- 23 Ocak 2021
- 1.025
- 858
- 73
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.541
Öyle dusunme hayirli zamanda olsun.Bana 2 regl gecirmen gerek dedi muhtemelen mart nisan gibi of beklemek cok zor
20aralik transfer oldum 18ocakta duydumKızlar selam 28 Aralık ya da sonrasında transfer olup kalp atışı duyan var mı ? Diğer arkadaşlar da yazabilir.
Örneğin : 20 Aralık transferiyim transferden Xx gün sonra kalbini duydum gibi .
Temmuz transferim boş gebelikti 26 Temmuzda transfer olmuştum 30 ağustosta boş gebelik netleşti kesede bebek yoktu birkaç gün daha bekleyip keselerden emin olabilirsiniz.Bu transferimde 16 Aralık transfer oldum 7 ocakta hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk.Erken karar vermeyin bekleyin inşallah bebekleriniz sizinledir.Arkadaşım çift transfer olmuştu tek kese görüp tek kalp atışı dinlediler iki hafta sonraki kontrolde çift kalp atışı duyuldu sonradan geldi ama yetişti bir tık geriden gidiyordu gelişmesi diğerine göre.Diğer kese yetişmezse bile kafanıza takmayın tek olsun sağlıklı olsun önemli değil inşallahKızlar merhaba ben 28 Aralık çift transferim. 2 kesem de oluştu , dün lekelenme oldu bugün korkup doktora gittim. 2 kese hala var ama içleri boş bebek görünmedi. Bir kese geriden geliyor muhtemelen kaybedersin dedi doktor ( kendi doktorum değil başkasına gittim mecburen ) acımasız ve saçma yorumları dinledim.
2 sorum var yardımcı olursanız çok dua edeceğimmm..
1) transfer üzerinden 24 gün geçti. Bebeği görmemek normal mi ?
2) bir kese diğerine yetişemez mi sbu büyük sorun mu ?
Karından mı bakıldı peki20aralik transfer oldum 18ocakta duydum
Boş gebelikte de beta normal artıyor mu ?Temmuz transferim boş gebelikti 26 Temmuzda transfer olmuştum 30 ağustosta boş gebelik netleşti kesede bebek yoktu birkaç gün daha bekleyip keselerden emin olabilirsiniz.Bu transferimde 16 Aralık transfer oldum 7 ocakta hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk.Erken karar vermeyin bekleyin inşallah bebekleriniz sizinledir.Arkadaşım çift transfer olmuştu tek kese görüp tek kalp atışı dinlediler iki hafta sonraki kontrolde çift kalp atışı duyuldu sonradan geldi ama yetişti bir tık geriden gidiyordu gelişmesi diğerine göre.Diğer kese yetişmezse bile kafanıza takmayın tek olsun sağlıklı olsun önemli değil inşallah
Karından mı bakıldı yoksa vajinal mı bakılıyorTemmuz transferim boş gebelikti 26 Temmuzda transfer olmuştum 30 ağustosta boş gebelik netleşti kesede bebek yoktu birkaç gün daha bekleyip keselerden emin olabilirsiniz.Bu transferimde 16 Aralık transfer oldum 7 ocakta hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk.Erken karar vermeyin bekleyin inşallah bebekleriniz sizinledir.Arkadaşım çift transfer olmuştu tek kese görüp tek kalp atışı dinlediler iki hafta sonraki kontrolde çift kalp atışı duyuldu sonradan geldi ama yetişti bir tık geriden gidiyordu gelişmesi diğerine göre.Diğer kese yetişmezse bile kafanıza takmayın tek olsun sağlıklı olsun önemli değil inşallah
Kesede bebek yoksa nasıl bir yol izleniyor peki.Karından mı bakıldı yoksa vajinal mı bakılıyor
Canım bende 28 transferiyim 29 unda çağırdı benide kalp atışı için,benimde kanamam oldu ama doktor korkma dedi,içini ferah tutKızlar merhaba ben 28 Aralık çift transferim. 2 kesem de oluştu , dün lekelenme oldu bugün korkup doktora gittim. 2 kese hala var ama içleri boş bebek görünmedi. Bir kese geriden geliyor muhtemelen kaybedersin dedi doktor ( kendi doktorum değil başkasına gittim mecburen ) acımasız ve saçma yorumları dinledim.
2 sorum var yardımcı olursanız çok dua edeceğimmm..
1) transfer üzerinden 24 gün geçti. Bebeği görmemek normal mi ?
2) bir kese diğerine yetişemez mi sbu büyük sorun mu ?
Sonucunu yazar mısın kontrolünden sonra?Canım bende 28 transferiyim 29 unda çağırdı benide kalp atışı için,benimde kanamam oldu ama doktor korkma dedi,içini ferah tut
Normali bilmşyorum ama ilaçlı olan zor .Arkadaşlar transferim normal mi yoksa ilaçlı mı olması daha iyi
Yazarım tabiki,benimde bel ağrısı cokSonucunu yazar mısın kontrolünden sonra?
Benim bir de sancım çok fazla. Belim kasıklarım ayaklarım kopuyor sanki
Teşekkür ederim benim normal olucakmış da merak etmiştimNormali bilmşyorum ama ilaçlı olan zor .
Görümcem de aynı şeyi yaşadı iki gün önce canım 9 haftalık hamile galiba doktoruna sordu ne kan gibi ne kahverengi gibi diye oda hemen hastaneye git nöbetçi doktor baksın leke lekedir bizim için demiş ciddi bişey olsaydı doktoru gelcekti ama şükür normalmiş bebekte bi sıkıntı çıkmadı yorma kendini ayakta durma felan demiş kendiside kuaför olunca malum çalışıyo soğuk felan ondan galibaKızlar günaydın az önce wcde peçeye ne kahve ne kırmızı renkte kan geldi doktoruma sordum normal yerleşme kanamasıdır dedi bol su iç ilaçlarını aksatma dedi ama yinede endişelendim sizlerdede oldumu
Benim de arttı hiç kanamam da olmamıştı sadece ilk beta değerim 97ydi 11. Gün bir tık düşük sonra 13. Gün 300lerde 15.gün 700lerdeydi ama sizin ilk değeriniz yüksekti boş değildir inşallah daha erken korkmayın mide bulantınız veya herhangibir belirtiniz var mıBoş gebelikte de beta normal artıyor mu ?
Bende rutin artış vardı
5 gün daha bekledik içimiz rahat etsin diye radyoloji uzmanı da baktı bebek yok dedi isterseniz başka doktora gidebilirsiniz aslında emin olmak için ben doktoruma güvendiğim için gitmedim.O gün yatış verdiler ilaçla düşürtmeye çalıştılar düşmedi mesai çıkışına kadar bekledik sonra hoca vakumlu kürtaj yaptı.Bunları kafanıza takmayın sizin daha erken inşallah bebeğiniz sizinleKesede bebek yoksa nasıl bir yol izleniyor peki.
Ne gibi şeyler yaşadınız hatırlıyor musunuz
Canım selam aynı şeyleri yaşıyorum. Transferden sonra 7. Gün olmuştu şimdi de 23. Gün oldu. Kan sulandırıcıyı kesti doktorum endişe etme dedi, bol su iç 3 litre bitir. İlaçlarını aksatmadan iç. Progestan kullanıyor musunKızlar günaydın az önce wcde peçeye ne kahve ne kırmızı renkte kan geldi doktoruma sordum normal yerleşme kanamasıdır dedi bol su iç ilaçlarını aksatma dedi ama yinede endişelendim sizlerdede oldumu
Sabahları mide bulantım var. Et ve soğan kokusundan huylanıyorum. En son tahlilde 4000+ idi betam. İnşallah iyidir.Benim de arttı hiç kanamam da olmamıştı sadece ilk beta değerim 97ydi 11. Gün bir tık düşük sonra 13. Gün 300lerde 15.gün 700lerdeydi ama sizin ilk değeriniz yüksekti boş değildir inşallah daha erken korkmayın mide bulantınız veya herhangibir belirtiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?