• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Fitili kullandiktan sonra en az 1 saat kalkmamak lazim. Kalkinca benimki de geri akiyor.
Günaydın :) fitili kullandıktan sonra akması embriyonun gelişimine bağlı olarak değişiyor. Ben önceki transferlerimde kimyasal gebelik geçirdiğimde ilk günden itibaren çamaşırda gördüğüm fitil miktarı değişti. Embriyo ihtiyacı olduğu kadarını çekiyor.

Günaydın :) fitili kullandıktan sonra akması embriyonun gelişimine bağlı olarak değişiyor. Ben önceki transferlerimde kimyasal gebelik geçirdiğimde ilk günden itibaren çamaşırda gördüğüm fitil miktarı değişti. Embriyo ihtiyacı olduğu kadarını çekiyor.
Peki progestan igne kullanmak mi daha etkili yoksa fitil kullanmak mi? Ben igne sadece 2 kez kullanip suan sadece fitille devam ediyorum ama biraz once yabanci bi kaynaktan sadece fitil kullananlarda basari oraninin daha dusuk oldugunu okudum moralim bozuldu 😕

Peki progestan igne kullanmak mi daha etkili yoksa fitil kullanmak mi? Ben igne sadece 2 kez kullanip suan sadece fitille devam ediyorum ama biraz once yabanci bi kaynaktan sadece fitil kullananlarda basari oraninin daha dusuk oldugunu okudum moralim bozuldu 😕
Ben alakası olduğunu düşünmüyorum nasip bazı şeyler, iğne de kullandım ben. İlk tedavimde. Ama iğnenin beni daha çok çökerttiğini düşünüyorum çok canım yanmıştı fitil rahat.

Bende de şişkinlik yokta geri geliyor gibi koyduktan sonra çamaşırım beyaz ıslak oluyor hep rahme kadar gidiyor mu faydası oluyor mu bilmiyorum
Benimde öyleydi ama kullanalı 1 ay falan oluyo bi kaç gündür böyle farkediyorum. Geri illaki geliyo çamaşırda oluyo benimde. Koyunca 1 saat kalkmıyorum artık gittiği kadar gidiyodur

Merhaba ben geçmiş transferlerden biliyorum hormon değerleriniz yükseldikçe vajinal duvar kalınlaşıyor. Ben de hep hissederdim.
Fitili koymak için iterken şişlik geliyo baya zor ilerletiyorum.çok içte de değil 🙄 sizin de böylemiydi normal bi durum mu acaba

Fitili koymak için iterken şişlik geliyo baya zor ilerletiyorum.çok içte de değil 🙄 sizin de böylemiydi normal bi durum mu acaba
Bana da biraz sis geliyo. Ama cok da derine itmemek lazim mazallah embriyoya kadar 😬 gerci hemen girise birakinca da daha cabuk akiyo ama ortayi bulmak gerek bi sekilde 🤷‍♀️

İki gündür kullanıyorum. sıkıntı yok ama sanki bende de eriyip geri geliyor gibi hep camasirda hiç anlamadım
Benim de aynen böyle oluyor 😕 transfer sonrası doktor koydu hiç geri gelme, çamaşırda kalıntı görmedim. Sabaha karşı saati gelince ben koydum ve uyumaya devam ettim. Yarısı çamaşırıma yapışmış yarısı da sabah tuvaşete düştü 😔sanırım yeterince geriye itemiyorum

Benim de aynen böyle oluyor 😕 transfer sonrası doktor koydu hiç geri gelme, çamaşırda kalıntı görmedim. Sabaha karşı saati gelince ben koydum ve uyumaya devam ettim. Yarısı çamaşırıma yapışmış yarısı da sabah tuvaşete düştü 😔sanırım yeterince geriye itemiyorum
Ben de geri gelmiyor genelde, gelirse de çok az geliyor. Daha fazla ileri itiyorum heralde ben. İşaret parmağınızla tamamen içeride olacak şekilde deneyebilirsiniz

Embriyolar çok ileride korkmayın parmağınızla zarar veremezsiniz. Fitili koyarken yapabildiğiniz kadar ileri itmeye çalışın

Masallah bu çok güzel bir sonuç darısı biz bekleyenlerin başına tebrik ederim sizi
Teşekkür ederim 2. Transferimdi darısı tüm bekleyenlere inşallah 🙏🙏 Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı sıhhatli kavuşalım inşallah bebişlerimize

Kızlar, karantinadayım biliyorsunuz yarın test günüm ve cmt’ye kadar çıkmam yasak. Bugün 12. Günüm test aldım şimdi yapsam çıkar mı acaba?:( merkezim kan testine kadar iğnelere devam etmem gerektiğini söyledi yani şimdi yapıp negatif çıkarsa boşuna cmt ye kadar iğnelerimi mi vurdurucam:((

Back