- 12 Ocak 2021
- 4.492
- 18.381
- 158
- 30
Başında dikkat etseler keşke.
Geçmiş olsun. Benim de eşim düşürdü bi kereşimdi daha dikkatli tabi
![Unamused face :unamused: 😒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f612.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başında dikkat etseler keşke.
Geçmiş olsun. Benim de eşim düşürdü bi kereşimdi daha dikkatli tabi
Benim bebeğim de yumurta sarısını sevmiyor beN bugün patatesi Küp küp doğradım haşlayıp Sonra zeytinyağında hafif çevirdim üstüne de yumurta sarısını döktüm severek yedi. Hemde ezmedim patatesleri kendi çiğnedikçe sevdi sankiMerhabalar güzel anneler.gruba görmeyeli baya olmuş.bebişler iyidir umarım.biz sekiz aylık oluyoruz artık bir ay sonra iş başı yapacağım.yemek konusu herkes gibi bizde de sıkıntı kilosu iyi diye çok üstüne düşmüyordum ama işe başlayınca sıkıntı olacak.birde kan ilacindan dolayı kabızlık yaşayınca gelişimi iyi olunca Dr umuz kan ilacını verme demişti.en son kontrolümüz de yine açtım konuyu yine bir yaşında kan tahlili yaparız gerek olursa başlarız dedi.ilaç yerine yumurta, kıyma,kabak önerdi.kiyma ve kabağı çorbada zorda olsa vermeye çalışıyorum ama yumurta sarısında çok zorlanıyorum.krep yapıyorum yemiyor,haşlayıp sulandiriyorum yemiyor avakado ile yiyordu ama havalardan dolayı olgun avakado bulamıyorum sizler nasıl veriyorsunuz fikir verir misiniz bana
Olabilir aslında deneyeyim bakalım.ben birde tek çeşitle daha zor yediğini far ettim yani tek çorbadansa yanına bir çeşit olunca daha iyi yiyor birde yemeyi keserse biraz su veriyorum üstüne bir iki kaşık daha yiyorBenim bebeğim de yumurta sarısını sevmiyor beN bugün patatesi Küp küp doğradım haşlayıp Sonra zeytinyağında hafif çevirdim üstüne de yumurta sarısını döktüm severek yedi. Hemde ezmedim patatesleri kendi çiğnedikçe sevdi sanki
Vampir gibiNasil dis mi gicirdatiyorlar
Anim ne sevimli gorunuyordur
Bugun cok huysuzlandi. Yarim saat uyudu uyumadi. Zormus dis isi
Geçmiş olsun. Düşmeden buyumuyorlar ne yazık kiGüne harika başladık kocama tuvalete gidicem dikkat et cocuk düşmesin dedim gittim. küt diye ses nasıl gittim odaya bilmiyorum çocuk yataktan sırt üstü düştü uyardığım halde yaniii. Aklım cıktı yüz üstü düşse dişi keserdi kesin allah korudu kocaya bile güven yok![]()
Teşekkür ederiz Evet öyle malesef ama yinede eşler bizim kadar öngörülü değiller tehlikeyi bizim kadar sezemiyorlar o yüzden artık daha çok tembihleniyorGeçmiş olsun. Düşmeden buyumuyorlar ne yazık ki![]()
Erkekler öyle ama bebeğe bakıyorTeşekkür ederiz Evet öyle malesef ama yinede eşler bizim kadar öngörülü değiller tehlikeyi bizim kadar sezemiyorlar o yüzden artık daha çok tembihleniyorbizler evde dünya kadar iş yaparken biyandan çocuğa bakıyoruz gözümüz hep üzerinde oluyor hatta yeri geliyor kucağmızda yapıyoruz eşim cocuğa bakıyorsa yada kucağındaysa başka hiç bir iş yapamıyor eğilip yerden bişey alamaz nasıl yapayım kucağımda çocuk var diyor
![]()
Hepsi mi öyleErkekler öyle ama bebeğe bakıyorya onun için büyük iş
Yalnız değilsinHepsi mi öylebazen çok komiğime gidiyor ya ben kalıplı biride değilim seyit onbaşı gibi çocukla üstüme herşeyi yükleyip yapıyorum o sen alsana bende cocuk var diyo
![]()
Başladım canım üçüncü haftaya girdik ilk haftamiz zorlu geçti ama çok şükür düzene girdi sayılırtulay283300 canım merhaba sen de çalışmaya başlamıştın di mi nasıl gidiyor bebiß ve sen almıştınız mı ben çok üzülüyorum birakicam nasıl olucak emmeden nasıl yapicak diye sizin nasıl gidiyor merak ettim yakinda ben de baslicam da
![]()
Bi alemler gerçektenYalnız değilsineğilip suyu bile alamıyor versene diyor çocuk kucağımda
![]()
Üçü sanki içine kaçmış gibi sadece ucu gözüküyor dimi bizimkide öyle hatta bu ayki kontrolde Dr sorduk.Dr kendi deriyi çekip baktı ucu aslında dışına çıkıyor dedi yapışıklık olabiliyormuş ama deriyi geriye cekebiliyorsan yapışıklık olmuyormuş kilolu olduğu için öyle gözüküyormuşEvet gece gece canım sıkıldı bebeğini sünnet ettiren anneler bezini açtığınızda ucu deri içinde mi duruyor yoksa direk pembe kısmı gözükür vaziyette mi?
Kaç kilo suanda sizin oğlan? Şöyle gibi görüntü. Üstünde yazanda canımı iyice sıkan kısım bidaha olsun hiç istemem. Deriyi çekince tam gergin olarak uç çıkıyor veya kendiliğinden büyüyünce ucu cıkıyor ama tam gergin değil. normal halindeyken büzüşük deri içinde kalıyor gece gece canım sıkıldı çok ya.Üçü sanki içine kaçmış gibi sadece ucu gözüküyor dimi bizimkide öyle hatta bu ayki kontrolde Dr sorduk.Dr kendi deriyi çekip baktı ucu aslında dışına çıkıyor dedi yapışıklık olabiliyormuş ama deriyi geriye cekebiliyorsan yapışıklık olmuyormuş kilolu olduğu için öyle gözüküyormuş
Yok bizimki böyle resimdeki kadar geride değil yine ucu ve ucunun yuvarlak kısmı gözüküyor deriye deriyi geriye doğru cekincede tam olarak geliyor bizim oğlan 11 kiloya yaklaşıyorKaç kilo suanda sizin oğlan? Şöyle gibi görüntü. Üstünde yazanda canımı iyice sıkan kısım bidaha olsun hiç istemem. Deriyi çekince tam gergin olarak uç çıkıyor veya kendiliğinden büyüyünce ucu cıkıyor ama tam gergin değil. normal halindeyken büzüşük deri içinde kalıyor gece gece canım sıkıldı çok ya.
Tam bu kadar değil bizimde ama yinede ucu içerde oluyo. Yarın dahada incelicem bizimkinin kendi halinde duruşunu. Bizimki 9100 falandır en fazla doktora sorcam en kısa zamanda inşallah gerekmez tekrarYok bizimki böyle resimdeki kadar geride değil yine ucu ve ucunun yuvarlak kısmı gözüküyor deriye deriyi geriye doğru cekincede tam olarak geliyor bizim oğlan 11 kiloya yaklaşıyor
Bizim boyumuzda uzun yani kilo olarak kaldırıyor bizim Dr bir yaşından önce çok yorum yapılamaz gibi konuştu sizin Dr ne diyecek bakalım benide bilgilendirebilir misinizTam bu kadar değil bizimde ama yinede ucu içerde oluyo. Yarın dahada incelicem bizimkinin kendi halinde duruşunu. Bizimki 9100 falandır en fazla doktora sorcam en kısa zamanda inşallah gerekmez tekrar![]()
73 cmdi bizimki ay başında cok tombik değil ama etli. Ucu tam içerde değilmiş ucu gözüküyor yanlardan etler toplanıyor. Bilgilendiririm tabi önümüzdeki hafta içi gideriz diye düşünüyorum doktora ama telefondanda başka bi çocuk cerrahına sordurcam tanıdığımıza haber veririm.Bizim boyumuzda uzun yani kilo olarak kaldırıyor bizim Dr bir yaşından önce çok yorum yapılamaz gibi konuştu sizin Dr ne diyecek bakalım benide bilgilendirebilir misiniz
Ayy çok mutlu oldum kuzum alışıyorsanız ne mutluBaşladım canım üçüncü haftaya girdik ilk haftamiz zorlu geçti ama çok şükür düzene girdi sayılır
Sabah emzirip bırakıyorum 7 bucukta uyanıyor 9 gibi tekrar uyuyor uyanınca kahvaltısını yapıyor öğlen eve geliyorum, emmelerimiz azaldı ama reddettiği için değil ara öğün/ öğün saat saat gidiyoruz genelde gece daha çok emiyor
Hiç sıkılma canım bir şekilde o sürece anne de bebekte alışıyor![]()