- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.341
Transferlerimiz arasında 4 gün var beni de 14 gün sonra çağırdılarAmin canım inşallah5+0 bugün. 10 gun Sonra kalp atışı için gitcenm
Kuzucuuum aynı ilerliyoruz seninle benimde 10.gün 40 cıktı 12. Gün 89 cıktı bakalım diğer testimi pazar yapıcam inşallah sağlıkla yükselir değerlerimizKizlar bugün gittim bende iki katına çıkmış değerim 89.9 olmuş inşallah kat katlanırsayılır mıyım bilmiyorum değişik bişey inşallah herkesin herşey gönlünce olsun yeni yıl yeni umutlar olsun negatif arkadaşlara Allah dualarımizi kabul etsin dualarimdasinizzz
Amin canım amin bunu bildiğimden üzüldüm ama iyiyim hamd olsun eşi opu olacakken masadan geri kaldırdı doktor sprem olmayınca eşindeHer halimize şükürler olsun,Allah imtihanlarını onlara kolaylaştırsın
Aynı durum geçenlerde bi tanıdığıma oldu çok üzüldüm. Tek bi sperm yok nasipAmin canım amin bunu bildiğimden üzüldüm ama iyiyim hamd olsun eşi opu olacakken masadan geri kaldırdı doktor sprem olmayınca eşinde
Ne kadar zor bir durum Allah yardımcıları olsun insan anatomisi çok değişik ne kadar az şükrediyoruzAmin canım amin bunu bildiğimden üzüldüm ama iyiyim hamd olsun eşi opu olacakken masadan geri kaldırdı doktor sprem olmayınca eşinde
En iyi yere gitmiş orda bile olmadıysa zor tabi ama rabbim bilir belkli evlat edinmesi hayırlıdır muhtaç bı cocuga güzel bı hayat vermek ne büyük biseyEşinde bir tane bile sperm yok bahçeciye gidiyorlar tedavi için özel yerinden ameliyat oldu sprem bulamadılar sırtını açtılar oradan bile bulamadılar artık olmaz kendinize evlatlık edinin dediler en sonun daherkesin hayat hikayesi çok farkli
Açıkçası benim negatif olanda da pozitif olanda da bu sikayetlerim oldu. Aradaki tek farkı negatif olanda kahverengi kanama gibi oldu akıntı vs değildi kanama gibiydi ama rengi kahverengiydi. Ağrın oldukça dinlen mutlaka ayaklarını uzatMerhaba kızlar bana 24 Aralık ta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı hiç kanamam ağrım vs. olmadı dünden beri adet öncesi olan kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti yaşamaya başladım adet olcam diye modum düştü açıkçası bu duyguyu yaşayan tek ben değilim dimi??????
Bu da bı sınav kim bilir bizim anlayamadigimiz ne hikmet var bu işteAynı durum geçenlerde bi tanıdığıma oldu çok üzüldüm. Tek bi sperm yok nasip
Senin azicigini sevsinlerAy bu aradaIron Butterfly benim ne olduğum belli değil hamile gibiyim ama azcık olanından çok değil
Canım bende daha cok yeniyim ama simdilik pozitif 89 çıktı dün Allah nasip ederse değerim sağlık yükselir inşallah,Kızlar hamiş haberleri alan kimlerditeprik ederim
Negatifler durmak yok yola devam kendimş de katarak Allah önümüze hayırlı yollar açsın
Liste düzenlemesi yapacağım bizim umutlarımız başkalarına umut sevinç olsun inşallah herkesin yolu umudu açık olsun
Senin azicigini sevsinlerrabbim sağlıcakla kavuştursun
Allahtan ümit kesilmez umarım tez zamanda hayırlı güzel haberini alırsın güzel zle bi evlat sahibi i olursun canımRica ederim Allah razı olsun ne demek bu platform bunları bilgi edinmek için var ama doktor bırak ilaçları adeti bekle gel dedi yoksa belki bi umut 2 gün falan kullan yine kan ver derdi ama demedi
Bende hep göbekten yapiyordum, gobegim morardi diye koldan yaptim bugün. Cok şişti kanadi. Nette de kasa uygulanmamalidir yaziyor. Korkmali miyimGobekten progestan dex, koldan oksapar yapıyorum. Baslarda cok rahatti artik kanıyor morariyor
Hemşire bana koldan vurmuştu ilk dozu bir sıkıntı olsaydı yapmazdı, bende sorun çıkmadı morabilir demişti ama morarma olmadı ama ben kiloluyum belki ondandırBende hep göbekten yapiyordum, gobegim morardi diye koldan yaptim bugün. Cok şişti kanadi. Nette de kasa uygulanmamalidir yaziyor. Korkmali miyim
Normal aşı yapilan yere mi vurdu hemsire de. Şişti bayagi sertlik oluştu gobegimde olmuyorduHemşire bana koldan vurmuştu ilk dozu bir sıkıntı olsaydı yapmazdı, bende sorun çıkmadı morabilir demişti ama morarma olmadı ama ben kiloluyum belki ondandır
Hayır bence gerek yok korkmana bişe olsa çıkardı kolda da kas var zaten bazıları kola vuruyorBende hep göbekten yapiyordum, gobegim morardi diye koldan yaptim bugün. Cok şişti kanadi. Nette de kasa uygulanmamalidir yaziyor. Korkmali miyim
Korkma ama bi dahakine kolun biraz arkasina yumusak kısma yap. Hic sismiyo o zamanBende hep göbekten yapiyordum, gobegim morardi diye koldan yaptim bugün. Cok şişti kanadi. Nette de kasa uygulanmamalidir yaziyor. Korkmali miyim
Evet Aşı yerine 2 kolaNormal aşı yapilan yere mi vurdu hemsire de. Şişti bayagi sertlik oluştu gobegimde olmuyordu
Tamam canm sagolun ya icim rahstladi. Yok yok bi daha yapmam bile gobekten devamKorkma ama bi dahakine kolun biraz arkasina yumusak kısma yap. Hic sismiyo o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?