2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kizlar bebeler hasta ben hasta ve bekledigim bir turlu gelmeyen regl tam bugun geldi

Aynını yaşadık Çocuklar ilk defa hasta olduğunda (nezle) hem ben hem eşim hastaydık birde üstüne regl oldum o gün. Allahım canımı yakın zamanda alacaksan şuan tam sırası demiştim

Aynını yaşadık Çocuklar ilk defa hasta olduğunda (nezle) hem ben hem eşim hastaydık birde üstüne regl oldum o gün. Allahım canımı yakın zamanda alacaksan şuan tam sırası demiştim
Zorluklarla mücadelede kapısırız o zaman yavrum bir yandan sevindim aa regl diye sonra napcam gece dedim bakalim.

Uykusuzluga kac gun dayanabiliyoz L lusin 4 gündür uyumuyorum

Peki tedavi olarak ne verdi doktor canım

Zorluklarla mücadelede kapısırız o zaman yavrum bir yandan sevindim aa regl diye sonra napcam gece dedim bakalim.

Uykusuzluga kac gun dayanabiliyoz L lusin 4 gündür uyumuyorum

Yok anam kimseye vermem zorluk manyaklığımı Hiç bir işim kolay olmadı hayatımda bu zamana kadar şimdi kapışırsak hüsrana uğrarsın

Bu arada benim rekor 5 gün uyumama Sonrasını hatırlamıyorum ama

Tâmam bu gecede uyumazsam rekoruna yetisirim aglancak halimize gülüyoruz valla. Bebeler hasta olmasin diyodum ya dua onceligini önce anaları olmasın diye degistiriyorum ki yavrulara güzelce bakabilelim

Tâmam bu gecede uyumazsam rekoruna yetisirim aglancak halimize gülüyoruz valla. Bebeler hasta olmasin diyodum ya dua onceligini önce anaları olmasın diye degistiriyorum ki yavrulara güzelce bakabilelim

Tam et duayı tam et Rabbim hiç birimize hastalık göstermesin Kocalara bile Çünkü genelde onlar eve getiriyor

Ne yoğun bir gündü... Beyazları yıka ser, çocukları yıka, yıkamadan önce kafalarına zeytinyağı sür, konak tarağıyla tara, çocukların çamaşırlarını yıka ser, bulaşık mak boşalt, kahvaltı hazırla topla, akşam yemeği hazırla topla, çay yap servis et, çayları tazele, ütü yap, çocukların kreş çantasını hazırla, evi toparla, yarın temizliğe gelecek kadın paspasları makineye at ser balkon oturma grubunun kılıflarını çıkar yıka ser, nevresimleri değiştir bla bla bla ,, tabi bu arada gezmeyi de ihmal etmedim

Kuzu temizlege gelecek ablayada bikac is biraksaydin

Lariş vallaha tebrik ederim yarın bunların arasına işte sıkıştırıcan sen maşallah sana Allah gücünü kuvvetini arttırsın

Yaa su magazalarda kullanilan ütüden almak lazım koy askıya ütüle
Mi-Ok Yun kuzu benim adam bana acıdı senin tavsiye ettigin robottan aldı seni garanti gosterdim bak her yerlere ulasiyormus dedim
Kuzu var bende o ütüden açmıyor kırışıklıkları güzelce . İlla buharlı ütüyle anam babam usulü yapmak lazım kız süpüren silen robotu mu diyorsunuz? O olmazsa ben ölmüşüm inanın. Her gün çalışıyor.

Hadi ya reklam aldatmacası yani o me hayaller kurduydum lariss fis diye basiyosun buhari kirisikliklar gidiyor
Seninki hangi marka memnunsun dimi. Yarın kargoya verilecek

Yaa su magazalarda kullanilan ütüden almak lazım koy askıya ütüle
Mi-Ok Yun kuzu benim adam bana acıdı senin tavsiye ettigin robottan aldı seni garanti gosterdim bak her yerlere ulasiyormus dedim

Kullandıktan sonra kendide iyiki almışım diyecek Benim adam gibi toz takıntısı varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…