2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Baştan söyleseydin ya kesin kendi için almış
Ben bu aralar şu ütülü çıkartan kurutma makinesine sulanıyorum Acaba gerçek mi
Degildir hayallerimizle oynuyorlar yapmasınlar lutfen.
Cok tembel isi hayallerim var benimm. Bir oda olacak yıkama kuruma utuleme yapilacak oda da. Askilara asacaksin camasirlari guzelce yikayacak sonra yan odaciga gecip kurutma ve utuleme yapilacak. Ordan da dolaplara yerlestirse baska ne ister insan

Daha korede yok öyle şeyler olsa tamam bizede 10 sene sonra gelir derim Bu robotları teeee ne zamandan beri evlerinde kullanıyorlarda bize yeni geldi Dizileri sırf bu yüzden izliyorum öyle şeyler buldular mı diye

Daha korede yok öyle şeyler olsa tamam bizede 10 sene sonra gelir derim Bu robotları teeee ne zamandan beri evlerinde kullanıyorlarda bize yeni geldi Dizileri sırf bu yüzden izliyorum öyle şeyler buldular mı diye
Teknoloji zayif bizde kuzu dısa baglı olursak sonuc bu tabi.
Fizikte doktora yapiyorken ısınlanmayı bulmak isterdim anne olunca odak noktam buralara yöneldi aslinda zor bisi degil bu dedigim fabrikalardaki duzenegin portatif halini yapacaksın evlere bak nasil tutuyor
Japonlarin varlikli aileleri evlerine kesin yaptirmistr bence bir arastrayim bebeler duzelsin

Kız bulsaydın da arada pat birbirimize ışınlansaydık Neyse bebişlere destek ol birlikte bulun inşallah
Tutar dediğin kesinlikle tutmasınada dölar yüksek be güzellik Teknoloji zayıflığından değil iyi bişeyler yapanın engellenmesinden hep bunlar yada din üzerinden günah diyerek durdurulmasından. Bizden bir yol olmadı 100 yıldır bu saatten sonrada olmaz

Peki tedavi olarak ne verdi doktor canım
Canım biz bir gece hastanede yattık . Serum , antibiyotik ve neden bilmiyorum prednol verdiler . Hatta bunu hap olarak bana doktor yumurta toplama sonrasında vermişti bağışıklığı baskılanan adına . Hava verdiler bir kaç saate bir . Çıkarkenki yine antibiyotik , iştah açıcı vitamin ve calpol verdi sadece

Ben bu işleri bir ayda yapamam. Hiç abartısız söylüyorum bir ay.

Kızlar ben bugün çok kötü bir gün geçirdim. Benim atlas bebem öğleden sonra çok büyük ağrı çeken çığlıklar atarak ağladı. Ben de ağladım çok.
Kolik ağrı dediğimiz bıçak saplanr tarzda ara ara gelen bir ağrı çekti tüm gün yavrum.
Hastaneye gittik. Babası karın ultrasonu yaptı.
Ben boğaz ve kulağına ve akciğerlerine baktım. Temiz.
Yarın sabah idrar testi vereceğiz ama sanırım kum döküyor olabilir böbrekte kristal gördük. Parol veriyorum 6 saatte bir çok ağlayıp yorgun düştüğnde uyuyabiliyor.

Allah şifa versiin benim kız da da idrar yolu enfeksiyonu dan sonra kristal vardı. Böbrekte 1.7 mm kristaloid göründü. En son ki tahlili temizdi. Ama.usg çektirmedik. Acaba sizin de idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ? Bizim idrar kültüründe e.coli uremisti şimdi temiz inşallah tekrarlamaz. O kadar da dikkat ediyorum temizlerken vs. Ama işte

Dimi ne güzel olurdu
Ne yazik ki kuzum bizler goremedik yavrularmzda göremezler

Alla alla neden prednol ki. Ben gebelktede kullandm onu 3 ay.
Baya sey yapmislar bebelere ya bizim doktor da antibiyotik yazms eczanelerde bulamafk size ne vermisti

Son düzenleme:

Bu kadar küçükken kum olabiliyor mu Lusin Kıyamam çok canı acıyordur İnşallah hemen tedavi olur çekmez daha fazla o acıyı ta ben burdan hissettim sen başındasın bide

Gecmis olsun lusinim erkeklerde zor olur insallah degildir yanılmis olun kuzum.

Alla alla neden prednol ki. Ben gebelktede kullandm onu 3 ay.
Baya sey yapmislar bebelere ya bizim doktor da antiboyotik yazms eczanelerde bulamafk size ne vermisti
Bize antibiyotik lergopen verdi 125 mg. Bualamdik hiç bir yerde 250 mg vardı onu alıp yarım ölçek verdim.

Ayaklarini uzatip guzelce izle uyanmasnlar aman
Ay uyanmadılar şükür şimdi de ben uyuyacağım onlar uyanana kadar hadi öptüm sizi

Hadi ya reklam aldatmacası yani o me hayaller kurduydum lariss fis diye basiyosun buhari kirisikliklar gidiyor
Seninki hangi marka memnunsun dimi. Yarın kargoya verilecek
Xiaomi canım vacuum mop pro süpürüp silen model
Yaparsın kendini aşağı çekme ben sende o ışığı gördüm
Canım oğlum benim küçücük vücutları ile ne yükler taşıyorlar. Rabbim onlardan alsın bize versin acil şifalar dilerim

Prednol uygun dozda efsane ilaçtır. Bayılıırım kendisine.
Sizin için neden uygulanmıştır?
Bronşlarda genişleme yapar nefes almayı kolaylaştırır. Bronşit astım ve zatürrenin bazı türlerinde keza covidte de
Ateş düşürücü etkisi vardır
Anti imflamatuar özellik gösterip baskılama özelliği ile sitokin salınımını azaltır yani covidin çok ilerlemesine müsade etmez
İlaçların pirlerindendir prednol

Erkeklerde idrar yolu enfeksiyonu pek beklemeyiz kuzu ams olabilir kızlar daha müsait anatomileri itibariyle.
Bir de enfeksiyon bulgusu yok ateş vs şuan için izole kum gibi duruyor. Ama enfeksiyon da çıkabilir.
Gecmis olsun lusinim erkeklerde zor olur insallah degildir yanılmis olun kuzum.
Oy sorma büyük adamlar acili inletirdi taşta oğlum da öyleydi tüm gün kurban olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…