• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Hayırlı olsun. Yine iyi toplanmış bence. Bneim de amh düşük 3 tane anca toplandı, 2si döllendi 3.güne gitti ve transfer edildi. Siz Gonal-f kaç mg kullanmıştınız bir de kaç gün?
Ilk 4 gun gonal f 225 merional 75, sonraki 5 gunde bunlara ek olarak 1 cetrotide vurdum son gunun aksami yani pazar aksami 3 catlatma vurdum

Bugun 9 bucukta yumurta toplama islemim oldu. Amh dusuktu zaten 6 yumurta toplandi. Cumartesi taze transfer planlandi hayirlisi insallah
Hayırlı olsun. Size de benimki gibi 4. Gün transferi yapacaklar. Benden de 9 yumurta toplanmıştı, 7 tanesi doluydu, 6 tanesi döllenmişti, 4. Güne sadece 2si kalmıştı. Pek sayılara takılmamak gerek😃

Hayırlı olsun. Size de benimki gibi 4. Gün transferi yapacaklar. Benden de 9 yumurta toplanmıştı, 7 tanesi doluydu, 6 tanesi döllenmişti, 4. Güne sadece 2si kalmıştı. Pek sayılara takılmamak gerek😃
Altın yumurta olsun sukur sebebi olur. Hakkimizda hayirlisi kalbimize gore versin Rabbim

Kızlar merhaba progestan iğne kullanan var mı? :) Bu iğneyi göbekten yapıyorsunuz değil mi kalçadan yapanlar da varmış da ondan sormak istedim. Bana hemşire göbekten demişti bilginiz var mı acaba?
Bana gobekten koldan bir de kalcanin bittigi alt tarafin yanindan olabilir diye tarif etti ama ben bildigim yol gobekten vurmayi dusunuyorum

Msjima cvp verdigibiz için teşekkür ederim bizim aslinda çocuğumuz oldu normal yolla ama çok nadir görülen hipofosfatasya kemik ve kas hastalığı tanısı koydular 8 ay yoğum bakimda kaldı bebeğim o sırada eşimle benim taşıyıcı olduğumuzu öğrendik o yüzden çocuğumuz hasta doğmuş maalesef bu durumlar doğumdan sonra öğreniliyor bebeğim 8 ay yaşadı vefat edeli 9 ay oluyor bizim normal yolla bebek sahibi olursak tekrar hasta olma ihtimali var bizde doktorumuz pgt dedi üniversite ve devlet hastanelerinde mevcut değil bu durum özel hastanelerde var Konya'da yaiyorum doktorum Ankara'ya gidin dedi acaba o yüzden Konya'da ki hastanede mi tedvaiye başlasak Ankara'ya mi gitsek onuda bilmiyorum
Rica ederim canim ne demek rabbim bir dahakine sağlıklı evlatlar versin canım insallah simdi canim biz ankara bahcecide tedavi oluyoruz. Bahceci embriyo biyopsileri normalde ispanyaya gönderiyorlar mis sonrasında İstanbul da da bir şube açılmış simdi burada İstanbula gönderiyorlar. Yani bahceci işleyişi öyle. Mesela ankara memorial yanlış bilmiyorsam gruptan okumuştum kendilerinin inceleme lab. Varmış.
Yani tüp bebek tedavisi gördüğün kurum ile alakalı nasıl olacağı baştan zaten konuşursunuz.
Önce tedavi göreceksin yumurta büyütme ,toplama , embriyo oluşması sonrasında elverişli embriyolardan örnek alıp gönderecekler sağlıklı geleni transfer yapacaklar. Tabi hani tedavi tamamen hastaya özel. Başka belki şeyler de yaparlar . Konya da tüp bebek merkezleri ile görüş muhtemelen onlar da İstanbula gönderiyorlar sonuçta o merkezler de de genetik incelemeli tüp bebek yapıyorlardir.

Kızlar ara ara kasık ağrısı,gögüs ucu hassasiyeti ve sarı akıntı oluyor.transferimin 5.günü. Ben belirtimi arıyorum yoksa bunlar belirtimi gerçekten.
Matruska seninle transfer günümüz ayniydi :) 5. Ve 6. Gün bende de benzer belirtiler oldu şuan pek belirti yok, bekliyorum. 3. Gün embriyosuydu benimki, akintiyi tutunma calismalarina yormak istedim ben 😇

Bana gobekten koldan bir de kalcanin bittigi alt tarafin yanindan olabilir diye tarif etti ama ben bildigim yol gobekten vurmayi dusunuyorum
Evet ben de şimdilik göbekten devam edeceğim biraz acıyor ama artık katlanıcaz :)) Diğer progestan iğnesi kalçadan yapılıyormuş ama progestan dex'i göbekten dediler bana canım ;)

Kızlar transfer hazırlığında ne yiyip içtiniz. Çikolata kisti de var illet. Bugün estrofem başladım. 8 Eylülde kontrole gideceğim.

Matruska seninle transfer günümüz ayniydi :) 5. Ve 6. Gün bende de benzer belirtiler oldu şuan pek belirti yok, bekliyorum. 3. Gün embriyosuydu benimki, akintiyi tutunma calismalarina yormak istedim ben 😇
Göğüs agrım devam ediyor ama bugün daha az.onun dısında birsey yok ama ben cok gerginimmmnmmm korkuyorum olumsuz olması düşüncesi kafamın içinde dolanıyor :(((( birde tek embriyo ve 3. Gün oldugu ıcın daha bi şansım az gibi hissdiyorum cok geriyor beni.bu sabah gittim test aldım,beceremedım tek çizgi bile çıkmadı 😅😅😅

Göğüs agrım devam ediyor ama bugün daha az.onun dısında birsey yok ama ben cok gerginimmmnmmm korkuyorum olumsuz olması düşüncesi kafamın içinde dolanıyor :KK43:((( birde tek embriyo ve 3. Gün oldugu ıcın daha bi şansım az gibi hissdiyorum cok geriyor beni.bu sabah gittim test aldım,beceremedım tek çizgi bile çıkmadı 😅😅😅
Bizim bugünden idrarda cikmasi zor zaten iyi ki tek çizgi görüp demotive olmamissin 😇😇😇 ben de cok gerginim sabah progestan igneyi yapmaya calisirken bir anda sinirlerim boşaldı bir saat ağladım. Bugün yine wc de peceteye limon sarisi gibi akıntı geldi, kokusuz. Ona taktım ben de…

Bizim bugünden idrarda cikmasi zor zaten iyi ki tek çizgi görüp demotive olmamissin 😇😇😇 ben de cok gerginim sabah progestan igneyi yapmaya calisirken bir anda sinirlerim boşaldı bir saat ağladım. Bugün yine wc de peceteye limon sarisi gibi akıntı geldi, kokusuz. Ona taktım ben de…
Bizim salı gününü saymazsak 7.günü.cıkmazmıki testte,belki cıkar diye düşündüm :( seni o kadar iyi anlıyorumki,sinir boşalmaları aglama krizleri bu ara benım de favorim :( akıntı bence kötü birsey demek degil,belirti bile olabilir.öyle yazıyor belirtisi olanlar.benmde cok hafif var akıntı,sarı beyaz gibi ama cok cok az.
Belirtilere bakıyorum bende var bazıları diyip umutlanıyorum,sonra baska bir arkadasın yazdıgını okuyorum belirtilerin hepsini yaşadım ama hamile değilmişim yazmıs,yıkılıyorum.beklemek cok zormuş,bekledikçe insan olumsuza sürükleniyor sanki,ben öyleyim :(

Kızlar transfer hazırlığında ne yiyip içtiniz. Çikolata kisti de var illet. Bugün estrofem başladım. 8 Eylülde kontrole gideceğim.
Benim de 3 adet var, hem de amh’imi önemli ölçüde düşürmüşlerdi. Herhangi bir hazırlık yapmadık rahimde olmadiklari için, hamilelik hormonlari ile de gerileme ihtimalleri olduğundan dolayi rahmin uygun olmasi yeterliydi.

Benim de 3 adet var, hem de amh’imi önemli ölçüde düşürmüşlerdi. Herhangi bir hazırlık yapmadık rahimde olmadiklari için, hamilelik hormonlari ile de gerileme ihtimalleri olduğundan dolayi rahmin uygun olmasi yeterliydi.
İnşallah tutunmayı engellemez de hamile kalırım. Sizin hamilelik oldumu

Hayırlısı olsun inş. Demek ki zamanı henüz gelmemiş sizin kaçıncı gün embriyosuydu nerede tedavi oldunuz ilk miydi. Benim yarın 2. Deneme ve tek embriyo transferi olacak rabbim herkese nasip etsin inş
5. gün a kaliteydi. medikalpark karadeniz hastanesinde ilk denememdi.2. deneme için kac ay bekletiyorlar o arada hangi ilaçları veriyolar? iğne varmı yine😣

Back