- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.101
Nasıl negatif kaçıncı günün ki canım kan vermiş miydinKızlar benimki de negatif sanırım biraz üzgünüm evet farkındayım her şey bir zamanı var ama Allah kalbimize ferahlık versin, inşallah en kısa zamanda hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur
Herşeylerimiz onlara mahkum her zaman diyorum Allah'ım onlara bırakmasın ama onlarsızda bırakmasınGeçmiş olsun canım zaten o doktorlar iyice bi sinir bozucubebeğim inşallah bi dahakine tutunurlar bize içini ferah tut
Pazartesi kan vermişti salı çıkacaktı hatta arayıp söyleyeceklerdi öyle yazmıştı yurtdışı sağlık sistemi çok acayipAh canım ciddi misinçok üzgünüm doktorlar normal gelmeme gerek yok demişti ısrarla doğru hatırlıyorum dimi? E sen ne zaman kan testi verdin ne zaman gittin doktora
Amin canım amin bu kız şimdi yurtdışında ya ısrarla gelme gelme demişti iki doktoru da normal bu durum demişti çok kızmıştık da işte hayırlı ı yine tabi onlarsız da olmuyorHerşeylerimiz onlara mahkum her zaman diyorum Allah'ım onlara bırakmasın ama onlarsızda bırakmasın
5.gün embriyosu. Ben o zaman 6. Günden başlıyım yapmaya testKaçıncı gün embriyosu. Bİlmiyorum ama 5. Gün embriyosu ise 6. Günde bile pozitifi görenler var canım sen ama en az 9. Günü bekle bence
Aynen canım en iyisi 6’da başla ama testte çıkmayıp kanda da çıkabilir o yüzden idrar testleri seni üzmesin5.gün embriyosu. Ben o zaman 6. Günden başlıyım yapmaya testçıkmazsa 12. Güne kadar yolu var..
Olumsuz olma gülüm bekleyelim bakalım mevlam neylerSanırım bende negatifim Allah'ım yardımcımız olsun yolumuz uzun ve yıpratıcı
Benim 9.günüm kan vermedim daha ama idrarda erken sonuç gebelik testi negatifNasıl negatif kaçıncı günün ki canım kan vermiş miydin
Olumsuz olma gülüm bekleyelim bakalım mevlam neyler
Merak hepimiz de varBen de açıkçası çikolata çay dışında herşeyi yiyorum.. ama temizlik yapmadım..yani olacağı varsa olacak artık.. bebinin kendisi bilir artıkama bi yandan da mrk ediyorum..
Beta HCG değerlerin guzeldi senin onun üstüne kanama yaşadın dimi? Çok geçmiş olsun nerde takip oluyordun nasıl önemsemez yaKizlar Selam Benimkide maglesef olumsuz.nasip degilmis 2.tane daha dondurulmus embriyom var bakalim nasip kismet. kanamasi olanlar dikkat edin lutfen benim 3gun asiri kanamam oldu normal degil dememe ragmen Benim doktorum normal Dedi ve beni kabul etmedi. Sizler dikkatli olun❤
Hangi ilaçları kullanıyodun pekiCanısı benimki sen canını sıkma ama yazınca
9.gün 5.98
11.gün 12
13.gün 38
16.gündü galiba 43 çıkmıştı
İnşallah senin kat kat artar canım doktorum 12’den 38 i görünce bu bi mucize demişti yani her şey olabilirDualarımız seninle
Ben Çarşamba yada Perşembe yaparım gibi tabi dayanabilirsem kan testi de cuma yaptıracağımMerak hepimiz de varsen ben yasemin aynı zamanliyiz sanırım ne zaman test yapicaksiniz kizlar ben pztsi bı idrar testi yaparım gibi
Napalım ki başka çaremiz mi var çiçeğim biz kendimizi motive edicez mecburYaaaa sana maşallah ne güzel duyguların var böyle hep pozitif maşallah barekallah
Hmm sen yine de kan vermeden sakın bozma moralini bu çok önemli biliyorsun üzülme nolurBenim 9.günüm kan vermedim daha ama idrarda erken sonuç gebelik testi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?