2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Sende bendensin senin yumurtan kendiliğinden büyüyormu ben gonal f kullanıyorum benimkiler büyümüyor takviyesiz

Bende deneyim ozaman inşallah faydası olur
Aslında büyüyordu ama şansımızı arttırmak adına gonalf ile büyüttük 5.güne 5 tane embriyom kaldı. Ama ikisi ilk transferde tutmadı gitti geriye donmuş 3 tane yavrucak kaldı

Aslında büyüyordu ama şansımızı arttırmak adına gonalf ile büyüttük 5.güne 5 tane embriyom kaldı. Ama ikisi ilk transferde tutmadı gitti geriye donmuş 3 tane yavrucak kaldı
Anladım canım yani şimdi doğal döngüde yumurtan büyüdüğü için iğne kullanmıcan ne güzel seninki tam doğal olcak ben şimdide kullanıyorum gonal f i benim yarı doğal ozaman çünkü benimki gelişmiyo takviyesiz

Yok kız yumurta toplama aşaması full iğneli oldu doğal olmadı şimdi dondurulmuş transfer hazırlığı için adetten sonra az igne kullanacağım anlamında dedim doğal olacak diye yani şu kullanılan estrofem, prolutex, progesteron vs az kullanıcam

Ahahaa anlaşamadık opu zaten iğneliydi ama bende şimdi dondurulmuş doğal transfer olcamda onun için senin kendi yumurtanı takip edip yeterli büyüklüğe gelip çatlayınca donuk embriyoyu transfer ediyolaa kendi hormonlarınla takviye ilaçsız sanki yumurtan dönllenmiş gibi rahim embriyoyu tutsun kabullensin diye buşekilde oluyo bu aşamadaki yumurta takibindede ben gonal f kullanıyom ondan bahsetmiştim sen daha baslamadın adeti bekliyon sanırım

Evet canım bugün yarın adet olacağım bekliyorum evet biraz karışık işler bakalım nasıl olacak

Girmedin hiç aklım dualarım seninle hadi bakalımm pozitif diye başlayalım öyle devam etsin
Allah razı olsun kuzum giremedim esim yanımdaydı neti kullanmama pek izin vermiyor ☺☺
Nasıl bir duyguydu
Valla kuzucumm heyecan korkuhepsi vardı ama doktorum o kadar pozitifti o kadar pozitifti ki bütün enerjisini hissettim gülerek çıktık transferden bize düşen her şeyi yaptık bakalım artık rabbime kaldı
Rabbim hayırlısıyla sana tutunmasını nasip etsin inşallah ilk trasnfer sensin canıminşallah ilk güzel haberi senden alırız
Aminn canım inşallah ilk pozitif benden gelir ayağımı sürürümde hepimiz güZel hanerler alırız allahım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın

Ayy çok güzel olmuş ne güzel Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz

Nasılsın nasıl hissediyorsun kendini ilk anne adayımız sensin inşallah
Iyiyim canım çok şükür uzanmışim iyi hissediyorum hafif sancı oluyo kahvaltımi falan hazırlıyorum bulaşıklari makineye atıyorum kendimi yormuyorum kitap okuyorum tv izliyorum zaman geçsin istiyorum bi yandan da geçmesin dursun istiyorum cok karıştığım inşallah ilk pozitif benden ardimdan hepinizden gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…