2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba hanımlar, hamişler sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ve benim gibi diğer arkadaşlar rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Ben Şubat ayında 5. Gün embriyosuyla ilk transferimi oldum heyecandan 6. Gün kan testinde pozitifi gördüm 10. Gün beta 90 dı ve 12. Gün 70 e geriledi anlayacağınız gibi kimyasal olmuş
Daha önce deneyimi olan arkadaşlar 2. Transferimden önce embriyolara değilde kendim ve eşim için genetik test önerdi doktorum, bende kan pıhtılaşması kromozom vs bakılacak sizce testi yaptırmadan 2. Transferi denesem mi ? Tecrübesi olan arkadaşlar sizce ne yapmalıyım ?

Merhaba 31 Aralık'ta transfer olmustum transferden sonra 12. Gün pozitifi öğrendik değerim 57 Çıktı 2 gün sonra tekrar verdim kan 88 çıktı bidaja da kan vermedim .doktor 15 gün sonra kontrole gel dedi.
15 gün sonra gittim gittiğim gün hafiften lekelenmem başlamıştı ultrasonla bebeği görmeyi beklerken ufak nokta kadar bişey göründü bı tuhaflık olduğunu anladı doktor kan vermemi söyledi değerim 27 düşmüştü
40 gün kanamam oldu 15 gün kanama şeklinde devam etti sonra lekelenme olarak .hala devam ediyor şuan ilk adetimi görüyorum sanırım kanamam çoğaldı ve adet sancısı olmaya başladı.

Benimde merak ettiğim bu tekrar dondurulmuş larla denemeli miyiz?
Kalan embryolarin genetigine baktirsak mi?

Bizim ilk başta genetigimize bakilmisti kan pıhtılaşması var mi bunlara da bakıldı doktor arastirlacak dedi ama nelere bakılacak bilmiyorum

Merhaba hanımlar , 31 yaşındayım Şubatta transferim olmuştu 10. Gün 90 olan değerim 12. Gün 70 oldu kimyasal gebelik oldu maalesef..ikinci denemem Mayıs sonu gibi olur büyük ihtimalle
Benim gibi kimyasal olup daha sonraki denemelerde hamile olan var mı ? Aşırı tedirginim yine aynı şey olcak diye

Canım geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım ama henüz adet göremedim transferim Şubat 19 da olmuştu

Canım geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım ama henüz adet göremedim transferim Şubat 19 da olmuştu
Sana da çok geçmiş olsun canimm
Rabbim tekrardan yüzümüzü güldürsün Hiç kanaman olmadimi canim senin benim baya oldu?
Bende aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum diğer embryolarimiz sağlıksız olabirmi onu dusunuyorum doktor araştırılsın vs. Dedimi size bize araştırılacak dedi ama nasıl araştırılacak bilmiyorum . hala gidemedim ben bidahaki adetimi beklicem mecbur

Teşekkür ederim canım amin inşallah
Henüz hiç kanamam olmadı, salı günü değerim geriledi ilaçları bıraktım adet olmayı bekliyorum.
bu sabah doktora gittim eşim ve benim için genetik test yapıldı onun dışında 2. Adet döneminden sonra transfer yapılacağını söyledi
Embriyolar İnan hiç bilmiyorum beni o korkutuyor zaten onlara bi test yaptırmadan dondurduk çünkü

Anladım kuzum bizim de öyle oldu malesef keşke yaptirsaydik zamanla herşeyin fiyatı da artıyor.
Kim bilir ne kadar oldu fiyatı

Anladım kuzum bizim de öyle oldu malesef keşke yaptirsaydik zamanla herşeyin fiyatı da artıyor.
Kim bilir ne kadar oldu fiyatı
Maalesef canım , İnan genetik testimiz bile çok pahalıya geldi özel yer olduğu İçin inanılmaz külfetli ama bişeyde gelmiyor elden mecbur yapıyorsun ..

Maalesef canım , İnan genetik testimiz bile çok pahalıya geldi özel yer olduğu İçin inanılmaz külfetli ama bişeyde gelmiyor elden mecbur yapıyorsun ..
Biz devlette yaptırmıştık canim 2 aya anca gelmisti sonuçlar .
Olması için insan elinden gelen herseyi yapıyor. Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah

Amin canım inşallah sonuçlarda bişey çıktı mı peki ?
Çıkmadı canim birşey sonuçlarda saadece bende kan pıhtılaşması olarak c66t7 homozigot çıktı .oda önemli birşey değil dedi doktorum .folik asit kullanımı yeterli dedi .
Kaan sulandırıcı kullanılıyor zaten tüp bebeklerde o yüzden kullandirdi doktorum

Anladım canım çok şükür yine

Merhaba sizin taze transfer günü mu bakıldı progesteron a acaba bende yarın yumurta toplanacak ve taze transfer yapılacaktı ama 1.16 çıkmış sonucum bu kötü bir değermi acaba

Merhaba sizin taze transfer günü mu bakıldı progesteron a acaba bende yarın yumurta toplanacak ve taze transfer yapılacaktı ama 1.16 çıkmış sonucum bu kötü bir değermi acaba
Öncesinde bakılmıştı. Bende anlamıyorum ki doktorum çok iyi demişti değerime oradaki hemşirelerle sadece oradan duydum konuşurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…