2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Traansferin 5.gunu ve bugün çok yordum kendimi birazcık belim ağrıyor ya şimdi sonucu bilmeyince nasıl yapayım şaşırıyorum hamile olsam hamileyim der daha bı dikkat ederim ya da hamile değilim desem daha rahat hareket ederim böyle arada olmakta bı garip 3.gun embriyo çift transfer olup en erken ne zaman test yaptınız kizlar ?

Aynen ya ben de sıkıldım Allahtan sabır diliyorum arafta olmak gibi bir şey beklemek zor. Benim 7.günüm henüz test günü Perşembe. Kan vericem direkt o gün erkenden yapıp daha fazla strese girmek istemiyorum. Şu an sessiz sakin sabırla düşünmemeye çalışıyorum

Valla günlerim yoğun geçiyor oturup düşünmüyorum ama yakınlarım dikkat et şöyle yap böyle yap diyince kalıyorum bazen ya hamile miyim bilmiyorum ki ya da benim hareketimle kendimi yormamla olmayacak iş mi diyorum günü olan doğacak Allah'tan herşey ne yapabilirim ki bu arada olma durumunu sevmiyorum 7.gunu görsem hemen teste başlarım 7_8_9 test yaparım gibi geliyor o vakit çıkmayan birden 11.gun mu çıkacak yani nadir de olsa tabi ama ne bileyim

ben de şimdi ufaktan temizlik yapıyorum toz alırken bunu düşünüyordum acaba yanlış mı yapıyorum diye :)

Bence çıkabilir ya inançlı olmalıyız. Öyle olsa 7.günü kan vermemizi isterdi doktorlar. 10-12.gün istiyorlarsa bir sebepleri vardır diye düşünüyorum. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin hayırlısıyla

Bende sabah az iş yaptım hem kasigim ağrıdı hem de akıntı oldu daha fazla bende ikilemde kalmayı hiç sevmedim günler geçmiyor sanki bir hafta var test günüme daha

Benımkı bos kese oluştu düştü cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…