- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.230
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #35.861
Kizlar bebeler hasta ben hasta ve bekledigim bir turlu gelmeyen regl tam bugun geldi
Zorluklarla mücadelede kapısırız o zaman yavrumAynını yaşadıkÇocuklar ilk defa hasta olduğunda (nezle) hem ben hem eşim hastaydık birde üstüne regl oldum o gün. Allahım canımı yakın zamanda alacaksan şuan tam sırası demiştim
Peki tedavi olarak ne verdi doktor canımCanım bizde yoktu ama benim kızda ilk ateş başladı ve çok mız mızdı muhtemelen bir yerleri ağrıyordu. Sonra inanılmaz burun akıntısı vardı genzi çok tıkalıydı ardından öksürük başladı . Boğulur gibi nefes alamıyordu sesi değişti zaten ses telleri ödem olmuş. Hastaneye gittiğimiz sabah artık baygın gibiydi el kol kalkmıyor ve inliyordu. Bizim ki ağır geçirdi tabi . Genelde bir iki gün ateş oluyor geçiyor diyorlar .
Tâmam bu gecede uyumazsam rekoruna yetisirimYok anam kimseye vermem zorluk manyaklığımıHiç bir işim kolay olmadı hayatımda bu zamana kadar şimdi kapışırsak hüsrana uğrarsın
Bu arada benim rekor 5 gün uyumamaSonrasını hatırlamıyorum ama
Tâmam bu gecede uyumazsam rekoruna yetisirimaglancak halimize gülüyoruz valla. Bebeler hasta olmasin diyodum ya dua onceligini önce anaları olmasın diye degistiriyorum ki yavrulara güzelce bakabilelim
Aynen onlarla geliyorTam et duayı tam etRabbim hiç birimize hastalık göstermesin Kocalara bile Çünkü genelde onlar eve getiriyor
Benim de reglim bugün 4. Gün işe başlarken rahatımKizlar bebeler hasta ben hasta ve bekledigim bir turlu gelmeyen regl tam bugun geldi
Iyi bari bitmis senin. Iste rahat edersin canimBenim de reglim bugün 4. Gün işe başlarken rahatım
Kuzu temizlege gelecek ablayada bikac is biraksaydinNe yoğun bir gündü... Beyazları yıka ser, çocukları yıka, yıkamadan önce kafalarına zeytinyağı sür, konak tarağıyla tara, çocukların çamaşırlarını yıka ser, bulaşık mak boşalt, kahvaltı hazırla topla, akşam yemeği hazırla topla, çay yap servis et, çayları tazele, ütü yap, çocukların kreş çantasını hazırla, evi toparla, yarın temizliğe gelecek kadın paspasları makineye at ser balkon oturma grubunun kılıflarını çıkar yıka ser, nevresimleri değiştir bla bla bla ,, tabi bu arada gezmeyi de ihmal etmedim
Bebeler uyuduIyi bari bitmis senin. Iste rahat edersin canim
O da yapıyo bişeylerKuzu temizlege gelecek ablayada bikac is biraksaydin
Ayaklarini uzatip guzelce izleBebeler uyuduşimdi dizi keyfi YARGI
Ne yoğun bir gündü... Beyazları yıka ser, çocukları yıka, yıkamadan önce kafalarına zeytinyağı sür, konak tarağıyla tara, çocukların çamaşırlarını yıka ser, bulaşık mak boşalt, kahvaltı hazırla topla, akşam yemeği hazırla topla, çay yap servis et, çayları tazele, ütü yap, çocukların kreş çantasını hazırla, evi toparla, yarın temizliğe gelecek kadın paspasları makineye at ser balkon oturma grubunun kılıflarını çıkar yıka ser, nevresimleri değiştir bla bla bla ,, tabi bu arada gezmeyi de ihmal etmedim
Yaa su magazalarda kullanilan ütüden almak lazım koy askıya ütüleO da yapıyo bişeylerütüyü yarın kv ye iteklicem
Canım benim sende de o ateşi görüyorum ben tez canlısın Allah esirgesinLariş vallaha tebrik ederim yarın bunların arasına işte sıkıştırıcan sen maşallah sana Allah gücünü kuvvetini arttırsın
Kuzu var bende o ütüden açmıyor kırışıklıkları güzelce . İlla buharlı ütüyle anam babam usulü yapmak lazımYaa su magazalarda kullanilan ütüden almak lazım koy askıya ütüle
Mi-Ok Yun kuzu benim adam bana acıdı senin tavsiye ettigin robottan aldı seni garanti gosterdim bak her yerlere ulasiyormus dedim
Hadi ya reklam aldatmacası yani oKuzu var bende o ütüden açmıyor kırışıklıkları güzelce . İlla buharlı ütüyle anam babam usulü yapmak lazımkız süpüren silen robotu mu diyorsunuz? O olmazsa ben ölmüşüm inanın. Her gün çalışıyor.
Yaa su magazalarda kullanilan ütüden almak lazım koy askıya ütüle
Mi-Ok Yun kuzu benim adam bana acıdı senin tavsiye ettigin robottan aldı seni garanti gosterdim bak her yerlere ulasiyormus dedim