2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Çatlatma iğneleri yapıyor o gazı ben de aşılama sonrası öyle olmuştum

Dun aksam 3 tane catlatma ignemi oldum, yarin insallah hayirlisiula yumurta toplama islemi olcak. 2 gundur asiri halsiz, istahsiz enerjim sömürülmüş hissediyorum, ne yesem midemi bulandiriyorya normal mi

Dun aksam 3 tane catlatma ignemi oldum, yarin insallah hayirlisiula yumurta toplama islemi olcak. 2 gundur asiri halsiz, istahsiz enerjim sömürülmüş hissediyorum, ne yesem midemi bulandiriyorya normal mi
Aa neden 3 taneymis kii hep 1 duymustum kendim de dahil

Kızlar merhaba progestan iğne kullanan var mı? :) Bu iğneyi göbekten yapıyorsunuz değil mi kalçadan yapanlar da varmış da ondan sormak istedim. Bana hemşire göbekten demişti bilginiz var mı acaba?

Normal canım seninle aynıyım. Ben de 1 saat sonra yapıcam 3 tane çatlatma iğnemi. 2 gündür midem ağzımda her şey midemi bulandırıyor

Kızlar merhaba progestan iğne kullanan var mı? :) Bu iğneyi göbekten yapıyorsunuz değil mi kalçadan yapanlar da varmış da ondan sormak istedim. Bana hemşire göbekten demişti bilginiz var mı acaba?
İki kez yaptirdim ikisi de kalcadan. Cunku kas dokusuna yapilmasi gerektiginden baya bi derine enjekte edilmesi gerekiyormus, o da en acisiz popodan oluyo tabi o koca igneyi gobekten yaptigimi dusunemiyorum bile

Hanımlar ben geçen pazartrsi adetimin 2. Günü 225 ml gonala başladım dünyani pazar cetrol yani yumutlamayı durdurma iğnesine başladım pazr pazartesi salı 3 gün hem centro hem gonal a da devam et çarşamba sabah gel kan ver bi bakalım dedi sizce ne zaman toplar

İki kez yaptirdim ikisi de kalcadan. Cunku kas dokusuna yapilmasi gerektiginden baya bi derine enjekte edilmesi gerekiyormus, o da en acisiz popodan oluyo tabi o koca igneyi gobekten yaptigimi dusunemiyorum bile
Proluton depot kalçadan prolutex ve progestan dex göbekten yapılıyo

Ne kadar tuttu toplam ilaçlar

Kızlar bende bugün test yaptım 9. Günümdü kan testim negatif çıktı. Doktorla yarın telefonda görüşeceğiz. Ayrıca tebrik ederim, inşallah sonuç bekleyenler hayırlı güzel sonuç verirler Bizim için henüz vakti varmış demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…