- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Aslında büyüyordu ama şansımızı arttırmak adına gonalf ile büyüttük 5.güne 5 tane embriyom kaldı. Ama ikisi ilk transferde tutmadı gitti geriye donmuş 3 tane yavrucak kaldıSende bendensinsenin yumurtan kendiliğinden büyüyormu ben gonal f kullanıyorum benimkiler büyümüyor takviyesiz
Bende deneyim ozaman inşallah faydası olur
Anladım canım yani şimdi doğal döngüde yumurtan büyüdüğü için iğne kullanmıcan ne güzelAslında büyüyordu ama şansımızı arttırmak adına gonalf ile büyüttük 5.güne 5 tane embriyom kaldı. Ama ikisi ilk transferde tutmadı gitti geriye donmuş 3 tane yavrucak kaldı
Yok kız yumurta toplama aşaması full iğneli oldu doğal olmadıAnladım canım yani şimdi doğal döngüde yumurtan büyüdüğü için iğne kullanmıcan ne güzelseninki tam doğal olcak ben şimdide kullanıyorum gonal f i benim yarı doğal ozaman çünkü benimki gelişmiyo takviyesiz
Ahahaa anlaşamadıkYok kız yumurta toplama aşaması full iğneli oldu doğal olmadışimdi dondurulmuş transfer hazırlığı için adetten sonra az igne kullanacağım anlamında dedim doğal olacak diye yani şu kullanılan estrofem, prolutex, progesteron vs az kullanıcam
Evet canım bugün yarın adet olacağım bekliyorum evet biraz karışık işler bakalım nasıl olacakAhahaa anlaşamadıkopu zaten iğneliydi ama bende şimdi dondurulmuş doğal transfer olcamda onun için senin kendi yumurtanı takip edip yeterli büyüklüğe gelip çatlayınca donuk embriyoyu transfer ediyolaa kendi hormonlarınla takviye ilaçsız sanki yumurtan dönllenmiş gibi rahim embriyoyu tutsun kabullensin diye buşekilde oluyo bu aşamadaki yumurta takibindede ben gonal f kullanıyom ondan bahsetmiştim sen daha baslamadın adeti bekliyon sanırım
Hadi bismillah ozaman hayırlısı ile başlayıp hayırlı sonuç alman dileğiyleEvet canım bugün yarın adet olacağım bekliyorum evet biraz karışık işler bakalım nasıl olacak
Aklımıza kötü getirmiyoruz pozitif düşünüp pozitif sonuçlar alıyoruz hayırlısı ileBen hepten korkmaya başladım tutmayacak diye
İnşallah teşekkür ederim cevap yazdığın içinAklımıza kötü getirmiyoruz pozitif düşünüp pozitif sonuçlar alıyoruz hayırlısı ile
Amin amin hepimizeHadi bismillah ozaman hayırlısı ile başlayıp hayırlı sonuç alman dileğiyle
Ortada bir şey yok canım tutmayacak diye hep olumlu düşünmemiz lazım yapacak bir şeyimiz yok olacaksa Allah’ın takdiri olacak. Biz elimizden geleni yapalım da o tutacaksa her şekilde tutar inşallahBen hepten korkmaya başladım tutmayacak diye
Hepimizin inşallahOrtada bir şey yok canım tutmayacak diye hep olumlu düşünmemiz lazım yapacak bir şeyimiz yok olacaksa Allah’ın takdiri olacak. Biz elimizden geleni yapalım da o tutacaksa her şekilde tutar inşallah
Allah razı olsun kuzum giremedim esim yanımdaydı neti kullanmama pek izin vermiyor ☺☺Girmedin hiç aklım dualarım seninle hadi bakalımm pozitif diye başlayalım öyle devam etsin
Valla kuzucumm heyecan korkuhepsi vardı ama doktorum o kadar pozitifti o kadar pozitifti ki bütün enerjisini hissettim gülerek çıktık transferden bize düşen her şeyi yaptık bakalım artık rabbime kaldıNasıl bir duyguydu
Aminn canım inşallah ilk pozitif benden gelir ayağımı sürürümde hepimiz güZel hanerler alırız allahım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasınRabbim hayırlısıyla sana tutunmasını nasip etsin inşallahilk trasnfer sensin canım inşallah ilk güzel haberi senden alırız
Ayy çok güzel olmuş ne güzelAllah razı olsun kuzum giremedim esim yanımdaydı neti kullanmama pek izin vermiyor ☺☺
Valla kuzucumm heyecan korkuhepsi vardı ama doktorum o kadar pozitifti o kadar pozitifti ki bütün enerjisini hissettim gülerek çıktık transferden bize düşen her şeyi yaptık bakalım artık rabbime kaldı
Aminn canım inşallah ilk pozitif benden gelir ayağımı sürürümde hepimiz güZel hanerler alırız allahım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın
Ama negatif yoooooqqqqqq dediiiikk ama burda nolursa olsun negatife yer yok negatif cıkan tek yer covid sonuclarınız olsun kızlaaarrrBen hepten korkmaya başladım tutmayacak diye
Nasılsın nasıl hissediyorsun kendini ilk anne adayımız sensin inşallahGünaydınnnnnnn canımcım
Iyiyim canım çok şükür uzanmışim iyi hissediyorum hafif sancı oluyo kahvaltımi falan hazırlıyorum bulaşıklari makineye atıyorum kendimi yormuyorum kitap okuyorum tv izliyorumNasılsın nasıl hissediyorsun kendini ilk anne adayımız sensin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?