Bayağı var hemde tek embriyo muyduArkadaşlar bugun 8. Günüm ve 5. Gun embriyosu vardır dimi Eki Görüntüle 2908381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağı var hemde tek embriyo muyduArkadaşlar bugun 8. Günüm ve 5. Gun embriyosu vardır dimi Eki Görüntüle 2908381
Canım üzüldüm adına ama hiç kesme umudunu yeni bi doktorla motivasyonunla devam et rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah 14 kez deneyip kavuşan bile okudum 1 embriyon bile olsa olma şansı var demektir yaşın çok büyük değil inanıyorumki olur bol bol dua et destek olmak için bizde buradayız unutma değerin kaçtı ,kaç defa baktınız ne kadar sonra düştü ? Benimde ilk tecrüben olduğundan hem çok tecrübeli değilim hem tedirginim. 2 defa test yaptım artış vardı sonra yapmaya gerek yok dediler 6 eylül ü bekliyorum insan görmeyince tedirgin oluyo bi şey hissetmeyce inanamıyo o yüzden soruyorumDoktordan çekindiğimiz için doğru dürüst bilmiyoruz bize ne iyi gelir ne kötü gelir…Eşimde sorun yok ben de de yumurtalar da sıkıntı yok…eşim illa aşılama deneyelim diyo ama doktor karar vericek neticede…Şimdi başka bi doktor bulduk ona gidicez bakalım…
Bende 8.günde kan vermiştim çıkmıştı. Sizinde baya baya belli kanda da verseniz iyi bi değer çıkar benceArkadaşlar bugun 8. Günüm ve 5. Gun embriyosu vardır dimi Eki Görüntüle 2908381
Tabi yardımcı olacağım bisey olursa sor canımBende pgt yolla hamile kalacağım tecrübelerinizi merak ediyorum
Masallah canım Cook net belli hadi gözün aydın olsunArkadaşlar bugun 8. Günüm ve 5. Gun embriyosu vardır dimi Eki Görüntüle 2908381
Tebrikler hem de çok net var. Test gününüz ne zamandı?Arkadaşlar bugun 8. Günüm ve 5. Gun embriyosu vardır dimi Eki Görüntüle 2908381
Carsambaydi test günümüz aslinda ama kayınpederim hastanede yatıyordu ve dun kalbi durdu çok stres yaptık dun kan verdik sisteme düşmedi sonuç e nabiza sabah erken gebelik testinde hemen çıktı simdi de kan icin gidiyorum yine bakalım kaç çıkacak değerimizTebrikler hem de çok net var. Test gününüz ne zamandı?
Bence 80 civarı çıkacak baya koyu Daha yüksek de çıkabilir bize haber verin mutlaka. İnşallah katlanarak artar. Ben de demin unuttum ve yanlışlıkla 10 kg lık deterjanı kaldırdım. Bişi olmuş mudur? Transferimin 2. Günü 4. Gün embriyosu hep kasık ağrım varrrrCarsambaydi test günümüz aslinda ama kayınpederim hastanede yatıyordu ve dun kalbi durdu çok stres yaptık dun kan verdik sisteme düşmedi sonuç e nabiza sabah erken gebelik testinde hemen çıktı simdi de kan icin gidiyorum yine bakalım kaç çıkacak değerimiz
Çok çok teşekkür ederim hepinize darısı bekleyenlerin basına insallab kan sonucumu da muhakkak paylaşırım.canım çok dikkat et insallah bisey olmamıştır ama bundan sonra daha dikkat et kendineBence 80 civarı çıkacak baya koyu Daha yüksek de çıkabilir bize haber verin mutlaka. İnşallah katlanarak artar. Ben de demin unuttum ve yanlışlıkla 10 kg lık deterjanı kaldırdım. Bişi olmuş mudur? Transferimin 2. Günü 4. Gün embriyosu hep kasık ağrım varrrr
Evet canım tek embriyo ve son şansımızı artıkBayağı var hemde tek embriyo muydu
Süper haber Kat kat artar inşallahArkadaşlar kan sonucumda 95 çıktı
Amin inşallah hayırlısıyla olsun hayırlı zamanda.. 23,95 12.günde…Daha sonra düşmeye başkadı gün aşırı kan aldırdım…Herkeste olacak diye bişey yok inşallah kucağınıza alırsınız sağlıkla bebeğiniziCanım üzüldüm adına ama hiç kesme umudunu yeni bi doktorla motivasyonunla devam et rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah 14 kez deneyip kavuşan bile okudum 1 embriyon bile olsa olma şansı var demektir yaşın çok büyük değil inanıyorumki olur bol bol dua et destek olmak için bizde buradayız unutma değerin kaçtı ,kaç defa baktınız ne kadar sonra düştü ? Benimde ilk tecrüben olduğundan hem çok tecrübeli değilim hem tedirginim. 2 defa test yaptım artış vardı sonra yapmaya gerek yok dediler 6 eylül ü bekliyorum insan görmeyince tedirgin oluyo bi şey hissetmeyce inanamıyo o yüzden soruyorum
Sizde alıcaksınız inanın sadece gecikiyo güzelleşiyodur zamanı var demekkiAmin inşallah hayırlısıyla olsun hayırlı zamanda.. 23,95 12.günde…Daha sonra düşmeye başkadı gün aşırı kan aldırdım…Herkeste olacak diye bişey yok inşallah kucağınıza alırsınız sağlıkla bebeğinizi
Coook tebriklerCarsambaydi test günümüz aslinda ama kayınpederim hastanede yatıyordu ve dun kalbi durdu çok stres yaptık dun kan verdik sisteme düşmedi sonuç e nabiza sabah erken gebelik testinde hemen çıktı simdi de kan icin gidiyorum yine bakalım kaç çıkacak değerimiz
hayırlı olsun gebeliğinizArkadaşlar kan sonucumda 95 çıktı
Rabbim hayirlisini versin insallahYa doğrudur ben 5 OPU yaşadım toplamda, 2sinde OHSS geçirdim. Allah herşeyin hayırlısını versin, hiç takılma bunlara sonunda hayırlı bir gebelik oluşturabilecek 1 embriyon olsa bile yeterli.
Bu şişkinlikler bulantılar vs umarım geçiyordur opu sonrasıBende bunlardan cok siddetli bas agrisi yapmisti
Ya doğrudur ben 5 OPU yaşadım toplamda, 2sinde OHSS geçirdim. Allah herşeyin hayırlısını versin, hiç takılma bunlara sonunda hayırlı bir gebelik oluşturabilecek 1 embriyon olsa bile yeterli
Sizin problem neydi canımYa doğrudur ben 5 OPU yaşadım toplamda, 2sinde OHSS geçirdim. Allah herşeyin hayırlısını versin, hiç takılma bunlara sonunda hayırlı bir gebelik oluşturabilecek 1 embriyon olsa bile yeterli.