Çatlatma iğneleri yapıyor o gazı ben de aşılama sonrası öyle olmuştumMerhabalar opudan çıktım, 10 yumurta toplanmış.
yumurtalar ngs ye yollanacak. İnşallah hayırlı sonuçlar olur da bir sonraki ay transfer olurum. Opu sonrası ciddi gaz sancısı çekiyorum. Vallahi çok zorladı hayırlısı…
Hayirlisi olsun sizin neydi sorunMerhaba bende bugün ilk görüşmemi yaptım adetimi bekliyorum tüp bebek tedavisi için çok heyecanlıyım inşallah olumlu geçer Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Aa neden 3 taneymis kii hep 1 duymustum kendim de dahilDun aksam 3 tane catlatma ignemi oldum, yarin insallah hayirlisiula yumurta toplama islemi olcak. 2 gundur asiri halsiz, istahsiz enerjim sömürülmüş hissediyorum, ne yesem midemi bulandiriyorya normal mi
Benim 1 buçuk yıl önce düşüğe bağlı kürtajım oldu o günden bu güne tekrar gebelik oluşmadı maalesefHayirlisi olsun sizin neydi sorun
Selam,bende göbekten yapıyorum.öyle dedi hemşire.Kızlar merhaba progestan iğne kullanan var mı? :) Bu iğneyi göbekten yapıyorsunuz değil mi kalçadan yapanlar da varmış da ondan sormak istedim. Bana hemşire göbekten demişti bilginiz var mı acaba?
Sevindim çok sağol canımSelam,bende göbekten yapıyorum.öyle dedi hemşire.
Normal canım seninle aynıyım. Ben de 1 saat sonra yapıcam 3 tane çatlatma iğnemi. 2 gündür midem ağzımda her şey midemi bulandırıyorDun aksam 3 tane catlatma ignemi oldum, yarin insallah hayirlisiula yumurta toplama islemi olcak. 2 gundur asiri halsiz, istahsiz enerjim sömürülmüş hissediyorum, ne yesem midemi bulandiriyorya normal mi
Ben de 3 tane gonapeptyl olacağım 22.30 daAa neden 3 taneymis kii hep 1 duymustum kendim de dahil
İki kez yaptirdim ikisi de kalcadan. Cunku kas dokusuna yapilmasi gerektiginden baya bi derine enjekte edilmesi gerekiyormus, o da en acisiz popodan oluyo tabiKızlar merhaba progestan iğne kullanan var mı? :) Bu iğneyi göbekten yapıyorsunuz değil mi kalçadan yapanlar da varmış da ondan sormak istedim. Bana hemşire göbekten demişti bilginiz var mı acaba?
Proluton depot kalçadan prolutex ve progestan dex göbekten yapılıyoİki kez yaptirdim ikisi de kalcadan. Cunku kas dokusuna yapilmasi gerektiginden baya bi derine enjekte edilmesi gerekiyormus, o da en acisiz popodan oluyo tabio koca igneyi gobekten yaptigimi dusunemiyorum bile
Ne kadar tuttu toplam ilaçlarBunlar özel ilaçlar devlet karşılamıyor zaten reçetesiz de alınıyor diye biliyorum. İlk deneyiminizse eğer kar marjı yüksek olduğu için indirim payı çok eczacınızdan olabildiğince indirim almaya çalışın direk söyledikleri fiyatı vermeyin. En az 100-150 TL lik bir indirim yaparlar bu tarz iğnelerin hepsi için geçerli bu ısrarcı olun sonuçta tonlarca para saçıyoruz bu işlemler için 10 TL bile bazen kıymetli oluyor
Hanımlar ben geçen pazartrsi adetimin 2. Günü 225 ml gonala başladım dünyani pazar cetrol yani yumutlamayı durdurma iğnesine başladım pazr pazartesi salı 3 gün hem centro hem gonal a da devam et çarşamba sabah gel kan ver bi bakalım dedi ben 12 gün kullanmış oldum.
Aa neden 3 taneymis kii hep 1 duymustum kendim de dahil
Sorgulamadim acikcasi ama 1 ovitrelle 2 gonapeptyl vermistiAa neden 3 taneymis kii hep 1 duymustum kendim de dahil
Ozamn çarşamba belli olur sagolBen 12 gün iğne kullandım. Kan sonucuna göre karar veriyor doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?