• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Proluton depot kalçadan prolutex ve progestan dex göbekten yapılıyo 😊
Aynen ben progestan dex kullanıyorum ama göbekten dün yaptığımda epey acıttı ağrı yaptı dedim acaba farklı yerden mi yapmalıydım😊o zaman böyle devam edicez gibi çok sağolasın

Bu markalari hic bilmiyorum benim ignenin de fitilin de markasi direk Progestan
Benim progestan dex canım aslında kalçadan uygulamak da mantıklı çünkü göbekten epey acıttı beni, hemşire göbekten demişti ama yine teyit ederim bugün arayıp bi sağolasın😊

Merhaba kızlar bende 3 gündür gonal f ye başladım 225 lik doz vuruyorum ilk denemem çok heyecanlıyım bu konuyla ilgilide pek bi tecrübem yok bende pko var eşimde bir sorun yok

Kızlar günaydın transferimin 4. Günü, geceden beri sanki regl ağrısı gibi sancılanıyorum. Progrstan kullanıyorum acaba ondan mı yoksa ters giden birşeyler mi var ki? Doktora gitmeli miyim

Merhaba kızlar bende 3 gündür gonal f ye başladım 225 lik doz vuruyorum ilk denemem çok heyecanlıyım bu konuyla ilgilide pek bi tecrübem yok bende pko var eşimde bir sorun yok
Hayırlı olsun ben de gonal f 225 ile başlamıştım doktora gittiğinizde kan tahlili ve ultrason ile muayene edip dozu ayarlayacaktır

Kızlar günaydın transferimin 4. Günü, geceden beri sanki regl ağrısı gibi sancılanıyorum. Progrstan kullanıyorum acaba ondan mı yoksa ters giden birşeyler mi var ki? Doktora gitmeli miyim
Günaydın benim de transferin 1. Gününden beri regl olacakmışım gibi ara ara ağrı giriyor. Opu ve ilaçlardan normaldir diye düşünüyorum. Benim de hep sağ kasık ağrım var

Kızlar fitil çamaşırınıza geri katığı zamanlarda yenisini koyuyor musunuz? Fazla progestan göz çıkarır mı acaba :D

Tabi yardımcı olacağım bisey olursa sor canım
Simdi ben bizim tedavimizi anlatayım bizim 2 olumsuz denememiz oldu . Bu 3. Denememiz.
2. Deneme sonrasi eşim ve ben genetik tahlillerimizi yaptırdık (karyotip gen tahlili )
Bi sorun çıkmadı. Bir genetik rahatsızlığımız da yok. Pgt yi Doktorumuz yaptırmamizi tavsiye etti . Hani dedi ki 3. Deneme olduğu için tutarsa sorun yok ama olur ya tutar düşük olur yada kalbi falan durursa o zaman bir daha denemiz olacak en azından başta yaptirirsaniz daha iyi olur dedi çünkü embriyo dondurulduktan sonra örnek alınamıyormus gnetik incelemede embriyonun bölunurken ki hucrelerine bakiliyor bizim tedavimizde öyle sağlıklı bölünüyor mu die . Gen tasiyicisi olanlarda da embriyonun tasiyici olup olmadığına ekstra bakılıyor . birde bizde sperm faktörü de var tüp bebek sebebimiz sperm sayısının çok az olması onun için de doktorumuz önerdi
İşte bu 3. Denemede 5. Güne giden 3 embriyomuz oldu ama genetik için istenilen boyuta gelmediğini söylediler (genetik olunca embriyonun normalden biraz da büyük olması gerekiyor çünkü embriyodan hücre alınıyor gonderilmesi için biyopsi )
6. Günü bekleyeceğiz dediler 1 tane kaldı onu da örnek alıp dondurdular. Yaklaşık 12 gün geçti sonuc bekliyoruz bizde inşallah sağlıklı olduğu haberini aliriz .

Simdi ben bizim tedavimizi anlatayım bizim 2 olumsuz denememiz oldu . Bu 3. Denememiz.
2. Deneme sonrasi eşim ve ben genetik tahlillerimizi yaptırdık (karyotip gen tahlili )
Bi sorun çıkmadı. Bir genetik rahatsızlığımız da yok. Pgt yi Doktorumuz yaptırmamizi tavsiye etti . Hani dedi ki 3. Deneme olduğu için tutarsa sorun yok ama olur ya tutar düşük olur yada kalbi falan durursa o zaman bir daha denemiz olacak en azından başta yaptirirsaniz daha iyi olur dedi çünkü embriyo dondurulduktan sonra örnek alınamıyormus gnetik incelemede embriyonun bölunurken ki hucrelerine bakiliyor bizim tedavimizde öyle sağlıklı bölünüyor mu die . Gen tasiyicisi olanlarda da embriyonun tasiyici olup olmadığına ekstra bakılıyor . birde bizde sperm faktörü de var tüp bebek sebebimiz sperm sayısının çok az olması onun için de doktorumuz önerdi
İşte bu 3. Denemede 5. Güne giden 3 embriyomuz oldu ama genetik için istenilen boyuta gelmediğini söylediler (genetik olunca embriyonun normalden biraz da büyük olması gerekiyor çünkü embriyodan hücre alınıyor gonderilmesi için biyopsi )
6. Günü bekleyeceğiz dediler 1 tane kaldı onu da örnek alıp dondurdular. Yaklaşık 12 gün geçti sonuc bekliyoruz bizde inşallah sağlıklı olduğu haberini aliriz .
Msjima cvp verdigibiz için teşekkür ederim bizim aslinda çocuğumuz oldu normal yolla ama çok nadir görülen hipofosfatasya kemik ve kas hastalığı tanısı koydular 8 ay yoğum bakimda kaldı bebeğim o sırada eşimle benim taşıyıcı olduğumuzu öğrendik o yüzden çocuğumuz hasta doğmuş maalesef bu durumlar doğumdan sonra öğreniliyor bebeğim 8 ay yaşadı vefat edeli 9 ay oluyor bizim normal yolla bebek sahibi olursak tekrar hasta olma ihtimali var bizde doktorumuz pgt dedi üniversite ve devlet hastanelerinde mevcut değil bu durum özel hastanelerde var Konya'da yaiyorum doktorum Ankara'ya gidin dedi acaba o yüzden Konya'da ki hastanede mi tedvaiye başlasak Ankara'ya mi gitsek onuda bilmiyorum

Size transfer sonrası ovitrelle vermiş miydi doktor? Bana yarım doz verdi niye acaba? Yani transferden sonra ne işe yarıyor ki?

İnsallah tez vakitte güzel haberler alirsiniz

Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Doktor çikolata kistinin tutunmayı engellediği bunun için histeroskopi ile rahmi hazırlamak istediğini söyledi ama garanti vermedi. Ben transfer yaptırmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bugun 9 bucukta yumurta toplama islemim oldu. Amh dusuktu zaten 6 yumurta toplandi. Cumartesi taze transfer planlandi hayirlisi insallah
Hayırlı olsun. Yine iyi toplanmış bence. Bneim de amh düşük 3 tane anca toplandı, 2si döllendi 3.güne gitti ve transfer edildi. Siz Gonal-f kaç mg kullanmıştınız bir de kaç gün?

Back