- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.561
İnşallah5 gün daha bekledik içimiz rahat etsin diye radyoloji uzmanı da baktı bebek yok dedi isterseniz başka doktora gidebilirsiniz aslında emin olmak için ben doktoruma güvendiğim için gitmedim.O gün yatış verdiler ilaçla düşürtmeye çalıştılar düşmedi mesai çıkışına kadar bekledik sonra hoca vakumlu kürtaj yaptı.Bunları kafanıza takmayın sizin daha erken inşallah bebeğiniz sizinle
Teşekkür ederim benim normal olucakmış da merak etmiştim
Daha cok küçük canim,benim kizimda yolk saç 7. Haftanın icindeyken göründü. Bebek te 8. Haftada göründü. Takma kafana, inşallah iyidir bebislerimizİnşallahvajinal bakışmadı bence ondan görmedi
Teşekkür ederimserzenisss de doğal olmuştu sanırım. Mğssit oldugunda döner belki sana
Gitme başka doktora dün ben bir doktora gittim. Rezil etti tüm zihnimi. Seni anlayan bilen doktora devam et. Benim de aynı hala lekem devam ediyo hafif hafif bugün 3. Günüm . Fitili neden kesti acabaBeni de üç gün önce bir kac damla acik renk kan geldi o zamandan beri kahverengi geliyor, bel bacak ağrısından ölüyordum, kesin düşüyor dedim. Bugün daha iyiyim. Dr progestan fitili kesti randevuyuda çarşambaya verdi. Her gun baska dr a gitmemek icin kendimle savaşıyorum
Belirtileriniz de var boş değil diye düşünüyorum ben benim boş gebelikte belirtim yoktu bunda Kan verdiğim günden beri belirtim var.Sabahları mide bulantım var. Et ve soğan kokusundan huylanıyorum. En son tahlilde 4000+ idi betam. İnşallah iyidir.
Ben de hep karından baktırıyorum sadece kürtajın olacağı gün vajinal bakıldı.Ama sizinki ondan görünmemiştir belki bilmiyorumİnşallahvajinal bakışmadı bence ondan görmedi
Selam canım, benim doğal siklusta oldu transferim. Eğer doktorun doğal siklusta öneriyorsa doktoruna güven derim. Benim de ilk başta kafamda sorular vardı ama doktoruma hep güvendim. Minimum ilaç kullandım. Hala da sadece vitamin ve fitil kullanıyorum. Az ilaç kullanma rahat oldu ben memnun kaldım. Doktorumda daha iyi bir yöntem demişti. Tabi kişiden kişiye değişiyor vücudumuza göre vs. Doktorumuz kararını verir tabi sen kafanda sorular varsa muhakkak netleştir derim konuş doktorunla. Siz ne zaman başlıyorsunuz? İnş sağlıkla bebeğin sana gelirArkadaşlar transferim normal mi yoksa ilaçlı mı olması daha iyi
Kızlar günaydın az önce wcde peçeye ne kahve ne kırmızı renkte kan geldi doktoruma sordum normal yerleşme kanamasıdır dedi bol su iç ilaçlarını aksatma dedi ama yinede endişelendim sizlerdede oldumu
Kızlar sizle aynı gün transferiydik. Doktorum pazartesi günü karından ultrasonla keseyi gördü ama yolk sacı diye bir şey bahsetmedi henüz gözükmüyor galiba olsa söylerdi mutlaka çok detaycı birisi. Perşembe günü kalp atışına gideceğiz hayırlısı bakalım. Benim kanamam hiç olmadı oldu sandım iğne ucu kadar yüzeysel bir sivilcedenmiş meğerse paniklemiştim. Ama doktorum hafif kanamalar olabilir normal dedi bana sadece haberim olsun olursa demişti. Birde mideniz falan bulanıyor mu bende sadece hala regl olacakmışım gibi oluyor birde göğüs hassasiyetiyle akıntı. Başkada bir şeyim yokBeni de üç gün önce bir kac damla acik renk kan geldi o zamandan beri kahverengi geliyor, bel bacak ağrısından ölüyordum, kesin düşüyor dedim. Bugün daha iyiyim. Dr progestan fitili kesti randevuyuda çarşambaya verdi. Her gun baska dr a gitmemek icin kendimle savaşıyorum
Kullanıyorum canım benim ilkkez oldu doktorda yerleşme kanamasıdır dedi İnternetten baktım 6.haftada oluyormuş ilaçlarımı kesmedi şuan tekrar baktım çok az geldi rengi daha açıktı heralde kesildiCanım selam aynı şeyleri yaşıyorum. Transferden sonra 7. Gün olmuştu şimdi de 23. Gün oldu. Kan sulandırıcıyı kesti doktorum endişe etme dedi, bol su iç 3 litre bitir. İlaçlarını aksatmadan iç. Progestan kullanıyor musun
Benim arada kasık batmaları ve akşamları mide yanmam oluyo arada gelip giden gögüs hassasiyeti var bulantım başlamadı daha temmuzcum seninde 3. Gün embriyosumuydu bana göre sen erken gitmişsin keseyede kalbede ben çarşamba kese gördüm 3şubatada kalp atışı için randevu verdiKızlar sizle aynı gün transferiydik. Doktorum pazartesi günü karından ultrasonla keseyi gördü ama yolk sacı diye bir şey bahsetmedi henüz gözükmüyor galiba olsa söylerdi mutlaka çok detaycı birisi. Perşembe günü kalp atışına gideceğiz hayırlısı bakalım. Benim kanamam hiç olmadı oldu sandım iğne ucu kadar yüzeysel bir sivilcedenmiş meğerse paniklemiştim. Ama doktorum hafif kanamalar olabilir normal dedi bana sadece haberim olsun olursa demişti. Birde mideniz falan bulanıyor mu bende sadece hala regl olacakmışım gibi oluyor birde göğüs hassasiyetiyle akıntı. Başkada bir şeyim yok
Ayy mide yanması bendede oluyor bazen kana kana su içesim geliyo sanki içim yanıyor gibiBenim arada kasık batmaları ve akşamları mide yanmam oluyo arada gelip giden gögüs hassasiyeti var bulantım başlamadı daha temmuzcum seninde 3. Gün embriyosumuydu bana göre sen erken gitmişsin keseyede kalbede ben çarşamba kese gördüm 3şubatada kalp atışı için randevu verdi
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ay şu 3ayı bir geçirseydik hayırlısı ile ozamana kadar rahat yok heraldeAyy mide yanması bendede oluyor bazen kana kana su içesim geliyo sanki içim yanıyor gibievet benim 3.gün embriyosuydu.bakalım perşembe inş duyarız kalp atışınıda. Herhalde bulantılar için erken daha bizim
Kalp atışlarını duysak biraz rahatlarız bence boş gebelik ihtimali ortadan kalkacak nasılsaHayırlı haberlerini bekliyoruz canım ay şu 3ayı bir geçirseydik hayırlısı ile ozamana kadar rahat yok heralde
Fitili kestikten sonra azaldi benim , fitil kalıntısıyla kahve rengi baya geliyordu kafayi yiyecek gibi oluyordum. üçüncü gün,bugün. Umarim bitiyordurGitme başka doktora dün ben bir doktora gittim. Rezil etti tüm zihnimi. Seni anlayan bilen doktora devam et. Benim de aynı hala lekem devam ediyo hafif hafif bugün 3. Günüm . Fitili neden kesti acaba
Boş gebelikte hic belirti olmuyor mu canım, benim once ki gebeliklerimde göğüs hassasiyeti cok olurdu. Bunda yokBelirtileriniz de var boş değil diye düşünüyorum ben benim boş gebelikte belirtim yoktu bunda Kan verdiğim günden beri belirtim var.
Ben de hep karından baktırıyorum sadece kürtajın olacağı gün vajinal bakıldı.Ama sizinki ondan görünmemiştir belki bilmiyorum
Aynı benim gibiymiş. Bende coraspin kestim. Hamd olsun 3. Gün sonında kesildi.Fitili kestikten sonra azaldi benim , fitil kalıntısıyla kahve rengi baya geliyordu kafayi yiyecek gibi oluyordum. üçüncü gün,bugün. Umarim bitiyordur
Vajinal bakıldı ama iki gün snrada başka hastaneye gittim oda karından baktiKarından mı bakıldı peki
Teşekkür ederim açıklayıcı bir şekilde yazdığın için benim pazartesi günü 10.30 da transferim doktoruma güveniyorum ya artık herşeyin hayırlısıSelam canım, benim doğal siklusta oldu transferim. Eğer doktorun doğal siklusta öneriyorsa doktoruna güven derim. Benim de ilk başta kafamda sorular vardı ama doktoruma hep güvendim. Minimum ilaç kullandım. Hala da sadece vitamin ve fitil kullanıyorum. Az ilaç kullanma rahat oldu ben memnun kaldım. Doktorumda daha iyi bir yöntem demişti. Tabi kişiden kişiye değişiyor vücudumuza göre vs. Doktorumuz kararını verir tabi sen kafanda sorular varsa muhakkak netleştir derim konuş doktorunla. Siz ne zaman başlıyorsunuz? İnş sağlıkla bebeğin sana gelir
Çok az kalmış, dualarım seninle inş çok güzel geçer tüm sürecin.Teşekkür ederim açıklayıcı bir şekilde yazdığın için benim pazartesi günü 10.30 da transferim doktoruma güveniyorum ya artık herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?