- 8 Mayıs 2021
- 10
- 26
- 8
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.321
Merhaba ben de 30 yaşındayım ilk denemem 2. Gün 4 hücreli embriyomu dün transfer ettiler. Çok heyecanlıyım çok istiyorum.Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 Kasım @Demiripek 34 3.cü deneme 5.ci gün 7 Aralık @istanbul88 31 1.ci deneme 6.ci gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Nil Gunes 35 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Mvsy 29 3.cü deneme 5.ci gün 8 Aralık @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2.ci gün 24 Aralık @FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 Aralık
@lightbrown 30 1.ci deneme @efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün 20 Aralık @Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.cü deneme 5.ci gün 3 Aralık @sibellldr @Ceyda2911 36 4.cü deneme 2 Aralık @Brccck 34 3.cü deneme 5.ci gün @miracle070210 5.ci gün 2 Aralık H Hemselif 32 2.ci deneme 3.cü gün 27 Aralık
M Minikbirmucizemeselesi 1.ci deneme 3.cü gün 12 Aralık @lezard 38 1.ci deneme @mucizelervar 27 2.ci deneme 5.ci gün 29 Kasım @persona06 25 1.ci deneme 5.ci gün 2 Aralık @sudem_88 33 4.cü deneme 20 Aralık @Selinilya 31 1.ci deneme 6.ci gün 6 Aralık @Zecmel 31 1.ci deneme 3.cü gün 18 Aralık @Katre_g 31 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Baharekinci 35 3.cü deneme 5.ci gün 4 Aralık @bsraerdl 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık
@Hayyee 1.ci deneme @CevikKiz 31 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Hayyal 5.ci deneme 20 Aralık opu oldu @aylinnaylinn 32 3.cü deneme 5.ci gün 16 Aralık @Dfn1903 31 2.ci deneme 3.cü gün 19 Aralık @bir mucizee 31 2.ci deneme 3.cü gün @bebiii 30 1.ci deneme 5.ci gün 28 Aralık @yesilkozalak 2.ci deneme 4 Aralık Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci gün 20 Aralık @Hayattt1 24 2.ci deneme 1.ci gün 18 Aralık
@mutluannne123456789 26 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @tpk35 40 1.ci deneme 3.cü gün 9 Aralık @Kubii38 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @Brarmn11 26 3.cü deneme 5.ci gün @agustos72 33 3.cü deneme 6.ci deneme 3 Aralık @menfur_queen 32 2.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Eskimeyenyillar 3.cü deneme nacwes 33 3.cü deneme 4.cü gün 30 Aralık @ysmn1096 32 3.cü deneme 5.ci gün 27 Aralık S SmyrABlt 29 1.ci denem 3.cü gün 20 Aralık
@1nbahar 26 1.ci deneme 18 Aralık M Missalice 28 3.cü deneme 5.cü gün 16 Aralık Z Zoey1 27 2.ci deneme 5.ci gün 16 Aralık yaprak0001 28 1.ci deneme 3.cü gün 21 Aralık @mali35 31 1.ci deneme 5.ci gün 27 Aralık @Redqueen1 26 1.ci deneme 5.ci gün 31 Aralık Glz1 23 1.ci deneme 3.cü gün 31 Aralık @Civciv0616 36 1.ci deneme 3.cü gün 16 Aralık
Bütün kalbimle duamdasın canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsinBennnnnnn
Ben hep aktifim canım ağladım ağladım geldim çok şğkğr halimize eşimin yeğeni ile konuştum o benden daha kötü durumda ben en azından transfer yaşadım bir nebze olmuş olsada tattım ama onun bunları yaşamaya bile süreci yok eşinden dolayı çok sıkıntılı benim sebepsiz infertelite bugün olmazsa yarın yarın olmazsa öbür dün ama elbet bir gün oysa ancak evlat edinebilecek sadece onu düşününce hamd olsun halime dedim ve tebessüm ettim üzgünüm ama Rabbim veriyor sabrınıSeni yeniden umutlu heyecanlı görmek çok güzel cnm benim.. sen olmayınca grup da buruk kakıyor
Hoşgeldin canım inşallah sımsıkı tutunur sana minikler nerde tedavi görüyorsunMerhaba ben de 30 yaşındayım ilk denemem 2. Gün 4 hücreli embriyomu dün transfer ettiler. Çok heyecanlıyım çok istiyorum.Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsinİnşallah her kes bebeğine kavuşur. Allah ol derse olur inşallah inanıyorum olacağına
Bugün transferimin 2. Günü gece çok ateş bastı üstümü çıkardım uyuyamadım uyku tutmadı o kadar tuhaf hisler içindeyim ki… Tek dileğim bizler gibi fedakar kadınların hemen evlatlarına sağlıkla kavuşması… yeni yılınızı kutluyorum. Bu grupta kim varsa 2022 yılında bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah
Amin gülüm amin Allah razı olsun inşallahKizlar transferim oldu
Miniklerim karnımda suan tutunurlar umarım
12 gün sonra hastanede sonucu öğreneceğiz .
Transfer sonrası odaya gectigimde elimi karnıma koydum hep. sanki bi an karnimda bir kıpırtı oldu karnimda olduklarini bilmek bile farkli bir duygu umarım bekleyen herkes pozitif sonuc alir.
Simdi negatif alan arkadaslarimiz umarim birdahaki transferinde miniklerine kavusurlar
Süphan Allah . Ay çok sevindimYok canım tek transfer dondurulmuş 3.gün embriyosu
1 tane embriyom vardı ve tuttu rabbime binlerce şükür olsun.
Pardon 7 ocakSüphan Allah . Ay çok sevindimbenim de 5. Gün embriyosu transferim 28 Aralık'ta oldu. 5 ocakta versem çıkar mı o zaman bu hesaba göre ya
Doktor 7 Aralık dedi ama dayanamayacak gibi
Maşallah canım ne güzel işte bak artmış üzülüyodun düşük diye Allah tamamına erdirsinKizlar bugün gittim bende iki katına çıkmış değerim 89.9 olmuş inşallah kat katlanırsayılır mıyım bilmiyorum değişik bişey inşallah herkesin herşey gönlünce olsun yeni yıl yeni umutlar olsun negatif arkadaşlara Allah dualarımizi kabul etsin dualarimdasinizzz
Allah razı olsun darısı isteyen herkeseMaşallah canım ne güzel işte bak artmış üzülüyodun düşük diye Allah tamamına erdirsin
İşte o şikayetlerin hepsi ilaçlardan, hiç düşürme modunu. Sağlıkla gelsin bebişin inşaallahMerhaba kızlar bana 24 Aralık ta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı hiç kanamam ağrım vs. olmadı dünden beri adet öncesi olan kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti yaşamaya başladım adet olcam diye modum düştü açıkçası bu duyguyu yaşayan tek ben değilim dimi??????
3. Gün 8 hücreli olması gerekiyor, çok iyiKizlar 3.gün 8 hücreli embryo iyimidir ?
Kalitesi nasildir öyle yaziyor verilen kagitta. hicbir bilgim yok benim ?Eki Görüntüle 2979619
Tesekkur ederim kac hucreli oldugunu yeni ogrendim hic sormamistim doktoruma3. Gün 8 hücreli olması gerekiyor, çok iyi
3.denemede yarim gun geriden gelen 5.gun embriyosu bugun 11.gun test sonucum pozitif saglikla sukurler olsun darsi sizlere insallah
Çok çok üzüldüm canım inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan hemen hamile kalırsın ya da ilk tedavinde hemen tutunur bebekler sana hiç üzülme hemen tedaviye başlarız da demiş doktor inşallah 2022 sana çok iyi gelecekBen kan testi verdim bugün dü zaten kan verme günüm değerim sadece 2 çıktı
M Missalice de pozitif ben listeye göz attım o gözüme çarptı eksik olarakKızlar hamiş haberleri alan kimlerditeprik ederim
Negatifler durmak yok yola devam kendimş de katarak Allah önümüze hayırlı yollar açsın
Liste düzenlemesi yapacağım bizim umutlarımız başkalarına umut sevinç olsun inşallah herkesin yolu umudu açık olsun
Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar çok şükür bugün ilk defa USG gördüm
Amin canım inşallahAllahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahşu an kaç haftalık dedi doktorunuz bir de kalp atışı için ne zaman çağırdılar
Eşinin yegeninin durumunda ne var neden tüp bebek olmuyorBütün kalbimle duamdasın canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin
Ben hep aktifim canım ağladım ağladım geldim çok şğkğr halimize eşimin yeğeni ile konuştum o benden daha kötü durumda ben en azından transfer yaşadım bir nebze olmuş olsada tattım ama onun bunları yaşamaya bile süreci yok eşinden dolayı çok sıkıntılı benim sebepsiz infertelite bugün olmazsa yarın yarın olmazsa öbür dün ama elbet bir gün oysa ancak evlat edinebilecek sadece onu düşününce hamd olsun halime dedim ve tebessüm ettim üzgünüm ama Rabbim veriyor sabrını
Hoşgeldin canım inşallah sımsıkı tutunur sana minikler nerde tedavi görüyorsun
Amin gülüm amin Allah razı olsun inşallah
Eşinde bir tane bile sperm yok bahçeciye gidiyorlar tedavi için özel yerinden ameliyat oldu sprem bulamadılar sırtını açtılar oradan bile bulamadılar artık olmaz kendinize evlatlık edinin dediler en sonun daEşinin yegeninin durumunda ne var neden tüp bebek olmuyor
Her halimize şükürler olsun,Allah imtihanlarını onlara kolaylaştırsınEşinde bir tane bile sperm yok bahçeciye gidiyorlar tedavi için özel yerinden ameliyat oldu sprem bulamadılar sırtını açtılar oradan bile bulamadılar artık olmaz kendinize evlatlık edinin dediler en sonun daherkesin hayat hikayesi çok farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?