelktede kullandm onu 3 ay.
Baya sey yapmislar bebelere ya bizim doktor da antiboyotik yazms eczanelerde bulamafk size ne vermisti
O mu acaba esimde recete adini bilmiyorum yarın kendi eczaneme sorcam yoksa muadilini yaxsin dicemBize antibiyotik lergopen verdi 125 mg. Bualamdik hiç bir yerde 250 mg vardı onu alıp yarım ölçek verdim.
Ay uyanmadılar şükür şimdi de ben uyuyacağım onlar uyanana kadar hadi öptüm siziAyaklarini uzatip guzelce izle uyanmasnlar aman
Xiaomi canım vacuum mop pro süpürüp silen modelHadi ya reklam aldatmacası yani o me hayaller kurduydum lariss fis diye basiyosun buhari kirisikliklar gidiyor
Seninki hangi marka memnunsun dimi. Yarın kargoya verilecek
Yaparsın kendini aşağı çekme ben sende o ışığı gördümBen bu işleri bir ayda yapamam. Hiç abartısız söylüyorum bir ay.
Prednol uygun dozda efsane ilaçtır. Bayılıırım kendisine.Canım biz bir gece hastanede yattık . Serum , antibiyotik ve neden bilmiyorum prednol verdiler . Hatta bunu hap olarak bana doktor yumurta toplama sonrasında vermişti bağışıklığı baskılanan adına . Hava verdiler bir kaç saate bir . Çıkarkenki yine antibiyotik , iştah açıcı vitamin ve calpol verdi sadece
Hayırlı olsun canımNosking zumrem yarin basliyorum okula
Erkeklerde idrar yolu enfeksiyonu pek beklemeyiz kuzu ams olabilir kızlar daha müsait anatomileri itibariyle.Allah şifa versiin benim kız da da idrar yolu enfeksiyonu dan sonra kristal vardı. Böbrekte 1.7 mm kristaloid göründü. En son ki tahlili temizdi. Ama.usg çektirmedik. Acaba sizin de idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ? Bizim idrar kültüründe e.coli uremisti şimdi temiz inşallah tekrarlamaz. O kadar da dikkat ediyorum temizlerken vs. Ama işte
Oy sorma büyük adamlar acili inletirdi taşta oğlum da öyleydi tüm gün kurban olurumGecmis olsun lusinim erkeklerde zor olur insallah degildir yanılmis olun kuzum.