2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Benim boş gebelikte sadece kasık sancılarım vardı ama normal belirti bulantı bile olabilir yazıyor internette hiç bilmiyorum gebelikler arası bile aynı bünye farklı olabiliyormuş.Benim göğüs hassasiyeti çok az var mesela yok gibi.hiç kötü bir şey düşünmeyin inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız

Çok teşekkür ederim bende uygulamaya çalışıcam bunları rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canimm ya çok sağol, bir de daha ultrasona hiç girmedim, göremedim ya onun da gerginliği var

Hayırlı akşamlar kızlar transfere aç mı gittiniz yoksa tok mu bir fark var mı yarın sabah transferim var da
Aç tok fark etmiyor. Zaten uyumuyorsunuz. Yalnızca tam sıkışık olun, transfer 10 dk sürer . Sonra ilk yarım saat kesinlikle idrara çıkma dedi doktor. Sonrasında sürgü verdiler onu kullandım. Bir de başını kaldırma diyorlar sedyeden geçerken ağırlığı ayaklarına ver. Rabbim işini rast getirsin . İnşallah kolay olsun. Benimki çoook kolaydı hiç kaygı etme yok WC gitmem gerekirse naparım vs deme.

Hayırlı akşamlar kızlar transfere aç mı gittiniz yoksa tok mu bir fark var mı yarın sabah transferim var da
Yarım saat icinde 1,5 kilo su iciriyolar. Benim hastanede oyle onlar soyleyince icmeye basliyosun. Ac olursan o su mideni bulandirir, tok olursanda cok sisersin yine miden bulanabilir. Ortasini bulmak lazım

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…