Evt hemde ne temizlik bayaram ve bahar temizligi + evde kizin odasinin tamiri mahvoldum ve dunden beri karnimda tuhaf bi agri var.Bayram temizligi mi basladi ki kimsenin sesi cikmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt hemde ne temizlik bayaram ve bahar temizligi + evde kizin odasinin tamiri mahvoldum ve dunden beri karnimda tuhaf bi agri var.Bayram temizligi mi basladi ki kimsenin sesi cikmiyor
anladım canım doğru herkeste farklı belirtiler oluyor kimisinde hiç olmuyor insan bu döneminde her şeyi sorguluyor işteBu normal değil demek değil her hamilelik farklı ben karın yumusamasiyla beraber demek istedim yanlış ifade etmişim.Korkmana gerek yok sonuçta hiç birimiz doktor değiliz.Ayrica söylediklerim kendimde olan farklılıklar.
Sen de 9 aylık gibi ağırlık hissediyor musun? Bir yere gitmek falan içimden hiç gelmiyor bu ağırlık ve halsizlik yüzünden. Cocuklara hicbirsey alamadım bayrama ha bugün ha yarın derkenBende hıc tık yok tatlı şeyler yıyoyorum yatıyorum ama hıc hareket yok tas gıbı karnım zaten sertlıgı sımdıden rahatsız edıyor
Kolay gelsin canim ama dikkatli ol ya yardim eden yok muEvt hemde ne temizlik bayaram ve bahar temizligi + evde kizin odasinin tamiri mahvoldum ve dunden beri karnimda tuhaf bi agri var.
Canım genelde yazılanlar o yönde göğüs uçlarını uyarmak oksitosin hormonu salgılanmasına sebep olabiliyor bu da kasılma yapıyormuş doğuma davetiye çıkarmak heleki riskli bi gebelikse dikkat etmende fayda var 37 38 haftalarda başlanmalı bencedeKeşke not alsaydım ben o mesajı ya
Erken doğum olmasın diye 37den sonra mı ne kullan yazmıştı o mesajı yazan
Gerçekten bilen biri aydınlatsın da ona göre sürüneyim ben de
Yazmiyayim dedim de ben meme ile erken dogum arasindaki bagi kuramiyorumeger varsa da cahilligime verin
Al bak o bağlantıyı buldukCanım genelde yazılanlar o yönde göğüs uçlarını uyarmak oksitosin hormonu salgılanmasına sebep olabiliyor bu da kasılma yapıyormuş doğuma davetiye çıkarmak heleki riskli bi gebelikse dikkat etmende fayda var 37 38 haftalarda başlanmalı bencede
Sor bence de canim bakalim ne dicek benim de uclarda aci var birsey kullanmiyorum ben de:sAl bak o bağlantıyı bulduk
En kötü 23. Haftada doktoruma sorarım artık kullanayım mı diye
Çok bilimsel anlatılmış burda
Eğer hurafe gibi bi şeyse doktor kınar diye çok korkuyordum
Ben hissediyom ya bi çökmüş gibiyim.Sen de 9 aylık gibi ağırlık hissediyor musun? Bir yere gitmek falan içimden hiç gelmiyor bu ağırlık ve halsizlik yüzünden. Cocuklara hicbirsey alamadım bayrama ha bugün ha yarın derken
Normalde de sorardım çoktan da hurafe gibi sanmıştım benSor bence de canim bakalim ne dicek benim de uclarda aci var birsey kullanmiyorum ben de:s
Kimler ne gibi sorularla gidiyordur kesin doktorlara onların işi de zorNormalde de sorardım çoktan da hurafe gibi sanmıştım ben
Sonuçta okumuş etmiş insanlarız
Doktor kınar diye korktum biraz
Ben hissetmiyorumKizlar bebisin tekmesi ilk kez disardan hissedildi esim de hissettm dedihep ayni yerden hissedyrm sag yan
sağol canim. eltiler var da malesef bi yardımları olmuyorKolay gelsin canim ama dikkatli ol ya yardim eden yok mu
bende hissetmiyorum.oysaki her iki cocugumda da bu haftalarda net hissetmiştiBen hissetmiyorum
Benimde oglumda cok netti. Bu kiz tembel galibabende hissetmiyorum.oysaki her iki cocugumda da bu haftalarda net hissetmişti
ne bilirim sanki telaslanmaya basladim
Benimkini doktor yapti. Yapistirma zaten dikis yoktuKızlar size bir sorum olacak bu benim ikinci gebeliğim. İlkinde sezaryen oldum ve dikiş izlerim yok denecek kadar az ve hamd olsun sıkıntı yaşamadım. Ben farklı bir ilde ikamet ediyorum ama.ilk doğumu mu annem gilin yanında yaptim esim göreve gidiyordu surekli izin vs alamadığı için kontrollerimin cogunlugunu annem gilin orada tamamladim . kardeşimin okulu da vardı özeti doğum ailemin yanında oldu. Ilk doktorumdan memnun kaldığım için yine orada doğum yapmak istiyorum işin kötü yanı babaminda tayini çıktı oda oradan gitti ama yakınlar ilk doğum yaptığım ile...
Doktorada bir türlü ulaşamadım , dikişi kim atiyor yada sistem nasil isliyor bilmiyorum Sadece merak ettiğim tek şey var sezaryendeki dikiş işlemini doktor mu yapıyor yoksa doktorla birlikte giren ekipten birisi mi . Bilginiz varsa yazarsanız çok mutlu olurum
Kesiyi doktor atıyor diye biliyorum. Kesin güzelmiş senin ordan yine işlem yapabilirler.Kızlar size bir sorum olacak bu benim ikinci gebeliğim. İlkinde sezaryen oldum ve dikiş izlerim yok denecek kadar az ve hamd olsun sıkıntı yaşamadım. Ben farklı bir ilde ikamet ediyorum ama.ilk doğumu mu annem gilin yanında yaptim esim göreve gidiyordu surekli izin vs alamadığı için kontrollerimin cogunlugunu annem gilin orada tamamladim . kardeşimin okulu da vardı özeti doğum ailemin yanında oldu. Ilk doktorumdan memnun kaldığım için yine orada doğum yapmak istiyorum işin kötü yanı babaminda tayini çıktı oda oradan gitti ama yakınlar ilk doğum yaptığım ile...
Doktorada bir türlü ulaşamadım , dikişi kim atiyor yada sistem nasil isliyor bilmiyorum Sadece merak ettiğim tek şey var sezaryendeki dikiş işlemini doktor mu yapıyor yoksa doktorla birlikte giren ekipten birisi mi . Bilginiz varsa yazarsanız çok mutlu olurum
Ben soramam utanirim erkek benim doktorumsen bana da haber ver canim soruncaAl bak o bağlantıyı bulduk
En kötü 23. Haftada doktoruma sorarım artık kullanayım mı diye
Çok bilimsel anlatılmış burda
Eğer hurafe gibi bi şeyse doktor kınar diye çok korkuyordum
Ooo onlara sorsan onlarin daha cok isi vardireltim yok ama az cok biliyorum cevremdensağol canim. eltiler var da malesef bi yardımları olmuyor