2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Temmuz transferim boş gebelikti 26 Temmuzda transfer olmuştum 30 ağustosta boş gebelik netleşti kesede bebek yoktu birkaç gün daha bekleyip keselerden emin olabilirsiniz.Bu transferimde 16 Aralık transfer oldum 7 ocakta hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk.Erken karar vermeyin bekleyin inşallah bebekleriniz sizinledir.Arkadaşım çift transfer olmuştu tek kese görüp tek kalp atışı dinlediler iki hafta sonraki kontrolde çift kalp atışı duyuldu sonradan geldi ama yetişti bir tık geriden gidiyordu gelişmesi diğerine göre.Diğer kese yetişmezse bile kafanıza takmayın tek olsun sağlıklı olsun önemli değil inşallah

Boş gebelikte de beta normal artıyor mu ?

Bende rutin artış vardı

Karından mı bakıldı yoksa vajinal mı bakılıyor

Canım bende 28 transferiyim 29 unda çağırdı benide kalp atışı için,benimde kanamam oldu ama doktor korkma dedi,içini ferah tut

Kızlar günaydın az önce wcde peçeye ne kahve ne kırmızı renkte kan geldi doktoruma sordum normal yerleşme kanamasıdır dedi bol su iç ilaçlarını aksatma dedi ama yinede endişelendim sizlerdede oldumu

Kızlar günaydın az önce wcde peçeye ne kahve ne kırmızı renkte kan geldi doktoruma sordum normal yerleşme kanamasıdır dedi bol su iç ilaçlarını aksatma dedi ama yinede endişelendim sizlerdede oldumu
Görümcem de aynı şeyi yaşadı iki gün önce canım 9 haftalık hamile galiba doktoruna sordu ne kan gibi ne kahverengi gibi diye oda hemen hastaneye git nöbetçi doktor baksın leke lekedir bizim için demiş ciddi bişey olsaydı doktoru gelcekti ama şükür normalmiş bebekte bi sıkıntı çıkmadı yorma kendini ayakta durma felan demiş kendiside kuaför olunca malum çalışıyo soğuk felan ondan galiba

Boş gebelikte de beta normal artıyor mu ?

Bende rutin artış vardı
Benim de arttı hiç kanamam da olmamıştı sadece ilk beta değerim 97ydi 11. Gün bir tık düşük sonra 13. Gün 300lerde 15.gün 700lerdeydi ama sizin ilk değeriniz yüksekti boş değildir inşallah daha erken korkmayın mide bulantınız veya herhangibir belirtiniz var mı

Kesede bebek yoksa nasıl bir yol izleniyor peki.
Ne gibi şeyler yaşadınız hatırlıyor musunuz
5 gün daha bekledik içimiz rahat etsin diye radyoloji uzmanı da baktı bebek yok dedi isterseniz başka doktora gidebilirsiniz aslında emin olmak için ben doktoruma güvendiğim için gitmedim.O gün yatış verdiler ilaçla düşürtmeye çalıştılar düşmedi mesai çıkışına kadar bekledik sonra hoca vakumlu kürtaj yaptı.Bunları kafanıza takmayın sizin daha erken inşallah bebeğiniz sizinle

Canım selam aynı şeyleri yaşıyorum. Transferden sonra 7. Gün olmuştu şimdi de 23. Gün oldu. Kan sulandırıcıyı kesti doktorum endişe etme dedi, bol su iç 3 litre bitir. İlaçlarını aksatmadan iç. Progestan kullanıyor musun

Sabahları mide bulantım var. Et ve soğan kokusundan huylanıyorum. En son tahlilde 4000+ idi betam. İnşallah iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…