2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Olsun canım sen gününü bekle inşallah olacak

Rahim kalınlığına kontrole gidince eğer sıkıntı yoksa kaç gün sonraya transfer günü veriliyor bu süreçte beraberdik ama beynim durdu hatırlamıyorum
Canım ben ilaçları adetin 4.gün başladım 12.günde dün konrolüm vardı rahim kalınlığı 11.2 mm falandı sanırım 5gün sonra 17. Güne transfer günü verdi ama ilk denememde 22. Günde yapıldı rahim kalınlığı ve doktorun kararına göre değişebilir

Amin insallh canım benimde üçüncü polikistik over vardı 8 yumurta toplandı ikisi embriyo haline geldi beşinci gündü benimde seni çok iyi anlıyorum embiryo seçeneğinin olmaması üçüncü transferlerin tutma olasılığınin yüksek olduğunu söylüyorlar insallh seninki de tutar Allah kimseyi evlat diye aratmasın

Amin insallah oyledir her birimiz guzel hayirli haberler aliriz. Muhtemelen saliyi beklemeyecegim yarin aksam test verecegim. Hem 5.gun embriyosu daha erken de belli olabikir diyolar

Öyle işte biraz kötü biraz iyi orta halli oluyorum
Canım denemedim ama anlayabiliyoruz hepimiz aynı duyguları yaşadık yaşıyoruz herşey olumlu olacak öyle düşün

Daha erken gününde test yap bence bilemezsin ki bi sürü kişi var gebeliği tutmuş sonradan yükselmiş

Olsun canım sen gününü bekle inşallah olacak

Bende de var canım beyaz akıntı salı günü regli günüm benim birde onun sancısı başladı sanki

Katre_g canım daha erken niye kendini üzüyosunki bekle test gününü bence hemen vazgeçme
Sağolun kızlar. Günümde yine test yaptırıcam zaten, ilaçları da kullanmaya devam ediyorum ama büyük ihtimalle değişiklik olmayacaktır. Şansım dönerse yazarım size yine mutlaka

Merhaba hoşgeldiniz eklemek için yaş deneme yazarmısınız çoğu arkadaşımız listeyi takip ediyor ona göre yorumlarda bulunuyorlar
29 yaş ilk deneme

Kızlar ne zaman yemek yapmaya başladınız?
Ben transferden önce bir kaç günlük yemeğimi yapıp dolaba koymuştum . Onlardan ısıtıp ısıtıp yiyoruz iki gündür ama çok ağır şeyler yapmamak koşuluyla sabah kalvaltıda menemen hazırladım melesa mutfağa girip çıkıyorum. Dün transfer oldum bu arada

İnşallah çok sabirsizim Çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum bide buraya yeni üye oldum sayfayı çözmeye çalışıyorum
Fark ettim seninle birlikte 5 6 arkadaş aynı günde transfer olduk umarım sen bize bizde sana uğur getiririz bzikerde henüz beklemedeyiz henüz hiç test yapmadım ben ne idrar ne kan

Fark ettim seninle birlikte 5 6 arkadaş aynı günde transfer olduk umarım sen bize bizde sana uğur getiririz bzikerde henüz beklemedeyiz henüz hiç test yapmadım ben ne idrar ne kan
Aa sizinde mi aynı çok sevindim inşallah kucaklarımiz dolar hiç belirti varmı bende test Yapmadım.igne kullanıyorum hergun sizinde mi dondurulmuş

Aa sizinde mi aynı çok sevindim inşallah kucaklarımiz dolar hiç belirti varmı bende test Yapmadım.igne kullanıyorum hergun sizinde mi dondurulmuş
Evet benim de dondurulmuş ama 2.ci gün o beni çok tedirgin yapıyor hiç bir belirtim yok henüz olanlarda ilaçlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…