• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Ben ilk iki sefer kimseye demedim bu defa söyledim annem yanıma geldi destek oldu keşke önce yaptıklarımı da söyleseydim dedim ama çevre için aynı şeyi diyemiyorum annem çok ağzında tutamamış herkes moral vereyim derken iyice psikolojimi tukettiler 😂
Birine haber verince insan daha çok stres oluyor benim ilk tüp benek denememde çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma söylemiştim negatif sonuç aldıktan sonra herkese ayrı ayrı olmadı diye söylemek daha kötüydü

Benim de daha ikinci günüm zaman geçmiyor.. Beşinci gün embriyosu transfer edildi. Artık çift çizgiyi görmek istiyorum. 😍

Ay sorma cidden geçmiyor zaman ama bi yandan da hiç geçmesin istiyorum,korkuyorum olumsuz sonuclanmasından :KK43:
Hic korkmayin. En kotu ne olabilir ki? En kotu başa sarip tekrar ayni surecleri yasariz. Ne kadar pozitif olursak embriyolar da o kadar saglikli olur 😊 Fazla havaya da girmeden umutlu olmak en guzeli 🥰

Sağolun şişkinlik ve kabizlik devam ediyor ama acı ağrı kalmadı çok şükür
Sonu iyi olsun 🤍
Ben de ayın 26sında oldum opu. Ohss geçiriyorum şişkinlik ishal ve ağrı var şu saatte karnım davul gibi. Ben de acı kalmaması İçin dua ediyorum gerçekten çok zorlandım.

Kızlarr progestan fitili kullandıkça vajinada değişiklik hisseden oldu mu ? Ben sanki 2 gündğz zor koyuyorum orası şiştimi noldu anlayamıyorum bildiğin içeri itemedim az önce.neden acaba bilen yaşayan var mı ?

Kızlarr progestan fitili kullandıkça vajinada değişiklik hisseden oldu mu ? Ben sanki 2 gündğz zor koyuyorum orası şiştimi noldu anlayamıyorum bildiğin içeri itemedim az önce.neden acaba bilen yaşayan var mı ?
İki gündür kullanıyorum. sıkıntı yok ama sanki bende de eriyip geri geliyor gibi hep camasirda hiç anlamadım

Kızlarr progestan fitili kullandıkça vajinada değişiklik hisseden oldu mu ? Ben sanki 2 gündür zor koyuyorum orası şiştimi noldu anlayamıyorum bildiğin içeri itemedim az önce.neden acaba bilen yaşayan var mı ?

Kızlarr progestan fitili kullandıkça vajinada değişiklik hisseden oldu mu ? Ben sanki 2 gündür zor koyuyorum orası şiştimi noldu anlayamıyorum bildiğin içeri itemedim az önce.neden acaba bilen yaşayan var mı ?
Bende de şişkinlik yokta geri geliyor gibi koyduktan sonra çamaşırım beyaz ıslak oluyor hep rahme kadar gidiyor mu faydası oluyor mu bilmiyorum

Merhaba ben geçmiş transferlerden biliyorum hormon değerleriniz yükseldikçe vajinal duvar kalınlaşıyor. Ben de hep hissederdim.

Bende de şişkinlik yokta geri geliyor gibi koyduktan sonra çamaşırım beyaz ıslak oluyor hep rahme kadar gidiyor mu faydası oluyor mu bilmiyorum
Embriyo geliştikçe kendine yettiği kadarını çekiyor merak etmeyin.
Günler geçtikçe, rahimde embriyo büyüdükçe çamaşırınıza geri gelen fitil azalacak.

Back