- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Hiç bir fikrim yok desemAcaba benim gibi bu olduğun adet değilde diğer olacağın adette mi başlayacak rahim hazırlığına
Bende tık yok geç olucam sanırımAynısı bendede oldu kesildi ama
su gibi sanki
Kızlar günaydın neler yapıyorsunuz bugün motivasyonlarımız nasıl ben bugün yaramaz bir çocuk gibi uyandım ama benim adet hala yok ortalarda
Amin amin aminAmin Allah bu yolda emek veren herkesin kucagını doldursun insallah
Bende histereskopi sonrası adet sıkıntısı yaşayanları duymuştum benim tedirginliğim de biraz ondan sanırımKızlar bişey sorucam ben negatifi gördüğüm akşam hastalandım bu ay ikinci adeti görücem ama 40-45 gun gecikti falan okudum doğru mu okudum bilmiyorum ilk adette atılmıyo mu zaten ilaçlar ? ben bide üşüttüm üstüne ben 2 ay sürüncem heralde :)
girme girme sen işine bak meraklanma ❣
Bende aynıGün yaklaştıkça benim adet
Benimkinin dün gelmesi gerekiyordu ortalıkta hiç gözükmüyor canım stres yapma elbet gelecek
Çaylar değil ama hareket yürüyüş eksik olmuyor bendeKekik çayı , adaçayı , bol hareket yürüyüş yapınca o akıntı bende çabuk adete dönüşüyor canım
Allah'ım nasip etsin inşallah hepimize mutlu sonuEn güzel destanları hep birlikte yazacağız büyük harfler ile
Ve the endHiç bir fikrim yok desem
Bende tık yok geç olucam sanırım
Anca girince yazabildim
Amin amin amin
Bende histereskopi sonrası adet sıkıntısı yaşayanları duymuştum benim tedirginliğim de biraz ondan sanırım
Kayınvalidemi götürdük büyük eltime şimdi girebilirim rahat rahat
Bende aynı
Çaylar değil ama hareket yürüyüş eksik olmuyor bende
Allah'ım nasip etsin inşallah hepimize mutlu sonu
Kız parça parça yazamıyorum napimVe the endkapanış konuşması da geldi.
İyi akşamlar Türkiye
Ben adet olunca başlıcam canım aç tok farketmiyor ya da ben bilmiyorumAdet bekleyen kızlar, adetle birlikte transfere kadar nar suyu içmeye başlayacaklara bir soru;
Biz bu nar suyunu ne zaman içeceğiz ? Aç karnına mi tok karnına mi ? Sabah mi akşam mi ?
Kızlar bu nar suyunu doktorunuzmu dedi için diye benimki geçen transfer sonrası nar yemek yasak dedi sadece buayda normalde ilaçsız doğal transfer olcak ama benim pkodan dolayı adet düzensizliğim var ve yumurtam kendiliğinden büyümediği için dün sanırım rahim kalınlığı az geldi estrofem başlattı tekrar doktor demedende extra bişey yapmak istemiyom ters teper diyeBen adet olunca başlıcam canım aç tok farketmiyor ya da ben bilmiyorumdaha öncede gün içinde içiyordum
Ben bu nar suyu muhabbetini henüz yeni duydum her hangi bir fikrimde yok açıkcası etkileri neler ki hep bunu yazıyorlar sayfalara nar suyu avakado falanAdet bekleyen kızlar, adetle birlikte transfere kadar nar suyu içmeye başlayacaklara bir soru;
Biz bu nar suyunu ne zaman içeceğiz ? Aç karnına mi tok karnına mi ? Sabah mi akşam mi ?
Ayy teşekkür ederim canım benim dun transferim gerçekleşti 2 5.gün embriyosu transfer edildi iki gündür evde uzaniyorum ara ara evde ufak tur atıyorum bakalim artık rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallahAyyy bugun transfer günüymüş mübarek günde Allah yardımcın olsun
Girmedin hiç aklım dualarım seninle hadi bakalımm pozitif diye başlayalım öyle devam etsinAyy teşekkür ederim canım benim dun transferim gerçekleşti 2 5.gün embriyosu transfer edildi iki gündür evde uzaniyorum ara ara evde ufak tur atıyorum bakalim artık rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah6 aralik test günü bakalım sanorim ilk haber benden geliyor allahım hepimiZe güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Nasıl bir duyguyduAyy teşekkür ederim canım benim dun transferim gerçekleşti 2 5.gün embriyosu transfer edildi iki gündür evde uzaniyorum ara ara evde ufak tur atıyorum bakalim artık rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah6 aralik test günü bakalım sanorim ilk haber benden geliyor allahım hepimiZe güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Bildiğim kadarıyla bir yan etkisi yok canım birer bardak içildiği taktirde güzel ve sağlıklı bir şekilde rahmi kalınlaştırıyor. Evet transfer sonrası yasak . Bende de PKO var ve doğal döngü az ilaçla olacak bu seferki transfer o yüzden istiyorum içmek.Kızlar bu nar suyunu doktorunuzmu dedi için diye benimki geçen transfer sonrası nar yemek yasak dedi sadece buayda normalde ilaçsız doğal transfer olcak ama benim pkodan dolayı adet düzensizliğim var ve yumurtam kendiliğinden büyümediği için dün sanırım rahim kalınlığı az geldi estrofem başlattı tekrar doktor demedende extra bişey yapmak istemiyom ters teper diye
Transferden sonra içmeye devam edilmiyor zaten canım rahim kalınlaşmasına yardımcı oluyor hatta ben doktor en son kontrolde transfer gününü belirleyince bırakıyorum içmeyi demekki yeterli kalınlığa gelmiş diyeKızlar bu nar suyunu doktorunuzmu dedi için diye benimki geçen transfer sonrası nar yemek yasak dedi sadece buayda normalde ilaçsız doğal transfer olcak ama benim pkodan dolayı adet düzensizliğim var ve yumurtam kendiliğinden büyümediği için dün sanırım rahim kalınlığı az geldi estrofem başlattı tekrar doktor demedende extra bişey yapmak istemiyom ters teper diye
Rabbim hayırlısıyla sana tutunmasını nasip etsin inşallahAyy teşekkür ederim canım benim dun transferim gerçekleşti 2 5.gün embriyosu transfer edildi iki gündür evde uzaniyorum ara ara evde ufak tur atıyorum bakalim artık rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah6 aralik test günü bakalım sanorim ilk haber benden geliyor allahım hepimiZe güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Ne güzel o zaman adet başlangisinda mı kullanmaya başladınız doktor bana adet ol gel rahim kalınlaşması için ve rahmi hazırlamak için ilaçlar vericez demiştiTransferden sonra içmeye devam edilmiyor zaten canım rahim kalınlaşmasına yardımcı oluyor hatta ben doktor en son kontrolde transfer gününü belirleyince bırakıyorum içmeyi demekki yeterli kalınlığa gelmiş diye
Bişey sorucam canım bu transferden sonra eğer tutmazsa doktorum doğal deneriz demişti bende de pko var adetlerin düzenli miydi senin pko olunca nasıl olur doğal döngüyle bi kafamıza takıldıBildiğim kadarıyla bir yan etkisi yok canım birer bardak içildiği taktirde güzel ve sağlıklı bir şekilde rahmi kalınlaştırıyor. Evet transfer sonrası yasak . Bende de PKO var ve doğal döngü az ilaçla olacak bu seferki transfer o yüzden istiyorum içmek.
Aynen canım adet olunca başlıcam diğerlerinde de öyle yapmıştım kalınlaşmasında bi sıkıntı yaşamadım çok şükürNe güzel o zaman adet başlangisinda mı kullanmaya başladınız doktor bana adet ol gel rahim kalınlaşması için ve rahmi hazırlamak için ilaçlar vericez demişti
Ayyyy inşallah bizlere de faydası olur transfer için adet beklemedindeyim bende nar suyunu öğrendiğim iyi oldu sağolunAynen canım adet olunca başlıcam diğerlerinde de öyle yapmıştım kalınlaşmasında bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
Ben çok uzun süre yasmin doğum kontrol hapı kullandım canım daha bekarken başladım PKOdan dolayı yaklaşık 7 sene kullandım. Onu bıraktıktan sonra kilo aldım ve adetlerim düzensiz oldu. Doktor bana glifor verdi yaklaşık 5 senedir glifor kullanıyorum ve bu süreçte hic bırakmadım. Ne zaman glifora başladım o zaman adetlerim düzene girdi her ay 30 günde bir adet görüyorum. Doktorla karşılıklı konuşarak bu şekilde yapmaya kadar verdik çünkü hormon igne ve ilaclari benim ağrılarımı çok arttırıp beni çok yıpratıyor. Eğer olmazsa tekrar ilaçla denicem artık bu sefer böyle olsun istedim. Adet öncesi kontrole gittiğimde bu ay için kendiliğinden 8 mm olmuş rahmim bu ay da olur insallahBişey sorucam canım bu transferden sonra eğer tutmazsa doktorum doğal deneriz demişti bende de pko var adetlerin düzenli miydi senin pko olunca nasıl olur doğal döngüyle bi kafamıza takıldı
Rica ederim ne demekAyyyy inşallah bizlere de faydası olur transfer için adet beklemedindeyim bende nar suyunu öğrendiğim iyi oldu sağolun
Ben evlendikten sonra öğrendim pko olduğumu canım çocuk olmayınca başta doğum kontrol hapı kullandığım için düzenli oluyordu. Aslında bekarken de düzensizdi gittiğim doktorlar hiç pko demedi insan bilse belki ona göre yol alırdı. Gliforu ben de çok uzun süre kullandım ilk transferden sonra bıraktırdı doktorum. Aslında bu tüp bebek işine girdiğimden beri adetlerim hep düzenli hep ilaç kullanmaktan sanırım. İnş hepimizinki bu sefer olurda ikinci ihtimallere gerek kalmazBen çok uzun süre yasmin doğum kontrol hapı kullandım canım daha bekarken başladım PKOdan dolayı yaklaşık 7 sene kullandım. Onu bıraktıktan sonra kilo aldım ve adetlerim düzensiz oldu. Doktor bana glifor verdi yaklaşık 5 senedir glifor kullanıyorum ve bu süreçte hic bırakmadım. Ne zaman glifora başladım o zaman adetlerim düzene girdi her ay 30 günde bir adet görüyorum. Doktorla karşılıklı konuşarak bu şekilde yapmaya kadar verdik çünkü hormon igne ve ilaclari benim ağrılarımı çok arttırıp beni çok yıpratıyor. Eğer olmazsa tekrar ilaçla denicem artık bu sefer böyle olsun istedim. Adet öncesi kontrole gittiğimde bu ay için kendiliğinden 8 mm olmuş rahmim bu ay da olur insallah
Sende bendensinBildiğim kadarıyla bir yan etkisi yok canım birer bardak içildiği taktirde güzel ve sağlıklı bir şekilde rahmi kalınlaştırıyor. Evet transfer sonrası yasak . Bende de PKO var ve doğal döngü az ilaçla olacak bu seferki transfer o yüzden istiyorum içmek.
Bende deneyim ozaman inşallah faydası olurTransferden sonra içmeye devam edilmiyor zaten canım rahim kalınlaşmasına yardımcı oluyor hatta ben doktor en son kontrolde transfer gününü belirleyince bırakıyorum içmeyi demekki yeterli kalınlığa gelmiş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?