- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da indireyimGün gün gebelikte güzel detaylı bilgiler veriyor
Bi dene bakalm ben nerdeyse hepsini bi defa indiridm baktmOnu da indireyim![]()
Kanama var mıBen cok anlamıyorum ama herkes kimyasal gebelik düşer kanama ile diyor..
doktor neden öyle dedi anlamadım(
Doktorum 3 4 nm dedi ama benimde sizinle aynı haftada aslında neden küçük, soruna mı işaret acabab5+1 di canım. Haftaya cuma da kalp atışı için gideceğimUltrason kağıdında yazan değer mi doktorum söylediği mi 3 4mm?
![]()
1 gün bile fark ediyor. Farklı zamanlarda döllenme olmuştur. Bilemiyorum ki benim mesela son adet tarihimiz aynı gün olan bir arkadaşla beta değerimiz de farklıydı. Sorun olacağını sanmıyorumDoktorum 3 4 nm dedi ama benimde sizinle aynı haftada aslında neden küçük, soruna mı işaret acabab
Merhaba kızlar beni de aranıza alınbugün değerim 100.44 çıktı inşallah güzelce artar sağlıkla doğum yaptığım günleri görürüm
![]()
Kalp atışını görebilme ihtimaline karşı evet vajinal baktiracagim. Zaten ben hiçbir muayenede karından olsun demedim bugüne kadar.Yaaa keşke kalp atışını da görsek.
![]()
1 gün bile fark ediyor. Farklı zamanlarda döllenme olmuştur. Bilemiyorum ki benim mesela son adet tarihimiz aynı gün olan bir arkadaşla beta değerimiz de farklıydı. Sorun olacağını sanmıyorum![]()
Ay ne kadar pozitifsin maşallahhhAaay hoşgeldiiiinnnn tabiiiii
Çoğalalım çoğalalım biiisssüüüürüüüü olalım. Hep güzel haberler verelim birbirimize, aile olalım![]()
Yatcan kalkcannn hooppp ordasınYarın olmuyordu.![]()
Ya 16.00da yaaYatcan kalkcannn hooppp ordasın![]()
Çok di mi yaaOoooooo![]()
Kalp atışına bakın şurda yaa![]()
Seveceksin.Onu da indireyim bakayım nasılmış.