- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Detayliya az kalmisrenkli mi olcakBen en son 16 da gittim bi dahaki taaaaa 23. Haftada
Arada başka doktorda 20. Haftada detaylı ultrason olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Detayliya az kalmisrenkli mi olcakBen en son 16 da gittim bi dahaki taaaaa 23. Haftada
O kadar emin dalga geçince ben ikna oldum vallaDoktor daha iyi bilir di mi
Ben de 16 da gittim 20 haftada gitcem insallah bu ay sonu nasipse detayli da 22 deBen en son 16 da gittim bi dahaki taaaaa 23. Haftada
Benim hep renkli oluyor yaDetayliya az kalmisrenkli mi olcak
Dogrudur herhalde ama 16 dan sonra hissedilen bence gercektir ben de iste karisik her zmn hissetmiyorm bazen pit diye dokunma hissedymO kadar emin dalga geçince ben ikna oldum valla
Tereddüt etmedi resmen
Detaylıya gidicem prof a sorim senin için 30 temmuzu bekle bn olmayı düşünmüyorum. Oldum antikorum yeni bitti amaYa bu aşı için profesöre filan giden kşmse yok mu aramızda onlar bi sorsalardı
Bana da öyle arada bi tıklama oluyorDogrudur herhalde ama 16 dan sonra hissedilen bence gercektir ben de iste karisik her zmn hissetmiyorm bazen pit diye dokunma hissedym
Detayli renkli guzel olur ben de oyle yaptircam nasipse kendi klinigimde yaa bir arkdsm yaptirmis renksiz ama yine de burnunu falan cekmisler kime benzedigi cok net belli oluyor cok tatliskalkik burunduBenim hep renkli oluyor ya
Ben utancımdan doktora diyemedim bile çünkü imkansız olduğunu kendim de biliyorumValla 14. Haftada doktor benle dalga geçti hissediyor olabilir miyim deyince
Öyle emin dalga geçti ki ben de hissetmediğime ikna oldum
Detaylıya ben de profesöre gideceğim de sanki o sadece detaylo yapıp gidiyoe gibi kabul ettim niyeyseDetaylıya gidicem prof a sorim senin için 30 temmuzu bekle bn olmayı düşünmüyorum. Oldum antikorum yeni bitti ama
Ayda bir bu ay detaylı taaaa diğer ay doktoruma gidicem SenDr kontrolleriniz ne zaman kizlar?ayda bir mi gidiyor herkes
Sana bi şey diyeyim miDetayli renkli guzel olur ben de oyle yaptircam nasipse kendi klinigimde yaa bir arkdsm yaptirmis renksiz ama yine de burnunu falan cekmisler kime benzedigi cok net belli oluyor cok tatliskalkik burundu
Sen olmak istiyon sanırım kendi dr ne diyorsa onu yap bn onay versene yapmıcam ki sormadım da doğum sonrası inşallahDetaylıya ben de profesöre gideceğim de sanki o sadece detaylo yapıp gidiyoe gibi kabul ettim niyeyse
Sen de sor ben de sorayım bari
Belki bu sefer aynı cevap çıkar
Benim de ağustosub ilk haftası detaylım
Yaaaa ne guzel olur tabi güzel profil yakalarsa doktorkime benziyrrrSana bi şey diyeyim mi
Bence bizimkinin de kime benzediği belli oluyor artık
Bu son kontrolde yüzünün resmini vermişti
İki doktora gittimSen olmak istiyon sanırım kendi dr ne diyorsa onu yap bn onay versene yapmıcam ki sormadım da doğum sonrası inşallah
28 inde kontrolum var detayli tarihi ozmn alirim ayni yerde farkli bir dr geliyormus disardanAyda bir bu ay detaylı taaaa diğer ay doktoruma gidicem Sen
Bana değilYaaaa ne guzel olur tabi güzel profil yakalarsa doktorkime benziyrrr
Yani memnun kalanlar vardir belki ama ben de pek gidesim gelmiyor. Cinsiyet kendi dr un kesin mi demisti kac haftalikken?Kızlar bugün devlet hastanesine gittim, özeldeki doktorum erkek demişti ama devlette ki kıza benziyor sanki dedi göremiyorum bizim makineler biraz sıkıntı iki boyutlu dedi , üçlü tarama testine bari para vermeyim diye devlette yaptırdım kan aldılar sistem bozukmuş kan için saatlerce bekledik ayrıca doktor karnıma o kadar çok bastırdı ki eve geldiğimden beri kasıklarım sanki çatlayacak ağrıdan Devlet hastanesine karşı fobim oluştu resmen, sürekli azarlayan hemşireleri gördükçe