- 29 Mayıs 2021
- 2.864
- 5.544
- 108
- 39
Evet üçüncü gün embriyosuBenim 7 eylül test tarihim. Sizin 3. Gün embriyosu muydu ? Aynı gün olduk ama aramızda 4 gün var…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet üçüncü gün embriyosuBenim 7 eylül test tarihim. Sizin 3. Gün embriyosu muydu ? Aynı gün olduk ama aramızda 4 gün var…
Ay sorma cidden geçmiyor zaman ama bi yandan da hiç geçmesin istiyorum,korkuyorum olumsuz sonuclanmasındanKaşık agrisi ve akıntı bende de oluyor ara ara. Saki zaman hiç geçmiyor degil mi
İnşallah hepimizİnanin herkese her bünyeye ve gebeliğe gire değişiklik gösteriyor bu sürecin en büyük ilacı pozitif olmak İnsallah güzel sonuçlar alacağız
Birine haber verince insan daha çok stres oluyor benim ilk tüp benek denememde çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma söylemiştim negatif sonuç aldıktan sonra herkese ayrı ayrı olmadı diye söylemek daha kötüydüBen ilk iki sefer kimseye demedim bu defa söyledim annem yanıma geldi destek oldu keşke önce yaptıklarımı da söyleseydim dedim ama çevre için aynı şeyi diyemiyorum annem çok ağzında tutamamış herkes moral vereyim derken iyice psikolojimi tukettiler
Hic korkmayin. En kotu ne olabilir ki? En kotu başa sarip tekrar ayni surecleri yasariz. Ne kadar pozitif olursak embriyolar da o kadar saglikli olur Fazla havaya da girmeden umutlu olmak en guzeliAy sorma cidden geçmiyor zaman ama bi yandan da hiç geçmesin istiyorum,korkuyorum olumsuz sonuclanmasından
Evet malesef insan kendini aciz de hissediyorBirine haber verince insan daha çok stres oluyor benim ilk tüp benek denememde çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma söylemiştim negatif sonuç aldıktan sonra herkese ayrı ayrı olmadı diye söylemek daha kötüydü
Gerçekten öyle her gören sonuç ne oldu sonuç ne oldu diye soruyordu biz de daha sonra kimseye söylememe kararı aldık daha rahat olduEvet malesef insan kendini aciz de hissediyor
Çok haklısın mantıklı düşününce senin dediğine çıkıyor yollar. Ah bu duygular da olmasaHic korkmayin. En kotu ne olabilir ki? En kotu başa sarip tekrar ayni surecleri yasariz. Ne kadar pozitif olursak embriyolar da o kadar saglikli olur Fazla havaya da girmeden umutlu olmak en guzeli
Geçmiş olsun nasıl oldunuzBEndede ohss riski olduğu için dondurulcak yumurta toplamam dün oldu çok sancım var nefes aldıkça acı hissediyorum ama dyaanilmayacak kadar değil çok şükür
Sağolun şişkinlik ve kabizlik devam ediyor ama acı ağrı kalmadı çok şükürGeçmiş olsun nasıl oldunuz
Sonu iyi olsunSağolun şişkinlik ve kabizlik devam ediyor ama acı ağrı kalmadı çok şükür
Kesinlikle öyle ayrı bi stres yaratıyor insanda bizde kimseye söylemedikBirine haber verince insan daha çok stres oluyor benim ilk tüp benek denememde çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma söylemiştim negatif sonuç aldıktan sonra herkese ayrı ayrı olmadı diye söylemek daha kötüydü
Çoook çok…Evet malesef insan kendini aciz de hissediyor
İki gündür kullanıyorum. sıkıntı yok ama sanki bende de eriyip geri geliyor gibi hep camasirda hiç anlamadımKızlarr progestan fitili kullandıkça vajinada değişiklik hisseden oldu mu ? Ben sanki 2 gündğz zor koyuyorum orası şiştimi noldu anlayamıyorum bildiğin içeri itemedim az önce.neden acaba bilen yaşayan var mı ?
Bende de şişkinlik yokta geri geliyor gibi koyduktan sonra çamaşırım beyaz ıslak oluyor hep rahme kadar gidiyor mu faydası oluyor mu bilmiyorumKızlarr progestan fitili kullandıkça vajinada değişiklik hisseden oldu mu ? Ben sanki 2 gündür zor koyuyorum orası şiştimi noldu anlayamıyorum bildiğin içeri itemedim az önce.neden acaba bilen yaşayan var mı ?
Merhaba ben geçmiş transferlerden biliyorum hormon değerleriniz yükseldikçe vajinal duvar kalınlaşıyor. Ben de hep hissederdim.Kızlarr progestan fitili kullandıkça vajinada değişiklik hisseden oldu mu ? Ben sanki 2 gündür zor koyuyorum orası şiştimi noldu anlayamıyorum bildiğin içeri itemedim az önce.neden acaba bilen yaşayan var mı ?
Embriyo geliştikçe kendine yettiği kadarını çekiyor merak etmeyin.Bende de şişkinlik yokta geri geliyor gibi koyduktan sonra çamaşırım beyaz ıslak oluyor hep rahme kadar gidiyor mu faydası oluyor mu bilmiyorum