2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Canım üzüldüm adına ama hiç kesme umudunu yeni bi doktorla motivasyonunla devam et rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah 14 kez deneyip kavuşan bile okudum 1 embriyon bile olsa olma şansı var demektir yaşın çok büyük değil inanıyorumki olur bol bol dua et destek olmak için bizde buradayız unutma değerin kaçtı ,kaç defa baktınız ne kadar sonra düştü ? Benimde ilk tecrüben olduğundan hem çok tecrübeli değilim hem tedirginim. 2 defa test yaptım artış vardı sonra yapmaya gerek yok dediler 6 eylül ü bekliyorum insan görmeyince tedirgin oluyo bi şey hissetmeyce inanamıyo o yüzden soruyorum

Bende pgt yolla hamile kalacağım tecrübelerinizi merak ediyorum
Tabi yardımcı olacağım bisey olursa sor canım
Simdi ben bizim tedavimizi anlatayım bizim 2 olumsuz denememiz oldu . Bu 3. Denememiz.
2. Deneme sonrasi eşim ve ben genetik tahlillerimizi yaptırdık (karyotip gen tahlili )
Bi sorun çıkmadı. Bir genetik rahatsızlığımız da yok. Pgt yi Doktorumuz yaptırmamizi tavsiye etti . Hani dedi ki 3. Deneme olduğu için tutarsa sorun yok ama olur ya tutar düşük olur yada kalbi falan durursa o zaman bir daha denemiz olacak en azından başta yaptirirsaniz daha iyi olur dedi çünkü embriyo dondurulduktan sonra örnek alınamıyormus gnetik incelemede embriyonun bölunurken ki hucrelerine bakiliyor bizim tedavimizde öyle sağlıklı bölünüyor mu die . Gen tasiyicisi olanlarda da embriyonun tasiyici olup olmadığına ekstra bakılıyor . birde bizde sperm faktörü de var tüp bebek sebebimiz sperm sayısının çok az olması onun için de doktorumuz önerdi
İşte bu 3. Denemede 5. Güne giden 3 embriyomuz oldu ama genetik için istenilen boyuta gelmediğini söylediler (genetik olunca embriyonun normalden biraz da büyük olması gerekiyor çünkü embriyodan hücre alınıyor gonderilmesi için biyopsi )
6. Günü bekleyeceğiz dediler 1 tane kaldı onu da örnek alıp dondurdular. Yaklaşık 12 gün geçti sonuc bekliyoruz bizde inşallah sağlıklı olduğu haberini aliriz .

Tebrikler hem de çok net var. Test gününüz ne zamandı?
Carsambaydi test günümüz aslinda ama kayınpederim hastanede yatıyordu ve dun kalbi durdu çok stres yaptık dun kan verdik sisteme düşmedi sonuç e nabiza sabah erken gebelik testinde hemen çıktı simdi de kan icin gidiyorum yine bakalım kaç çıkacak değerimiz

Bence 80 civarı çıkacak baya koyu Daha yüksek de çıkabilir bize haber verin mutlaka. İnşallah katlanarak artar. Ben de demin unuttum ve yanlışlıkla 10 kg lık deterjanı kaldırdım. Bişi olmuş mudur? Transferimin 2. Günü 4. Gün embriyosu hep kasık ağrım varrrr

Çok çok teşekkür ederim hepinize darısı bekleyenlerin basına insallab kan sonucumu da muhakkak paylaşırım.canım çok dikkat et insallah bisey olmamıştır ama bundan sonra daha dikkat et kendine

Amin inşallah hayırlısıyla olsun hayırlı zamanda.. 23,95 12.günde…Daha sonra düşmeye başkadı gün aşırı kan aldırdım…Herkeste olacak diye bişey yok inşallah kucağınıza alırsınız sağlıkla bebeğinizi

Sizde alıcaksınız inanın sadece gecikiyo güzelleşiyodur zamanı var demekki

Coook tebrikler

Ya doğrudur ben 5 OPU yaşadım toplamda, 2sinde OHSS geçirdim. Allah herşeyin hayırlısını versin, hiç takılma bunlara sonunda hayırlı bir gebelik oluşturabilecek 1 embriyon olsa bile yeterli
Ya doğrudur ben 5 OPU yaşadım toplamda, 2sinde OHSS geçirdim. Allah herşeyin hayırlısını versin, hiç takılma bunlara sonunda hayırlı bir gebelik oluşturabilecek 1 embriyon olsa bile yeterli.
Sizin problem neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…