Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim belki embriyolarında biri tutmuş diğeri tutmamistir haziran temmuz grubunda görmüştüm. Öyle söylüyorlar di . Öyle olunca değer düşük çıkıyormuş sonra hızla artıyor. Insallah ikiside tutmuştur da ama sen moralini yüksek tut canım sağlıcakla olsunlarda3 cü gün
Bende de olmuştu mide bulantısı, hatta sürekli karnım ağrıyordu. Cetrotide yapıyor sanırımKızlar bu gonal f, merional , cetrotide iğneleri mide bulantısı yapıyor mu? Çok kötü bugün midem
Evde idrar testi yaptınız mı? Artık çıkar testte.Kızlar, karantinadayım biliyorsunuz yarın test günüm ve cmt’ye kadar çıkmam yasak. Bugün 12. Günüm test aldım şimdi yapsam çıkar mı acaba? merkezim kan testine kadar iğnelere devam etmem gerektiğini söyledi yani şimdi yapıp negatif çıkarsa boşuna cmt ye kadar iğnelerimi mi vurdurucam(
Aldım ama yapmaya cesaret edemiyorumEvde idrar testi yaptınız mı? Artık çıkar testte.
Yapıcam mecburum ama çok gerildim hiç bişeyde hissetmiyorum kesin negatif gibi geliyor12. Gün bence sonucu verir , haklısınız zor ama ben olsam hemen yapardım
Anladim canim belki embriyolarında biri tutmuş diğeri tutmamistir haziran temmuz grubunda görmüştüm. Öyle söylüyorlar di . Öyle olunca değer düşük çıkıyormuş sonra hızla artıyor. Insallah ikiside tutmuştur da ama sen moralini yüksek tut canım sağlıcakla olsunlarda
Aa bende 26 sında opu oldum canım ovitrelle mi kullandı doktorun yoksa sende çok mu yumurta toplandı sendedeSonu iyi olsun
Ben de ayın 26sında oldum opu. Ohss geçiriyorum şişkinlik ishal ve ağrı var şu saatte karnım davul gibi. Ben de acı kalmaması İçin dua ediyorum gerçekten çok zorlandım.
Arkadaşlar humeyra arkadaşımızın sonucunu merak ettim yazmıyor da haberi olan var miAa bende 26 sında opu oldum canım ovitrelle mi kullandı doktorun yoksa sende çok mu yumurta toplandı sendede
Benim ki çok üzücü oldu…Hamile olduğumu öğrendim havalara uçtum…Sonradan değer düşebiliyormuş hiç bilmiyordum okudum burada başına gelen arkadaşlardan hatta korktum ertesi gün tekrar kan vermeye…Ve korktuğum başıma geldi …Düşmeye devam etti değer ilaçları her şeyi kestim hastalanmayı bekliyorum…Antidepresan kullandığım için 2016 da 7 haftalıkken kürtaj olmuştum…Ondan sonrada hep erteledim bişeyler yoluna girsin diye bekledim erkenden çocuk olsun diye çocuk yapmıyım dedim…Hatta o kadar emindim ki kendimden doğacağı ayı ayarlamak için bile bekledim:) Doktor yumurtaların fışkırıyo dedikten 1 sene sonra amh değerimin 1.23 olduğunu öğrendim…Yine tüp bebektende emindim 6 yumurtadan 1i boş çıktı diğer 4ü döllenmedi sperm iyi yumurta iyi ama biraya gelince sıkıntı oldu…1 i döllendi…doktor daha toplayalım garanti olsun dedi…Ben istemedim olacağına inandım..Bu arada yumurta fışkırıyo dedikten sonra miyom da oluşmuş o 1 sene içinde…Almalıyız dedi istemedim denemek istedim…Ama düşük oldu işte…Düşük miyomdan değil miyom olmayan tarafa koydu embriyoru…Tutundu ama sonra nedenini bilmiyorum değer düşmeye başladı.Biraz uzun bi iç dökme oldu başınızı şişirdim kusurabakmayın…Şimdi be yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum beynim durdu…Aşılama mı denesem doktor bana direk tüp bebek yaptırttı aşılama konuşturtmadı bile azarladı durdu…Sizce kızlar? Yaşım 33 bu aradaArkadaşlar humeyra arkadaşımızın sonucunu merak ettim yazmıyor da haberi olan var mi
zaten sıkıntılı ve gergin bir süreç yaşarken neden sizi azarlayan ve sizin tercihinize fırsat vermeyem bir doktorla devam ediyorsunuz ki. bence ilk yapmanz gereken doktor değişimi. ve inanın beterin beteri var. halinize şükredin. Rabbim en güzel ve hayırlı zamanda kucağınızı doldursun evladınızla inşallahBenim ki çok üzücü oldu…Hamile olduğumu öğrendim havalara uçtum…Sonradan değer düşebiliyormuş hiç bilmiyordum okudum burada başına gelen arkadaşlardan hatta korktum ertesi gün tekrar kan vermeye…Ve korktuğum başıma geldi …Düşmeye devam etti değer ilaçları her şeyi kestim hastalanmayı bekliyorum…Antidepresan kullandığım için 2016 da 7 haftalıkken kürtaj olmuştum…Ondan sonrada hep erteledim bişeyler yoluna girsin diye bekledim erkenden çocuk olsun diye çocuk yapmıyım dedim…Hatta o kadar emindim ki kendimden doğacağı ayı ayarlamak için bile bekledim:) Doktor yumurtaların fışkırıyo dedikten 1 sene sonra amh değerimin 1.23 olduğunu öğrendim…Yine tüp bebektende emindim 6 yumurtadan 1i boş çıktı diğer 4ü döllenmedi sperm iyi yumurta iyi ama biraya gelince sıkıntı oldu…1 i döllendi…doktor daha toplayalım garanti olsun dedi…Ben istemedim olacağına inandım..Bu arada yumurta fışkırıyo dedikten sonra miyom da oluşmuş o 1 sene içinde…Almalıyız dedi istemedim denemek istedim…Ama düşük oldu işte…Biraz uzun bi iç dökme oldu başınızı şişirdim kusurabakmayın…Şimdi be yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum beynim durdu…Aşılama mı denesem doktor bana direk tüp bebek yaptırttı aşılama konuşturtmadı bile azarladı durdu…Sizce kızlar? Yaşım 33 bu arada
Evet yine de çok şükür her şey için allah bütün isteyenlere versin inşallah…İlk işim doktoru değiştirmek ne soru sorabildik ne arayabildik korka korka yaptık her şeyi…Hep olumsuz konuştu bana beni zor hasta olarak değerlendirdi…Ben nasıl olumlu olabilirdim..Doktorla iletişim çok önemli istediği kadar iyi doktor olsun…zaten sıkıntılı ve gergin bir süreç yaşarken neden sizi azarlayan ve sizin tercihinize fırsat vermeyem bir doktorla devam ediyorsunuz ki. bence ilk yapmanz gereken doktor değişimi. ve inanın beterin beteri var. halinize şükredin. Rabbim en güzel ve hayırlı zamanda kucağınızı doldursun evladınızla inşallah
Hangi ilde nerde tedavi görüyorsnzEvet yine de çok şükür her şey için allah bütün isteyenlere versin inşallah…İlk işim doktoru değiştirmek ne soru sorabildik ne arayabildik korka korka yaptık her şeyi…Hep olumsuz konuştu bana beni zor hasta olarak değerlendirdi…Ben nasıl olumlu olabilirdim..Doktorla iletişim çok önemli istediği kadar iyi doktor olsun…
İzmir de..Hangi ilde nerde tedavi görüyorsnz
Umarım iyi bir doktor bulursnz. En en en önemlisi o çünkü. Ben düşük yaptığımı öğrendiğimde bile gülümseyerek çıktm doktorun yanından çünkü motivasyon ve moral verebilmeli bir doktorİzmir de..
Kesinlikle öyle…Siz şimdi tedavi görüyor musunuz?Umarım iyi bir doktor bulursnz. En en en önemlisi o çünkü. Ben düşük yaptığımı öğrendiğimde bile gülümseyerek çıktm doktorun yanından çünkü motivasyon ve moral verebilmeli bir doktor