- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.581
Benim boş gebelikte sadece kasık sancılarım vardı ama normal belirti bulantı bile olabilir yazıyor internette hiç bilmiyorum gebelikler arası bile aynı bünye farklı olabiliyormuş.Benim göğüs hassasiyeti çok az var mesela yok gibi.hiç kötü bir şey düşünmeyin inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırızBoş gebelikte hic belirti olmuyor mu canım, benim once ki gebeliklerimde göğüs hassasiyeti cok olurdu. Bunda yokkendimi dinlemekten bir hal oldum. Dün dış gebelikten şüpheleniyordum, bugün bos gebelikten yarına Allah kerim
Çok teşekkür ederim bende uygulamaya çalışıcam bunları rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok az kalmış, dualarım seninle inş çok güzel geçer tüm sürecin.Transferden sonra ben kabak çekirdeği yedim, çiğ badem, fındık, ceviz bir dilim günde 5 gün yedim ananas çok yemedim. Protein ağırlıklı yedim yumurta, süt eksik etmedim. Yani bir faydası oldu mu tam bilmiyorum ama yazmak istedim. İlk iki gün dikkat ettim yattım genelde ama sonra yürüdüm evde kan akışı olsun diye. Bir de çok fazla su içtim belki 3 lt günde. Aklıma gelenler bunlar.
Ohh bitmesine sevindim canim, benim de hafif bulanık gibi kaldı, bi bitse artık endişelenmekten yoruldumAynı benim gibiymiş. Bende coraspin kestim. Hamd olsun 3. Gün sonında kesildi.
Canimm ya çok sağol, bir de daha ultrasona hiç girmedim, göremedim ya onun da gerginliği varBenim boş gebelikte sadece kasık sancılarım vardı ama normal belirti bulantı bile olabilir yazıyor internette hiç bilmiyorum gebelikler arası bile aynı bünye farklı olabiliyormuş.Benim göğüs hassasiyeti çok az var mesela yok gibi.hiç kötü bir şey düşünmeyin inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız
İnanın tam zamanında girmek en güzeli. Ben erken gittim çok pişmanım gereksiz kaygı yaratıyorCanimm ya çok sağol, bir de daha ultrasona hiç girmedim, göremedim ya onun da gerginliği var
Sağol canım rengi daha açık sulu kahverengi az az geliyo ağrım sancım yok ama doktora da bidaha sormadım yarında devam ederse tekrar sorcam inşallah bişey olmaz
İnsallah canimSağol canım rengi daha açık sulu kahverengi az az geliyo ağrım sancım yok ama doktora da bidaha sormadım yarında devam ederse tekrar sorcam inşallah bişey olmazteşekkür ederim
Ben kahvaltımı yapmıştım ama heycandan çok yiyememiştim. Transferden sonra eve geldikten sonra 2 tabak tavuk suyuna çorba içmiştimHayırlı akşamlar kızlar transfere aç mı gittiniz yoksa tok mu bir fark var mı yarın sabah transferim var da
Ben kahvaltı edip gitmiştim, öyle demişlerdi. Su içeceksin miden bulanır.Hayırlı akşamlar kızlar transfere aç mı gittiniz yoksa tok mu bir fark var mı yarın sabah transferim var da
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alırızBen kahvaltı edip gitmiştim, öyle demişlerdi. Su içeceksin miden bulanır.
Güzel haberlerle bekliyoruz
İnşallah çok teşekkür ederimBen kahvaltımı yapmıştım ama heycandan çok yiyememiştim. Transferden sonra eve geldikten sonra 2 tabak tavuk suyuna çorba içmiştimİnş çok güzel geçer transferin
Aç tok fark etmiyor. Zaten uyumuyorsunuz. Yalnızca tam sıkışık olun, transfer 10 dk sürer . Sonra ilk yarım saat kesinlikle idrara çıkma dedi doktor. Sonrasında sürgü verdiler onu kullandım. Bir de başını kaldırma diyorlar sedyeden geçerken ağırlığı ayaklarına ver. Rabbim işini rast getirsin . İnşallah kolay olsun. Benimki çoook kolaydı hiç kaygı etme yok WC gitmem gerekirse naparım vs deme.Hayırlı akşamlar kızlar transfere aç mı gittiniz yoksa tok mu bir fark var mı yarın sabah transferim var da
İki mi tek mi ? Çok mucizevi bir an birde :) görüyorsun rahme yerleştiğini. Ayy inşallah 10 güne güzel haberlerini alırızHayırlı akşamlar kızlar transfere aç mı gittiniz yoksa tok mu bir fark var mı yarın sabah transferim var da
Yarım saat icinde 1,5 kilo su iciriyolar. Benim hastanede oyle onlar soyleyince icmeye basliyosun. Ac olursan o su mideni bulandirir, tok olursanda cok sisersin yine miden bulanabilir. Ortasini bulmak lazımHayırlı akşamlar kızlar transfere aç mı gittiniz yoksa tok mu bir fark var mı yarın sabah transferim var da
Ay hiç sevmedim ben bu işiYarım saat icinde 1,5 kilo su iciriyolar. Benim hastanede oyle onlar soyleyince icmeye basliyosun. Ac olursan o su mideni bulandirir, tok olursanda cok sisersin yine miden bulanabilir. Ortasini bulmak lazım
Tek olcak. Amin canımİki mi tek mi ? Çok mucizevi bir an birde :) görüyorsun rahme yerleştiğini. Ayy inşallah 10 güne güzel haberlerini alırız
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinAç tok fark etmiyor. Zaten uyumuyorsunuz. Yalnızca tam sıkışık olun, transfer 10 dk sürer . Sonra ilk yarım saat kesinlikle idrara çıkma dedi doktor. Sonrasında sürgü verdiler onu kullandım. Bir de başını kaldırma diyorlar sedyeden geçerken ağırlığı ayaklarına ver. Rabbim işini rast getirsin . İnşallah kolay olsun. Benimki çoook kolaydı hiç kaygı etme yok WC gitmem gerekirse naparım vs deme.
Günaydın, ben sabah kalkıp lavaboya gitmiştim. Transferim 9.30 gibiydi. kahvaltıdan sonrs bir daha gitmedim. Gidene dek 1 litre su içtim yeterli oldu. Bu arada hemşireler soruyor eğer çok aşırı sıkışıksan git biraz boşalt diye :)Tek olcak. Amin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?