2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İnşallah vajinal bakışmadı bence ondan görmedi

Beni de üç gün önce bir kac damla acik renk kan geldi o zamandan beri kahverengi geliyor, bel bacak ağrısından ölüyordum, kesin düşüyor dedim. Bugün daha iyiyim. Dr progestan fitili kesti randevuyuda çarşambaya verdi. Her gun baska dr a gitmemek icin kendimle savaşıyorum

Gitme başka doktora dün ben bir doktora gittim. Rezil etti tüm zihnimi. Seni anlayan bilen doktora devam et. Benim de aynı hala lekem devam ediyo hafif hafif bugün 3. Günüm . Fitili neden kesti acaba

Sabahları mide bulantım var. Et ve soğan kokusundan huylanıyorum. En son tahlilde 4000+ idi betam. İnşallah iyidir.
Belirtileriniz de var boş değil diye düşünüyorum ben benim boş gebelikte belirtim yoktu bunda Kan verdiğim günden beri belirtim var.
İnşallah vajinal bakışmadı bence ondan görmedi
Ben de hep karından baktırıyorum sadece kürtajın olacağı gün vajinal bakıldı.Ama sizinki ondan görünmemiştir belki bilmiyorum

Arkadaşlar transferim normal mi yoksa ilaçlı mı olması daha iyi
Selam canım, benim doğal siklusta oldu transferim. Eğer doktorun doğal siklusta öneriyorsa doktoruna güven derim. Benim de ilk başta kafamda sorular vardı ama doktoruma hep güvendim. Minimum ilaç kullandım. Hala da sadece vitamin ve fitil kullanıyorum. Az ilaç kullanma rahat oldu ben memnun kaldım. Doktorumda daha iyi bir yöntem demişti. Tabi kişiden kişiye değişiyor vücudumuza göre vs. Doktorumuz kararını verir tabi sen kafanda sorular varsa muhakkak netleştir derim konuş doktorunla. Siz ne zaman başlıyorsunuz? İnş sağlıkla bebeğin sana gelir

Kızlar günaydın az önce wcde peçeye ne kahve ne kırmızı renkte kan geldi doktoruma sordum normal yerleşme kanamasıdır dedi bol su iç ilaçlarını aksatma dedi ama yinede endişelendim sizlerdede oldumu

Kızlar sizle aynı gün transferiydik. Doktorum pazartesi günü karından ultrasonla keseyi gördü ama yolk sacı diye bir şey bahsetmedi henüz gözükmüyor galiba olsa söylerdi mutlaka çok detaycı birisi. Perşembe günü kalp atışına gideceğiz hayırlısı bakalım. Benim kanamam hiç olmadı oldu sandım iğne ucu kadar yüzeysel bir sivilcedenmiş meğerse paniklemiştim. Ama doktorum hafif kanamalar olabilir normal dedi bana sadece haberim olsun olursa demişti. Birde mideniz falan bulanıyor mu bende sadece hala regl olacakmışım gibi oluyor birde göğüs hassasiyetiyle akıntı. Başkada bir şeyim yok

Kullanıyorum canım benim ilkkez oldu doktorda yerleşme kanamasıdır dedi İnternetten baktım 6.haftada oluyormuş ilaçlarımı kesmedi şuan tekrar baktım çok az geldi rengi daha açıktı heralde kesildi

Benim arada kasık batmaları ve akşamları mide yanmam oluyo arada gelip giden gögüs hassasiyeti var bulantım başlamadı daha temmuzcum seninde 3. Gün embriyosumuydu bana göre sen erken gitmişsin keseyede kalbede ben çarşamba kese gördüm 3şubatada kalp atışı için randevu verdi

Ayy mide yanması bendede oluyor bazen kana kana su içesim geliyo sanki içim yanıyor gibi evet benim 3.gün embriyosuydu.bakalım perşembe inş duyarız kalp atışınıda. Herhalde bulantılar için erken daha bizim

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ay şu 3ayı bir geçirseydik hayırlısı ile ozamana kadar rahat yok heralde

Gitme başka doktora dün ben bir doktora gittim. Rezil etti tüm zihnimi. Seni anlayan bilen doktora devam et. Benim de aynı hala lekem devam ediyo hafif hafif bugün 3. Günüm . Fitili neden kesti acaba
Fitili kestikten sonra azaldi benim , fitil kalıntısıyla kahve rengi baya geliyordu kafayi yiyecek gibi oluyordum. üçüncü gün,bugün. Umarim bitiyordur

Boş gebelikte hic belirti olmuyor mu canım, benim once ki gebeliklerimde göğüs hassasiyeti cok olurdu. Bunda yok kendimi dinlemekten bir hal oldum. Dün dış gebelikten şüpheleniyordum, bugün bos gebelikten yarına Allah kerim

Teşekkür ederim açıklayıcı bir şekilde yazdığın için benim pazartesi günü 10.30 da transferim doktoruma güveniyorum ya artık herşeyin hayırlısı

Teşekkür ederim açıklayıcı bir şekilde yazdığın için benim pazartesi günü 10.30 da transferim doktoruma güveniyorum ya artık herşeyin hayırlısı
Çok az kalmış, dualarım seninle inş çok güzel geçer tüm sürecin. Transferden sonra ben kabak çekirdeği yedim, çiğ badem, fındık, ceviz bir dilim günde 5 gün yedim ananas çok yemedim. Protein ağırlıklı yedim yumurta, süt eksik etmedim. Yani bir faydası oldu mu tam bilmiyorum ama yazmak istedim. İlk iki gün dikkat ettim yattım genelde ama sonra yürüdüm evde kan akışı olsun diye. Bir de çok fazla su içtim belki 3 lt günde. Aklıma gelenler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…