- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 34
Fitili kullandiktan sonra en az 1 saat kalkmamak lazim. Kalkinca benimki de geri akiyorİki gündür kullanıyorum. sıkıntı yok ama sanki bende de eriyip geri geliyor gibi hep camasirda hiç anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fitili kullandiktan sonra en az 1 saat kalkmamak lazim. Kalkinca benimki de geri akiyorİki gündür kullanıyorum. sıkıntı yok ama sanki bende de eriyip geri geliyor gibi hep camasirda hiç anlamadım
Günaydın :) fitili kullandıktan sonra akması embriyonun gelişimine bağlı olarak değişiyor. Ben önceki transferlerimde kimyasal gebelik geçirdiğimde ilk günden itibaren çamaşırda gördüğüm fitil miktarı değişti. Embriyo ihtiyacı olduğu kadarını çekiyor.Fitili kullandiktan sonra en az 1 saat kalkmamak lazim. Kalkinca benimki de geri akiyor.
Peki progestan igne kullanmak mi daha etkili yoksa fitil kullanmak mi? Ben igne sadece 2 kez kullanip suan sadece fitille devam ediyorum ama biraz once yabanci bi kaynaktan sadece fitil kullananlarda basari oraninin daha dusuk oldugunu okudum moralim bozulduGünaydın :) fitili kullandıktan sonra akması embriyonun gelişimine bağlı olarak değişiyor. Ben önceki transferlerimde kimyasal gebelik geçirdiğimde ilk günden itibaren çamaşırda gördüğüm fitil miktarı değişti. Embriyo ihtiyacı olduğu kadarını çekiyor.
Ben alakası olduğunu düşünmüyorum nasip bazı şeyler, iğne de kullandım ben. İlk tedavimde. Ama iğnenin beni daha çok çökerttiğini düşünüyorum çok canım yanmıştı fitil rahat.Peki progestan igne kullanmak mi daha etkili yoksa fitil kullanmak mi? Ben igne sadece 2 kez kullanip suan sadece fitille devam ediyorum ama biraz once yabanci bi kaynaktan sadece fitil kullananlarda basari oraninin daha dusuk oldugunu okudum moralim bozuldu
Benimde öyleydi ama kullanalı 1 ay falan oluyo bi kaç gündür böyle farkediyorum. Geri illaki geliyo çamaşırda oluyo benimde. Koyunca 1 saat kalkmıyorum artık gittiği kadar gidiyodurBende de şişkinlik yokta geri geliyor gibi koyduktan sonra çamaşırım beyaz ıslak oluyor hep rahme kadar gidiyor mu faydası oluyor mu bilmiyorum
Tedirgin oldum bende bi farklılık hissettim çünküMerhaba ben geçmiş transferlerden biliyorum hormon değerleriniz yükseldikçe vajinal duvar kalınlaşıyor. Ben de hep hissederdim.
Fitili koymak için iterken şişlik geliyo baya zor ilerletiyorum.çok içte de değil sizin de böylemiydi normal bi durum mu acabaMerhaba ben geçmiş transferlerden biliyorum hormon değerleriniz yükseldikçe vajinal duvar kalınlaşıyor. Ben de hep hissederdim.
Bana da biraz sis geliyo. Ama cok da derine itmemek lazim mazallah embriyoya kadar gerci hemen girise birakinca da daha cabuk akiyo ama ortayi bulmak gerek bi sekildeFitili koymak için iterken şişlik geliyo baya zor ilerletiyorum.çok içte de değil sizin de böylemiydi normal bi durum mu acaba
Evet duvarlarında şişme oluyor, anlıyorum ne demek istediğinizi.Fitili koymak için iterken şişlik geliyo baya zor ilerletiyorum.çok içte de değil sizin de böylemiydi normal bi durum mu acaba
Benim de aynen böyle oluyor transfer sonrası doktor koydu hiç geri gelme, çamaşırda kalıntı görmedim. Sabaha karşı saati gelince ben koydum ve uyumaya devam ettim. Yarısı çamaşırıma yapışmış yarısı da sabah tuvaşete düştü sanırım yeterince geriye itemiyorumİki gündür kullanıyorum. sıkıntı yok ama sanki bende de eriyip geri geliyor gibi hep camasirda hiç anlamadım
Ben de geri gelmiyor genelde, gelirse de çok az geliyor. Daha fazla ileri itiyorum heralde ben. İşaret parmağınızla tamamen içeride olacak şekilde deneyebilirsinizBenim de aynen böyle oluyor transfer sonrası doktor koydu hiç geri gelme, çamaşırda kalıntı görmedim. Sabaha karşı saati gelince ben koydum ve uyumaya devam ettim. Yarısı çamaşırıma yapışmış yarısı da sabah tuvaşete düştü sanırım yeterince geriye itemiyorum
İşaret parmağınızı tamamen sokuyor musunuz içeri?Ben de geri gelmiyor genelde, gelirse de çok az geliyor. Daha fazla ileri itiyorum heralde ben. İşaret parmağınızla tamamen içeride olacak şekilde deneyebilirsiniz
Evet tamamen sokuyorum ben. 5 dk yatıyorum sonra. daha fazlasına gerek yok demişti hemşireler.İşaret parmağınızı tamamen sokuyor musunuz içeri?
Teşekkür ederim 2. Transferimdi darısı tüm bekleyenlere inşallah Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı sıhhatli kavuşalım inşallah bebişlerimizeMasallah bu çok güzel bir sonuç darısı biz bekleyenlerin başına tebrik ederim sizi
Teşekkürler 1 tane transfer oldu ama aynı şeyi bende düşündüm hayırlısı bakalım çok sağoluntebrikler çok yüksek çıkmış değeriniz. 2 tane mi transfer oldu? İkiz olabilir
2 ci ama deİns annelerine tutunmuslardir canım benim kaçıncı denemen senin
Evet ben de kasıklada minik batmalar hafif sancılar var ara ara yokluyor .
Canım değer 25.06 çıktı artış var ama biraz azHayırlısı olsun inşallah artmış şekilde görürsünüz sonucu
Canim senin embriyolar 3..Gün mü 5. Gün muydu2 ci ama de
Canım değer 25.06 çıktı artış var ama biraz az
3 cü günCanim senin embriyolar 3..Gün mü 5. Gün muydu