- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.941
Olsun canım sen gününü bekle inşallah olacak1.24 çıktı canım. Diğer arkadaşın da benim gibi 5. Gün embriyosu 6. Günde bayağı hamilelik çıktı.
İlaçları bırakmış değilim kullanıp test günümde yine test yapıcam ama 5. Gün embriyosu 6. Günde bir yükseliş yapardı bence.
Canım denemedim ama anlayabiliyoruz hepimiz aynı duyguları yaşadık yaşıyoruzSanırım ikimiz dışında daha önce kimse 2 ci gün embriyosu ne denemiş ne de bilgi sahibi nette biele tam bir bilgi yok buna dair
3.günü kalktim çorba yaptımKızlar ne zaman yemek yapmaya başladınız?
Canım ben ilaçları adetin 4.gün başladım 12.günde dün konrolüm vardı rahim kalınlığı 11.2 mm falandı sanırım 5gün sonra 17. Güne transfer günü verdi ama ilk denememde 22. Günde yapıldı rahim kalınlığı ve doktorun kararına göre değişebilirRahim kalınlığına kontrole gidince eğer sıkıntı yoksa kaç gün sonraya transfer günü veriliyor bu süreçte beraberdik ama beynim durdu hatırlamıyorum
Amin insallh canım benimde üçüncü polikistik over vardı 8 yumurta toplandı ikisi embriyo haline geldi beşinci gündü benimde seni çok iyi anlıyorum embiryo seçeneğinin olmaması üçüncü transferlerin tutma olasılığınin yüksek olduğunu söylüyorlar insallh seninki de tutar Allah kimseyi evlat diye aratmasınKizlar merhaba, bu 3.tup bebek tedavim. Bugun 10.gunum. Yarim gun geriden gelen 5.gun embriyosu verildi. Sali gunu test gunum. Bu sabahtan beri ciddi kasik agrim var tam olarak hasta olcakmisim ya da olmusum da 1.gunundeymisim gibi. 1.tedavide transferde bunu yasamamistim diye hatirliyorum. 2.de ise transfer etmeye embriyo kalmamisti. 3.de de cok fazla umudum yok aslinda, transferden sonra 2 gun agrim oldu o normal elbette. O zamandan sonra hic bi agri vs bsy yoktu sabahtan beri kasik agrisi olunca umutlanmaya basladim 4 5 gundur de beyaz akintim var aslinda bu bile normal olabilir ama iste. Rabbim hic birimizin yuvasini bos birakmasin insallah.
Bende de var canım beyaz akıntı salı günü regli günüm benim birde onun sancısı başladı sankiBeyaz akıntı bende de var
Amin insallah oyledir her birimiz guzel hayirli haberler aliriz. Muhtemelen saliyi beklemeyecegim yarin aksam test verecegim. Hem 5.gun embriyosu daha erken de belli olabikir diyolarAmin insallh canım benimde üçüncü polikistik over vardı 8 yumurta toplandı ikisi embriyo haline geldi beşinci gündü benimde seni çok iyi anlıyorum embiryo seçeneğinin olmaması üçüncü transferlerin tutma olasılığınin yüksek olduğunu söylüyorlar insallh seninki de tutar Allah kimseyi evlat diye aratmasın
Öyle işte biraz kötü biraz iyi orta halli oluyorumHiç düşünüp takılma bunlara benim bu 3.denemem 5.gün de traanfer edilmişti 6.gün de ama onlar da tutmadı Allah nefes verdiyse tutar canını belli olmayan durumlar için sıkma canım benim olursa da Allahtan olmazsa da Allahtan vardır vakti saati
Canım denemedim ama anlayabiliyoruz hepimiz aynı duyguları yaşadık yaşıyoruzherşey olumlu olacak öyle düşün
Daha erken gününde test yap bence bilemezsin ki bi sürü kişi var gebeliği tutmuş sonradan yükselmiş
Olsun canım sen gününü bekle inşallah olacak
Sağolun kızlar. Günümde yine test yaptırıcam zaten, ilaçları da kullanmaya devam ediyorum ama büyük ihtimalle değişiklik olmayacaktır. Şansım dönerse yazarım size yine mutlakaBende de var canım beyaz akıntı salı günü regli günüm benim birde onun sancısı başladı sanki
Katre_g canım daha erken niye kendini üzüyosunki bekle test gününü bence hemen vazgeçme
Ben de hep yatıyorum.azicik biseyler yapmak istiyorum aslındaBen yapamıyorum doktor yat dedi beklemedeyim cnm sen nasılsın
Bende yapmak istiyorum ama ters bişey olur diye korkuyorum3.günü kalktim çorba yaptım
Merhaba hoşgeldinizBenide ekler misiniz dondurulmuş 3uncu gün embriyosu 20.12.2021 transferim yapildi
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 Kasım @Demiripek 34 3.cü deneme 5.ci gün 7 Aralık @istanbul88 31 1.ci deneme 6.ci gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Nil Gunes 35 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık Mvsy 29 3.cü deneme 5.ci gün 8 Aralık H hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2.ci gün 24 Aralık FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 Aralık
@lightbrown 30 1.ci deneme efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün 20 Aralık @Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.cü deneme 5.ci gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.cü deneme 5.ci gün 25 kasım @sibellldr @Ceyda2911 36 4.cü deneme 2 Aralık @Brccck 34 3.cü deneme 5.ci gün @miracle070210 5.ci gün 2 Aralık @Hemselif 32 2.ci deneme 3.cü gün 27 Aralık
M Minikbirmucizemeselesi 1.ci deneme 3.cü gün 12 Aralık @lezard 38 1.ci deneme @mucizelervar 27 2.ci deneme 5.ci gün 29 Kasım @persona06 25 1.ci deneme 5.ci gün 2 Aralık @sudem_88 33 4.cü deneme 20 Aralık @Selinilya 31 1.ci deneme 6.ci gün 6 Aralık @Zecmel 31 1.ci deneme 3.cü gün 18 Aralık Katre_g 31 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Baharekinci 35 3.cü deneme 5.ci gün 4 Aralık @bsraerdl 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık �
@Hayyee 1.ci deneme @CevikKiz 31 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Hayyal 5.ci deneme 20 Aralık opu oldu @aylinnaylinn 32 3.cü deneme 5.ci gün 16 Aralık @Dfn1903 31 2.ci deneme 3.cü gün 19 Aralık @bir mucizee 31 2.ci deneme 3.cü gün @bebiii 30 1.ci deneme 5.ci gün 28 Aralık @yesilkozalak 2.ci deneme 4 Aralık Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci gün 20 Aralık @Hayattt1 24 2.ci deneme 1.ci gün 18 Aralık
@mutluannne123456789 26 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @tpk35 40 1.ci deneme 3.cü gün 9 Aralık @Kubii38 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @Brarmn11 26 3.cü deneme 5.ci gün @agustos72 33 3.cü deneme 6.ci deneme 3 Aralık @menfur_queen 32 2.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Eskimeyenyillar 3.cü deneme nacwes 33 3.cü deneme 4.cü gün 30 Aralık @ysmn1096 32 3.cü deneme 5.ci gün 27 Aralık
29 yaş ilk denemeMerhaba hoşgeldinizeklemek için yaş deneme yazarmısınız çoğu arkadaşımız listeyi takip ediyor ona göre yorumlarda bulunuyorlar
Ben transferden önce bir kaç günlük yemeğimi yapıp dolaba koymuştum . Onlardan ısıtıp ısıtıp yiyoruz iki gündür ama çok ağır şeyler yapmamak koşuluyla sabah kalvaltıda menemen hazırladım melesa mutfağa girip çıkıyorum. Dün transfer oldum bu aradaKızlar ne zaman yemek yapmaya başladınız?
Teşekkür ederim tekrardan hoşgeldiniz aramıza inşallah size sımsıkı tutunur bebeğiniz29 yaş ilk deneme
Fark ettim seninle birlikte 5 6 arkadaş aynı günde transfer olduk umarım sen bize bizde sana uğur getiririz bzikerde henüz beklemedeyiz henüz hiç test yapmadım ben ne idrar ne kanİnşallah çok sabirsizim Çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum bide buraya yeni üye oldum sayfayı çözmeye çalışıyorum
Aa sizinde mi aynı çok sevindim inşallah kucaklarımiz dolar hiç belirti varmı bende test Yapmadım.igne kullanıyorum hergun sizinde mi dondurulmuşFark ettim seninle birlikte 5 6 arkadaş aynı günde transfer olduk umarım sen bize bizde sana uğur getiririz bzikerde henüz beklemedeyiz henüz hiç test yapmadım ben ne idrar ne kan
Evet benim de dondurulmuş ama 2.ci günAa sizinde mi aynı çok sevindim inşallah kucaklarımiz dolar hiç belirti varmı bende test Yapmadım.igne kullanıyorum hergun sizinde mi dondurulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?