- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.601
Biz transfer olunca bu topik 500 sayfaya gelir içtiğimiz suya kadar şu kadar litre içtim 5 adım attım diye yazarız galiba yattığımız yerdenDe de de öyle de valla Allah bizim transfer sonrası yardımcımız olsun bence de
Ben susayım benceIron Butterfly açık adres verecek biraz sonra Başakşehir büyük kalır kapı kapı nasıl arayım canım
@efsunn210102 bu arada ahiretliğim can dostumun adı da efsun
Bu kadar benzerliğe ne diyorsun peki benim efsunlara karşı ayrı bir zaafım var galiba
O iğne progestan iğnesi bebeğin tutunmasini sağlamak içinHımmm o iğne ne için
Herkes terk eder topiği bunlar delirmiş olmali diyeBiz transfer olunca bu topik 500 sayfaya gelir içtiğimiz suya kadar şu kadar litre içtim 5 adım attım diye yazarız galiba yattığımız yerden
Delirmiş olmalı mı yoksa biz zaten o vakte kadar delirecek miyizHerkes terk eder topiği bunlar delirmiş olmali diye
Delirmiş olmalı mı yoksa biz zaten o vakte kadar delirecek miyiz
Sabah kalkınca bir elim teste gitmedi değilYaaaa yapsana testi be
Yapsaydın keşke silik çizgiyle ben burdayım derdi belkiSabah kalkınca bir elim teste gitmedi değildur dedim cumaya kadar bekle cuma tam bir hafta olucak
Tek embriyo belki çıkmaz bugünden üzülmeyeyimYapsaydın keşke silik çizgiyle ben burdayım derdi belki
Çıkmazsa daha erken deriz niye yaptın diye kızarız bizde kötü düşünmek yok o çift çizgi çıkacak hepimize inşallahTek embriyo belki çıkmaz bugünden üzülmeyeyim
Hanımlar merhabalar 6 aralıkta 5.gün çift embriyo transferi oldum.bgn 2.günümüz ama sabah wc ye gittim sarı su ile birlikte bir kan pihtisi geldi düştü mu acaba diye aklıma takılıyor.böyle bnm gibi olan var mi?resim olarak da paylaştım ama kusuruma bakmayin
Canım rahatsız olsanda olmasan da estrofemi kesinlikle ihmal etme ama niye içmedin? O sayılı bir ilaç ve rahim kalınlığı için veriliyor bir gün bile atlamaman lazımBenlmde aynı cuma kontrolüm var benimde inşallah dün hastaneye gitmem engel olmaz inşallah transfer tarihimebu estrofem sizde ne gibi yan etkiler yaptı dün hiç içmedim ben rahatsızım diye şimdi kahvaltı yapıp başlıcam yeniden bi etkisizliği olur mu acaba dünün ?
Danistim o da şaşırdı beklenilen birşey değil dedi ama fitil vermişti o yapmış olabilir bazen rahim ağzından gelebilir fln dedi ama kafama takıldıBu sarı su değil bildiğin kan doktoruna danistin mi canım? İnşallah kötü birşey yoktur
Fitili nasıl koyuyorsunDanistim o da şaşırdı beklenilen birşey değil dedi ama fitil vermişti o yapmış olabilir bazen rahim ağzından gelebilir fln dedi ama kafama takıldı
Canım negatif malesef
Malesef negatif kısmet değilmiş
Malesef negatifHayalperestttttttt inşallah güzel haber verirsin bize
Vajinal fitil bir aleti var onunlaFitili nasıl koyuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?