Kizlar hepinize tesekkur ederim

Insallah sorunsuz hallolur, ptesiyi bekleyip sonuclara gore ne oldugunu anlayacagiz. Hepinize toplu cevap olsun diye yasadigim seyi aciklamaya calisayim;
Karnim sanki yavas yavas yukari cikiyor gibi oluyor, semsert bi sekilde dikiliyor gibi. En fazla 1 dakika falan o sekilde kaliyor sonra tekrar eski yumusakligina geri donuyor. Bunun adi kasilmaymis. Gunde 3 e kadar olursa yalanci dogum sancisi olarak geciyormus, vucudun kendini doguma hazirlamasi demekmis ve normalmis. Ama gunde 4 kereden fazla olursa mutlaka doktora soylemek gerekiyormus.
Benim gunde en az 10 kez oluyordu, hicbir agri sanci eslik etmiyordu sadece kasilmaydi. Doktorum da bu yuzden enfeksiyondan suphelendi, oyle cok bi akintim yok icten de enfeksiyon olabiliyormus. Bir de magnezyum eksikliginden olabilecegini soyledi.
Magnezyum, progestan ve enfeksiyon icin bi ilac daha verdi. Iki hafta kullanicam, duruma gore bakicaz.
Aciklik var mi diye de bakti cunku bu kadar cok kasilmada aciklik da olabiliyormus belki dikis atmam bile gerekebilir dedi ama cok sukur aciklik yokmus

Nst’ye girmedim ve evet bebegin karninda top gibi semsert olmasi kasilma. Mutlaka gunde 4 ve fazlasi oluyorsa doktorunuzla paylasin