2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar selaaam aşılarınız ne durumda ?
Bende 2 sinovac vardı doktorum mutlaka 3. Biontech olsun çok önemli dedi.

11 haftalığım. Artık yaptır dedi. Sizde durum nedir
??

Özeldeki doktorum kıza benziyo demisti. Bugun devlete gittim oda kıza benziyo dedi.kesin konusmadılar ama ikiside kız dedigine göre degismez heralde. Bütün ölçümleri güzel cıktı. Her sey yolundaymıs cok şükür. önemli olan saglıkli olması ❤

Kızlar benim bu 2. transferim olacak. İlk transferde hiç gebelik elde etmedik. Şimdi doktor hiç inceleme yapmadan direk 2.transfer geçti. Doktor istemeden ben pıhtılaşma testi yaptım. ve pıhtılaşma çıktığı için 1.transferde oksapar kullandım. Ama bunda hiç birşey irdelemedi. Sağlıksızdı dedi ve geçti. Ben nedense bununda tutmayacağına inanıyorum.. Transfer iptal edilsin istemiyorum çünkü 3. transfer olunca bütün doktorlar irdeleyelim diyecek gibi.. Ama 2. de tutacak gibi değil.. Bu ruh halinden çıkamıyorum... Yarın doktor kontrolüm var.. Progesteron ve estradiol bakıp 4 mart transfer olur mu karar verilecek... Bu ruh halim normal mi?

ben de sizinle aynı durumdayım. bir haftadır kötü bir ruh halindeyim olmamam gerektiğini biliyorum, moral önemli diyorum ama çıkamıyorum bu ruh halinden. olumlama yap diyorlar yapamıyorum, bu sefer de tutmazsa telaşına düşüyor zihnim kurtulamıyorum bundan. sadece estrofem kullanıyorum cumartesi kontrolüm var benimde transfer tarihi verecek. 2. transferde bu ruh hali normal mi biri bizi aydınlatsın

O okuryazar ozmut kızlar bakın maşallah çoğunun birinci denemesi

Merhabalar, Aralık transferi olup pozitif gören arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun. Size bir sorum olacak, ilaçları bırakanınız var mı? Yada bırakma tarihleriniz belli mi

Merhabalar, Aralık transferi olup pozitif gören arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun. Size bir sorum olacak, ilaçları bırakanınız var mı? Yada bırakma tarihleriniz belli mi
Ben bıraktım,kalp atışında bı kısmını kesti bı kısminida azaltarak kesti,şuan sadece vitamin var

Merhaba 28 Aralık transferiyim.

Estrofem günde 3
Folik asit günde 1
D vitamini günde 1
Progestan fitil günde 6
Progestan iğne günde 1

22 ocakta 11 haftalık oldum. O tarihe kadar kullandım hepsini.

D vitamini bitti , folik asit az kaldı bitince almayacağım. Estrofem ve iğneyi kesti. Fitil sadece gece 2 ye düştü.

Ama benimki hep lekeli geçen zor bir süreçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…