• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Benim ki çok üzücü oldu…Hamile olduğumu öğrendim havalara uçtum…Sonradan değer düşebiliyormuş hiç bilmiyordum okudum burada başına gelen arkadaşlardan hatta korktum ertesi gün tekrar kan vermeye…Ve korktuğum başıma geldi …Düşmeye devam etti değer ilaçları her şeyi kestim hastalanmayı bekliyorum…Antidepresan kullandığım için 2016 da 7 haftalıkken kürtaj olmuştum…Ondan sonrada hep erteledim bişeyler yoluna girsin diye bekledim erkenden çocuk olsun diye çocuk yapmıyım dedim…Hatta o kadar emindim ki kendimden doğacağı ayı ayarlamak için bile bekledim:) Doktor yumurtaların fışkırıyo dedikten 1 sene sonra amh değerimin 1.23 olduğunu öğrendim…Yine tüp bebektende emindim 6 yumurtadan 1i boş çıktı diğer 4ü döllenmedi sperm iyi yumurta iyi ama biraya gelince sıkıntı oldu…1 i döllendi…doktor daha toplayalım garanti olsun dedi…Ben istemedim olacağına inandım..Bu arada yumurta fışkırıyo dedikten sonra miyom da oluşmuş o 1 sene içinde…Almalıyız dedi istemedim denemek istedim…Ama düşük oldu işte…Düşük miyomdan değil miyom olmayan tarafa koydu embriyoru…Tutundu ama sonra nedenini bilmiyorum değer düşmeye başladı.Biraz uzun bi iç dökme oldu başınızı şişirdim kusurabakmayın…Şimdi be yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum beynim durdu…Aşılama mı denesem doktor bana direk tüp bebek yaptırttı aşılama konuşturtmadı bile azarladı durdu…Sizce kızlar? Yaşım 33 bu arada
Geçmiş olsun 😕 pozitifi görüp kaybetmek çok zor olmalı. Sonrakine moralinizi yüksek tutmaya bakın, nasipten ötesi olmuyor işte 😕 aşılama şansı çok daha düşük ne yazık ki. İki aşılama oldum devlette ne doğru dürüst ön araştırma ne iğne. Sonra özelde önce ameliyat geçirdim. Ameliyatla tüp alındıktan sonra 1-2 ay kendiliğinden deneyip olmazsa aşılama öneririz dediler, yaşım ilerliyor diye direkt tüp bebek istedim. Zaten topu topu 5 yumurtadan iki embriyo oluştu aşılama benim için vakit kaybıydı ama tabii sizin değerlerinizi yumurta sayınızı sperm kalitenizi bilemem doktor önermiyorsa vardır bi bildiği

Geçmiş olsun 😕 pozitifi görüp kaybetmek çok zor olmalı. Sonrakine moralinizi yüksek tutmaya bakın, nasipten ötesi olmuyor işte 😕 aşılama şansı çok daha düşük ne yazık ki. İki aşılama oldum devlette ne doğru dürüst ön araştırma ne iğne. Sonra özelde önce ameliyat geçirdim. Ameliyatla tüp alındıktan sonra 1-2 ay kendiliğinden deneyip olmazsa aşılama öneririz dediler, yaşım ilerliyor diye direkt tüp bebek istedim. Zaten topu topu 5 yumurtadan iki embriyo oluştu aşılama benim için vakit kaybıydı ama tabii sizin değerlerinizi yumurta sayınızı sperm kalitenizi bilemem doktor önermiyorsa vardır bi bildiği
Doktordan çekindiğimiz için doğru dürüst bilmiyoruz bize ne iyi gelir ne kötü gelir…Eşimde sorun yok ben de de yumurtalar da sıkıntı yok…eşim illa aşılama deneyelim diyo ama doktor karar vericek neticede…Şimdi başka bi doktor bulduk ona gidicez bakalım…

Doktordan çekindiğimiz için doğru dürüst bilmiyoruz bize ne iyi gelir ne kötü gelir…Eşimde sorun yok ben de de yumurtalar da sıkıntı yok…eşim illa aşılama deneyelim diyo ama doktor karar vericek neticede…Şimdi başka bi doktor bulduk ona gidicez bakalım…
Merhabalar çok geçmiş olsun, 2 kez kimyasal gebelik geçirmiş ve doktor ihmali olduğunu düşündüğüm bu konuda sessiz kalamayacağım.
Havuzu doktor sizi değil kendini düşündüğü için yapar. Lütfen embriyolarınıza genetik test yaptırın. Aşılama deneyeceğinize tüp bebek yaptırın çok daha mantıklı. Yaşınıza takılmayın ama AMH çok da yüksek değil. Ama karalar bağlayacak kadar düşük de değil. Kaç yumurtanız oluyor, kaç doz gonal f kullandınız? Hepsi çok önemli.

Aa bende 26 sında opu oldum canım ovitrelle mi kullandı doktorun yoksa sende çok mu yumurta toplandı sendede
Evet canım ovitrelle de kullandım. 10 yumurta toplandı, 8i olgun çıktı. 7 tane embriyom var yarın durumları belli olacak. 5. gün. Sen nasılsın? Ben bugün daha yeni kendime geldim.

Kızlar bu arada bugün ,8.gun ve kendimi çok kötü hissediyorum baş dönmesi mide de ekşime adet ağrısı gibi ağrı bu kadar erken olması hiç normal değil yani bu kadar erken belirti olabileceğini düşünmüyorum test almamak için de söz verdim kendime perşembeye beklicem meraktan catlamasam iyidir 😂😂 bugün belirtilerle doluyum ama kendimi mi kandiriyorum acaba diye de düşünmeden edemiyorum :))
benımde persembe gunu test gunum bende bıkac ghundur kasık agrısı vs oldu beklıyorum adet gunum 2gun gectı ılaclardan da olabılır olumlu dusunemıyorum

Merhabalar çok geçmiş olsun, 2 kez kimyasal gebelik geçirmiş ve doktor ihmali olduğunu düşündüğüm bu konuda sessiz kalamayacağım.
Havuzu doktor sizi değil kendini düşündüğü için yapar. Lütfen embriyolarınıza genetik test yaptırın. Aşılama deneyeceğinize tüp bebek yaptırın çok daha mantıklı. Yaşınıza takılmayın ama AMH çok da yüksek değil. Ama karalar bağlayacak kadar düşük de değil. Kaç yumurtanız oluyor, kaç doz gonal f kullandınız? Hepsi çok önemli.
Eşim taktı illa aşılama bi dene diyo ama tabi doktor karar vericek…ilaç 275 gonal f kullandım…Doktorum iyi tecrübeli bi doktordu…Genetik test yaptırmak bana çok mantıklı geliyo…Şimdi başka bi doktorla daha görüşelim en azından bi fikir alayım…Ben de tüp bebek taraftarıyım ama…Bakalım

6 yumurtam çıktı 1 i boştu..Yumurtalar ve sperm de sorun yoktu…ama bir araya gelmede sıkıntı oluyormuş…O kısmı detaylı konuşamadık ne yapılmalı bilmiyorum açıkçası

kızlar merhaba perşembe günü transferim var transferden sonra masadan hemen kaldırıyolarmı yoksa orda durabiliyormuyuz ilk 1 saat çok önemlş diyolar

Eşim taktı illa aşılama bi dene diyo ama tabi doktor karar vericek…ilaç 275 gonal f kullandım…Doktorum iyi tecrübeli bi doktordu…Genetik test yaptırmak bana çok mantıklı geliyo…Şimdi başka bi doktorla daha görüşelim en azından bi fikir alayım…Ben de tüp bebek taraftarıyım ama…Bakalım
Benim doktorum da çok ünlü bir doktordu ama biz onlar için bir tür deneğiz. Lütfen eşinizi boşverin. Buna o değil siz karar vereceksiniz. Onca hormonu alan biziz. Tüp bebek yaptırın, başka 2-3 doktor belirleyin kendinize. Hepsinden fikir alın. Kişisel genetiklerinize baktırdınız mı? Yaptırmadıysanız onlara da baktırın.

Benim doktorum da çok ünlü bir doktordu ama biz onlar için bir tür deneğiz. Lütfen eşinizi boşverin. Buna o değil siz karar vereceksiniz. Onca hormonu alan biziz. Tüp bebek yaptırın, başka 2-3 doktor belirleyin kendinize. Hepsinden fikir alın. Kişisel genetiklerinize baktırdınız mı? Yaptırmadıysanız onlara da baktırın.
Baktırmadım çnkü nasıl yapılır bilmiyorum doktorda hiç bahsetmemişti böyle bişeyden..Doktordan mı isteyeceğim?

Evet canım ovitrelle de kullandım. 10 yumurta toplandı, 8i olgun çıktı. 7 tane embriyom var yarın durumları belli olacak. 5. gün. Sen nasılsın? Ben bugün daha yeni kendime geldim.
Canım ovitrelle ohss riski yapabiliyorum o yüzden bana genopeptyl çatlatma iğnesi verilmisti benim 27 yumurta toplandı 20 si dollendi ikinci gün 16 ya düştü bugün dördüncü gün 9 a düşmüş cnm

Canım ovitrelle ohss riski yapabiliyorum o yüzden bana genopeptyl çatlatma iğnesi verilmisti benim 27 yumurta toplandı 20 si dollendi ikinci gün 16 ya düştü bugün dördüncü gün 9 a düşmüş cnm
Ya doğrudur ben 5 OPU yaşadım toplamda, 2sinde OHSS geçirdim. Allah herşeyin hayırlısını versin, hiç takılma bunlara sonunda hayırlı bir gebelik oluşturabilecek 1 embriyon olsa bile yeterli.

Arkadaşlar bugun 8. Günüm ve 5. Gun embriyosu vardır dimi
AE57751F-06D6-4ACB-A8E9-8881003389E4.jpeg

Back