İdrarda varsa ilaçları kullanın geçer Allah'ın izni ile birde bol bol su içmeniz lazım . Benim kanda bile çıktıKasilma yapmis miydi peki? Belki diyorum kasilma magnezyum kaynaklidir
Ay Allah korusuninsallah kanimda vs cikmaz amin
Çok çok başlardaydı ya. Sonra hep tahliller temiz geldi. Kasılma da ben hiç anlamıyorum. Bence ben yaşamıyorum.Kasilma yapmis miydi peki? Belki diyorum kasilma magnezyum kaynaklidir
Ay Allah korusuninsallah kanimda vs cikmaz amin
Ectra bi ağrı vermiyordur ondan hissedilmiyordur gün içinde karın ortası sertleşmesi oluyor muÇok çok başlardaydı ya. Sonra hep tahliller temiz geldi. Kasılma da ben hiç anlamıyorum. Bence ben yaşamıyorum.
Insallahİdrarda varsa ilaçları kullanın geçer Allah'ın izni ile birde bol bol su içmeniz lazım . Benim kanda bile çıktıkorkma o yüzden önemini alın yeter. Benim ark düzgün muayane bile olmuyordu kendisi hatalı idi . Ben 2 ay öncesine dek kaç kere monurol şaşe + antibiyotik kullandım çok şükür etki etti halen kanımda hafif enfeksiyon var onu doktorum çok kaale almiyo ,gerçi hamilelerin %80 nde idrar enfeksiyonuda var ilaçları kullandıktan sonra biseycik olmaz evelallah ,bazılarının ki ileri düzeyde işte o bazıları sıkıntı yaşıyor sizin bu zamana dek çıkmamış da bişey olmaz korkmayın
Enfeksiyon a karşı verdikleri en çok önlem için su . Doktorum bana 3 litre su iç dedi dedim ben zaten 3.5 lt içiyorum demiştim 4 bucuga cikarmistim sonra geçti ama şuan tabi şuan en fazla 3 lt içiyorum . Ya belli ki sizin daha yeni olmuş takma çok kafaya biliyorum en ufak şeyi takiyoruz ama bol bol su iç ve limonda yararlı bu arada enfeksiyon için ,ilişki vs de varsa yapmayin daha . Allah'ın izni ile bişey olmazInsallahDun biraz vaginal bakmasaniz falan diye pazarlik yapinca sirf beni ikna etmek icin biraz ôlumu gosterip sitmaya razi etmeye calisti bence doktorum beni korkunca da hemen tamam dedim. Cikarken de korkmamz greken bisey degildir ama onlem olsun die tum ornekleri aldik inceliicez ama rahat olmamiz gereken bi durum da degil 3 litreden asagi dusme su icerken vs dedi. Insan takiyor iste ah be analik
Evet dikkat edicem artik daha cok cnku bu korku bana yettiEnfeksiyon a karşı verdikleri en çok önlem için su . Doktorum bana 3 litre su iç dedi dedim ben zaten 3.5 lt içiyorum demiştim 4 bucuga cikarmistim sonra geçti ama şuan tabi şuan en fazla 3 lt içiyorum . Ya belli ki sizin daha yeni olmuş takma çok kafaya biliyorum en ufak şeyi takiyoruz ama bol bol su iç ve limonda yararlı bu arada enfeksiyon için ,ilişki vs de varsa yapmayin daha . Allah'ın izni ile bişey olmazben valla enfeksiyon dan ötürü bebeğin kuvezde kaldığını o arkda gördüm o da çok biseyi sallayan bıri değildi ondan oldugunu kendiside biliyo
Bilmem arada oluyordur galiba ama ben ayağa kalkınca zaten karnım aşırı gergin oluyor derisi filan. Ayırd edemiyorum ki....Ectra bi ağrı vermiyordur ondan hissedilmiyordur gün içinde karın ortası sertleşmesi oluyor mu
Bnm oluyor sabah kalktığımda geçiyor
Hiiçbişey olmaz inşallah daha vaktin var güzelce ilaçlarını kullan geçer giderKizlar eger enfeksiyon ciksa bile bu cok kotu bisey mi ya? Zaten vaginal antibiyotik ve progestan verdi ama bisey olur mu? Erken dogum vs? Ya da bebise bi zarari? Basindan gecen var mi acaba ben baya stres yaptim dunden beri
Bende enfeksiyon hiç geçmiyorKizlar eger enfeksiyon ciksa bile bu cok kotu bisey mi ya? Zaten vaginal antibiyotik ve progestan verdi ama bisey olur mu? Erken dogum vs? Ya da bebise bi zarari? Basindan gecen var mi acaba ben baya stres yaptim dunden beri
Rica ederim canım ne demek ,hamilelerin neredeyse hepsinde bu durum var o yüzden evham yapma kasma sadece ilaçları kullan sana o yazdığım monural şaşe aslında 1 tane bile içince yetiyor gibi ama doktorunun önermesi lazım .Evet dikkat edicem artik daha cok cnku bu korku bana yettiCok tesekkur ederim
Haaaayııır önce ben doğurcam.Ayy dün gece rüyamda doğuruyordum açılma olduğu için epidurale vakit kalmadı diyorlardı kıyamet koparıyordum ama 30 sn de çıkıyordu bebekAllahım iyi ki bol bol yürümüşüm diyordum
Kimse beni linçlemesin ama bebem çok çirkin doğuyordu büyük çocuk gibi hahahah Allahımm nedenn diyordum
Buraya yazıyordummerve ben neden senden önce doğurdum diye
Bi de çok yorgun uyumuşum gece uyanıp dönmediğim için sağ bacağım kullanılamayacak hale gelmiş bu sabah durumlar böyle tşkler
Ellerinde vardı belki de onlara da bi yerden geldi onlar da sana postaladıÇok ayıp bi düşünce geldi benim aklıma çocuğun kıyafetlerini hazırlarken
Paylaşayım da beni kınayın
Eşimin tarafından gelen bazı hediyeler hep yazlık gelmiş
Ama 0-3 aylık bebek kıyafeti gelenler
Ve çocuksuz insanlardan da değil
Çocuklulardan ve yakıb tanıdıklarımdan gelmiş öyle tuhaf hediyeler
Hem ne zaman doğuracağımı biliyorlar hem de çocuklara ne alınır biliyorlar
Ama en alınmayacak şeyleri almışlar
Kasti yapılmış olabilir mi
Ama aynı zamanda insan sırf gıcıklığına da boşa para harcamaz herhalde diyorum bi yandan da
Üf ne saçma yaEllerinde vardı belki de onlara da bi yerden geldi onlar da sana postaladı
Aynen ellerinde vardi muhtemelen. Bana hic hediye gelmedi henuz dogmadan almiyor kimseÜf ne saçma ya
Papaz kaçtı gibi kimin elinde patlayacak bulana kadar birbirimize mi ittireceğiz öyle şeyleri
Hamileyim diye mi bilmiyorum da bi huylandım o kişilerden hediyeleri görünce
Sanki şart ni şey alman
Çocuksuz olsalar neyse düşünemedi diyeceğim de
Çok çirkin değil mi ama yaAynen ellerinde vardi muhtemelen. Bana hic hediye gelmedi henuz dogmadan almiyor kimsesizde dogum oncesi verirmi hediye akrabalar
Sen de koy bi kenaraÜf ne saçma ya
Papaz kaçtı gibi kimin elinde patlayacak bulana kadar birbirimize mi ittireceğiz öyle şeyleri
Hamileyim diye mi bilmiyorum da bi huylandım o kişilerden hediyeleri görünce
Sanki şart ni şey alman
Çocuksuz olsalar neyse düşünemedi diyeceğim de
Yok bu işkenceye bi son vereceğim kıyafet kumbarasına atarımSen de koy bi kenara
Kimseye verilmez bence de yakin olsun uzak olsun kullanacagi hediye alinir:)da herkes bizim gibi degil demekki bosver kendi ayiplariÇok çirkin değil mi ama ya
Mesela düşünüyorum ben verecek olsam bu o çocuğa olmaz yazlık filan der yine bekletirdim
Vermek daha saçma bence
Bildiğin baştan savmışlar
Evet evet sinir oldum ben şimdi onlara
Dur hediye gönderirken yanlış mevsim göndereyim bundan sonra
Çok yakınlarımıza veririz biz işte
Onda da özenerek alırız
Daha yaşlılar doğunca alıyor
Kendi tarafımdan gelen hediyeler hep kullanışlı şeyler
Saçma olanlar eşimin yakınından geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?